22.5.2024 | Svátek má Emil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kobylka Lajda 20.7.2007 20:57

Re: Ladislave N. !

Pane Vízku, běžte opravdu do(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)!! Co je moc, je moc. Čest.;-O

jamo 20.7.2007 17:15

Re: Urážlivý výrok zněl:

Vízku, to co píšete se většinou bez vyměšovacího pocitu číst nedá, ale přesto jsem (jen na tomto psu) zaznamenal desítky témat, ke kterým jste se cítil přímo předurčen se vyjádřit. Nejste vy náhodou VŠEZNÁLEK? No, nebojte se, já vás tedy OPRAVDU, ale OPRAVDU za všeználka nepovažuji. Vás považuji jen za zapšklého oranžovorudého  m a g o r a. A že se tady zastáváte toho vychlastaného mozku? - no budiž - přiznám vám soucit a sociální cítění.

BuBu 20.7.2007 16:01

Re: Soudruhu Vízku . . .

 . . . i kdych byl "spadlý z Marsu", neboli Marťan, který v životě Dienstbiera neviděl ani neslyšel - tak už ten fakt, že ho podporujete Vy a celá ta smečka socialistických podvodníků, korupčníků, vyděračů a nájemných vrahů v čele s Jyrkou Vissarionovičem Paroubkem . . . . . už ten fakt by mi říkal jasně : Tak tenhle určitě NE ! 

F.VÍZEK 20.7.2007 16:57

Víte, co je diskuse?

IP.88.100.57 :    Vracíte na diskusní stránky bolševické metody - místo do textu se strefujete do autora.  Ubohé, trapné!  Jste-li toho schopný, červenejte se a poté styďte ! Ještě štěstí, že se tak chová pouhá hrstka čtenářů NP (pět - šest z několka tisíc), takže máme naději: pluralita zvítězí, totalita nemá šanci!

BuBu 20.7.2007 17:20

Re: Vím, co je diskuse . . .

. . . ale rovněž také vím, co je to bolševické blábolení ! To si pamatuji velmi dobře - 41 let jsem to tady slyšel, byl nucen posluchat  . . . . . a Vy v tom teď - zcela drze a bez zkrupulí - pokračujete !

Styďte se Vízku - jestli víte, co je to stud ! A přestaňte plácat o pluralitě, totalitě a demokracii ! Jako přesvědčený bolševik . . . nemáte totiž ani "šajnu" o tom, co to je !

F.VÍZEK 20.7.2007 17:51

BUBU,

IP.88.100.57: Jako anonymní značka BuBu můžeš tvrdit, že jsi přispěl i ke smrti diktátora Stalina a propíchl Gottwalda.  Moje texty jsou podepsány pravým jménem a proto jsou pod kontrolou veřejnosti. Já pravdu ohýbat nemohu!   A tvoje urážky, vulgární značko?  Vždyť je takových primitivů na stránkách NP sotva sedm. Co zmůžete proti tisícům? Totalitu neoživíte, bolševismus nevrátíte a pluralitu nepohřbíte!  Jenom zapácháte!

BuBu 20.7.2007 18:22

Re: Od Vás soudruhu Vízku . . .

. . . tato slova opravdu sedí . . . . . jak by řekl bývalý "ministr" kultury Jandák - jako pr*el na hrnec !  

Ale jinak - soudruhu : Za prvé . . . si netykáme (nejste na schůzi KSČ) ! Za druhé . . . . . pro Vás snad titul "bolševik" není urážka, ale pocta ! A za třetí . . . nevím, kde berete tu drzost blábolit něco o urážení - a sám mne nazývat primitivem ! V životě jste mne neviděl, husy jste se mnou nepásl, vzdělání jsem si u bolševiků nekoupil, ale vystudoval . . . . . . a Vy mne klidně urážíte a ještě k tomu jste tak drzý, že mě tykáte a nazýváte primitivem !

