12.5.2024 | Svátek má Pankrác


Diskuse k článku

ROZHOVOR: Ideální prezident neexistuje

O Topolánkovii si každý můžeme myslet, co chceme, ale nic to nezmění na faktu, že svými politickými zkušenostmi o parník převyšuje všechny ostatní Zemanovy vyzyvatele. Já jeho kandidaturu jednoznačně vítám.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Kotas 16.11.2017 6:41

Už jsem to napsal jednou,

Topolánek prezidentem, začínám 5.odboj.

O. Slejsarová 16.11.2017 6:28

Proč hned rozhovor v takové délce? Stačilo, aby pár oslavných vět nablinkal do klávesnice jako vždy Štěpánek. Kdo chce věřit, že se lidé ke stáří mohou změnit, nebo že je to menší zlo, Topolánka budou volit i tak. Pokud bych byla dosud nerozhodnutý volič, chvála od Štěpánka je polibek smrti pro Topolánka. Hezký den všem.

T. Kubín 16.11.2017 5:13

to je sranda

Štěpánku, i kdybyste se rozkrájel, i kdybyste do klávesnice kapal sladký sliz, kdybyste si najal copíky a presstituty, i kdybyste se pokusil napodobit Goebbelse a Rudé právo, ani tak se vám nepovede vylepšit obraz člověka, který jako premiér skutečně byl tím nejstrašnějším symbolem klientelismu a korupce a který nadto zničil úspěšnou a skvělou strano ODS. Topolánek je spolu s Grossem tím nejhorším, co se mohlo České republice po 1989 přihodit.

K. Krejčů 16.11.2017 1:43

A teď

tu o Smolíčkovi. Nevím, jak Štěpánek přišel na to, že Topolánek je vzorem téměř všech cností. Z doby jeho působení si jej pamatuji úplně jinak. Jeho zasahování v aféře Kamencové jezero v Chomutově (chování k novinářům tamtéž) atd. A že by vojenská škola přinášel výjimečnou úroveň vzdělanosti - no, nevím. Kdysi řekl, že nebýt Dalíka, nebyl by ani on. Dalík sedí - neměl by tedy spíše jít za ním - prostě svůj k svému? Doufám, že se Topol prezidentem nestane.