Trvám na tom, že jste pravý, nefalšovaný bolševik, který má jejich manýry přímo vpité pod kůží ! Každý slušný člověk, který se s Vámi zde na NP pustil do diskuse . . . . mi to potvrdí !  Rv 

dragon 20.7.2007 16:13

Re: Nejprve výčet - a potom srovnání!

fakt nepatřil do šedé, ale rudé zóny. Zahraničními zpravodaji se zřejmě stávali v té době disidenti. A zřejmě se z ní dosud nevymanil, čemuž napúovídají veškeré nevyhraněné eurobláboly. Takže ve skutečnosti Neználek.

brblal 20.7.2007 14:39

kandidát

Já bych ho naopak už jen kvůli tomu volil.Kultu osobnosti jsme si všichni užívali dlouhá léta.A ještě ke všemu Klaus kope jen za ODS a nikoliv za všechny.V tom vidím zásadní problém.

watabi 20.7.2007 14:42

Re: kandidát

Máte naprostou pravdu. Oč lepší bude pan D., který bude kopat za oranžové opice, že?

brblal 20.7.2007 14:57

Re: Re: kandidát

Watabi,ono je to přece jen rozdílné.Ty oranžové opice by vás donesli v případě potřeby do nemocnice,ti modří krkavci by vás nevšímavě překročili,protože nemocnice rozkradli.Já v tom vidím víc než malý rozdíl.Lidstvo už přece jen v humanitních věcech pokročilo dál,naopak ODS by se nejraději vrátila do dob povinné roboty.

watabi 20.7.2007 15:02

Re: Re: Re: kandidát

Jaké máte pro toto své poměrně odvážné tvrzení argumenty? Mám humanitní vzdělání  i pochopení pro potřeby slabých a nemohoucích a přesto (podle vás) jsem modrý krkavec?

Oranžové opice se zabývají po celý den pouze myšlenkou, jak modrým krkavcům sebrat v potu tváře nasbírané žížaly;-P

BuBu 20.7.2007 15:22

Re: Re: Re: Re: Watabi, divím se Vám . . .

. . . že se s takovým bolševickým Volem vůbec bavíte ! Už ten fakt, že se Dienstbier zamlouvá smečce zlodějů, korupčníků a nájemných vrahů - KSČSSD a Jelínkovi - . . . už ten fakt nám říká, kdo je to Jiří Dienstbier : Kovaný bolševik, zkrachovalý politik, likvidátor a zadlužovatel stran ! Ale jako pravý bolševik - se zcela nesoudně a bezostyšně - dál dere bezohledně po moci !

Nejhorší vizitkou pro něho ale je  . . . . . že by nevadil KSČSSD !  ;-)

mrak 20.7.2007 14:15

kandidat podporovany jyrkou & co musi pocitat s hlasy kscm

Jestli tohle Dientbierovi nevadi, uz jen toto je na nezvolenil.

F.VÍZEK 20.7.2007 14:14

Klaus : Dienstbier = vyrovnaný souboj !

IP.88.100.57 : Jako vrstevník Václava Klause a Jiřího Dienstbiera jsem často tvrdil, že lidé mé generace by měli od politiky už poodstoupit a ke společenskému dění jenom  lehce tu a tam něco připodotknout. Stále více ale se přesvědčuji, že Jiří Dienstbier je mladší než mnozí současní třicátníci.  Nikomu nepodlézá, před nikým se netřese a rozumí světu i potřebám 21.století lépe než kdokoli jiný.  Má za sebou nejen statečný osobní život (nikdy nebyl "za bukem" a vždy na straně demokracie), ale vnímá roli prezidenta kontinuálně s TGM a přesto moderně.  Ukázalo se, že kalendář a datum narození by neměly být při prezidentské volbě pro nikoho prioritní.  Při rozumném postupu stranických špiček by Jiří Dienstbier měl proti současnému "všeználkovi" - který se umí ve vteřině změnit z ultraliberála v ultrakonzervativce a naopak - šanci. 

Klaus přece už selhal profesně jako ekonom, když  jako dirigent přeměnil transformaci v deformaci, privatizaci přetavil ve zlodějizaci a právnost překlopil v dravost. Nepoučil se z toho. Cítí se být povolán vést  urputné "boje"  s europeismem, s environmentalismem, s NGO-ismem, s   multikulturalismem, s humanrightismem, s kolektivismem s homosexualismem, se  sociáldemokratismem a se  vším sociálně tržním, s postdemokracií, s  tzv. elitářstvím a nově i s klimatology a globálním oteplováním i urbanisty - architekty.  

Česká média Václava Klause šetří, ba jdou mu silně „na ruku“, občané mají před stolcem prezidenta až "neevropskou" úctu,  ale každý pozorný "světoběžník" už dávno shledal, že v evropském kontextu se náš prezident stal vlastním přičiněním už marginální a až groteskní postavou, což České  republice neprospívá.

watabi 20.7.2007 14:41

Re: Klaus : Dienstbier = vyrovnaný souboj !

Božínku, nepočůral jste se blahem, když jste tuhle ódu psal? V zaslepené nenávisti ke Klausovi jste ochoten oslavovat pravdoláskového oslíka, který v alkoholickém opojení skočil na špek nabídnutý mu rozhicovaným dvacetiletým hrochem Paroubkem. Jak hloupé...........

brblal 20.7.2007 14:46

Re: Re: Klaus : Dienstbier = vyrovnaný souboj !

Vaše  vyjádření není o nic vtipnější,ba možná ještě hloupější,joudo.

watabi 20.7.2007 14:47

Re: Re: Re: Klaus : Dienstbier = vyrovnaný souboj !

Vy ovšem jiskříte třeskutým moudrem, joudo

F.VÍZEK 20.7.2007 15:20

Napsal jsem názor

IP.88.100.57 : Okřikovat autora názoru jako za totality? Nevracejte to sem!

Napsal jsem NÁZOR na diskusní stránky NP.  Něco takového se nepředpokládá a je troufalé?  Diskusním fóru je přece výměna různých názorů, protože výměna názorů stejných by jaksi ztrácela smysl.  Pravda se rodí ve sporu, diskuse je demokracie a oponentura žádoucí, protože nedovolí mocným z moci onemocnět. Pokud to nevíte,  potom Vám neumím pomoci.  Zkuste s tím něco dělat sám.  Pamatujte: Pouze v totalitě je jedna pravda, jedna cesta, jeden vůdce.   Nejprve se trochu začervenejte, potom zamyslete... A příště se pusťte do TEXTU a ne do jeho autora!

Ladislav N. 20.7.2007 15:57

Re: Napsal jsem názor

Vízku, vy nejste "autor", ale rudej magor!!;-D

F.VÍZEK 20.7.2007 17:24

Re: Re: Napsal jsem názor

IP.88.100.57:  Ještě že takových  myšlenkových impotentů (t.j. ubožáčků jako jste Vy)  je na stránkách NP tak šest - sedm, zatímco těch slušných a schopných diskuse jsou tisíce.  Totalitu neprosadíte, i kydybyste se rozkrájeli!  Demokratický pluralitní systém zakořenil a pár primitivních extrémistů s tím nehne.  Bolševismus tady už nepokvete v žádné podobě, Ladislave N. !

Emil XX 20.7.2007 16:06

Česká média byla vždycky protiklausovská, neboť byla

vždy ovládána Pravdou a láskou, jejímž posledním převtělením je M. Bursík, kdysi kandidát za Občanské hnutí. Ale tato HOVADA, ovládající ČTV propagovala ekologistické výmysly i předtím, než se do čela strany zelených dostal Bursík, oni to jsou prostě debilní ignoranti, či něco ještě horšího měkší výraz mě vskutku nenapadá.

A ještě doplním, zdražování elektřiny u nás je PŘÍMÝM DŮSLEDKEM protijaderné politiky EU, to bohužel neřekne ani ten Klaus.

AndyO 20.7.2007 14:01

Dovedu si přestavit, že prezident by nemusel posilovat kompetence prezidentského úřadu, jak jsme to viděli například v problematických debatách o jmenování soudců Ústavního soudu. Ale spolu se stranami, se Senátem, se Sněmovnou, tam kde jsou konflikt

například: " Kluci, serte na to, jdem na pivo".

AndyO 20.7.2007 14:02

Re:

Dov - aniž by porušoval své kompetence dané ústavou - má vždycky možnost s politiky diskutovat a snažit se na neformální bázi najít řešení, které by nebylo konfrontační.

Milan V. 20.7.2007 13:16

Nechci socialistický skansen

A už vůbec ne pod vedením potenciálního alkoholika. To raději stokrát jasného a vyhraněného Václava Klause.

BuBu 20.7.2007 12:45

Jiří Dienstbier - bolševik tělem i duší !

Kde bere tento kovaný soudruh tu drzost . . . a kandidovat na presidenta ! Soudruh, který v 60-tých letech dělal velvyslance v USA - tak takový soudruh musel tenkrát být setsakramentsky kovaný, aby ho bolševici dali na tento "veledůležitý" post. To, že nesouhlasil se vstupem okupačních armád . . . tak to ještě neznamená, že přestal věřit myšlenkám budování socialismu a komunismu - ba naopak ! Další jeho "vizitkou", zkrachovalého politika . . . je založení, rozpuštění a zadlužení OH . . . a přetažení nezaplacených dluhů do jiné strany . . . !

Ano - to je Jiří Dienstbier ! Bůh ochraňuj tuto zemi od takových nesoudných bolševických hovad !

brblal 20.7.2007 14:43

Re: Jiří Dienstbier - bolševik tělem i duší !

Že Klaus jezdil nazápad studovat a dělat různou činnost,to Ti samozřejmě nevadí.Že se ještě v listopadu bál podepsat pod prohlášení proti režimu,to Tobě rovněž samozřejmě nevadí.I to jeho místo v prognostickém ústavu bylojen pro protežované režimem.A jak jsem psal výše,kultu osobnosti a politické arogance jsme si všichni za 40 let užili víc než dost!

watabi 20.7.2007 14:53

Re: Re: Jiří Dienstbier - bolševik tělem i duší !

Kdypak prohlášení proti režimu podepsal brblal?

Kultu osobnosti  a politické arogance si užíváme v současné době do sytosti, to máte pravdu, Vyšší Mocí Dosazený Veliký Jiří Paroubek má ego a touhu po moci jako Himaláje......

Jenom proto, že ví, že v současné době není myslitelné, aby prolezl parlamentem a senátem, tak se Paroubek nerve do presidentského křesla.....nerad prohrává;-D

BuBu 20.7.2007 15:13

Re: Re: Soudruhu Brblale . . .

. . . je mi jasné a pochopitelné, že bys byl velmi rád, aby na hradě stanul Tvůj člověk - bolševik jako prase, soudruh Dienstbier ! Na všechny Tvé slinty, ohledně Klause, které jsou pouze a jen výplodek Tvé závisti nad jeho vzděláním a přehledem, musím suše konstatovat : Zkus popřít, že tak důležitý post, jako je velvyslanec v imperialistickém království - USA - že by bolševici dali obyčejnému komunistickému fámulusovi ! Ten musel být "kovaný" stejně silně - jako generální tajemník strany ! A pokud chceš toto "bezskrupolózní komuniscké Hovado", které ještě navíc přivedlo ke krachu OH, zadlužilo jej . . . a odvedlo bez splacení jinam - tak pokud toto chceš mít presidentem - jsi stejné Hovado ! 

kurbet 20.7.2007 16:44

Re: Re: Re: Soudruhu Brblale . . .

Milý BuBu,jak ale vysvětlíte,že soudr.V.Klaus odjel si klidně v r.1969 na stáž na Corneil universitu,do centra světového imperialismu USA.V době začínající nejtužší husákovské normalizace,kdy pro nesouhlas se vstupem vojsk"naších přátel"byli vyhazovány z práce desetisíce slušných a schopných lidí a člověk měl problém se dostat třeba do takového Mongolska?!!!Máte holt dvojí metr na lidí.