28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Diskuse k článku

ROZHOVOR: Ideální prezident neexistuje

O Topolánkovii si každý můžeme myslet, co chceme, ale nic to nezmění na faktu, že svými politickými zkušenostmi o parník převyšuje všechny ostatní Zemanovy vyzyvatele. Já jeho kandidaturu jednoznačně vítám.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
T. Kubín 16.11.2017 5:13

to je sranda

Štěpánku, i kdybyste se rozkrájel, i kdybyste do klávesnice kapal sladký sliz, kdybyste si najal copíky a presstituty, i kdybyste se pokusil napodobit Goebbelse a Rudé právo, ani tak se vám nepovede vylepšit obraz člověka, který jako premiér skutečně byl tím nejstrašnějším symbolem klientelismu a korupce a který nadto zničil úspěšnou a skvělou strano ODS. Topolánek je spolu s Grossem tím nejhorším, co se mohlo České republice po 1989 přihodit.

I. Schlägel 16.11.2017 9:09

Re: to je sranda

Nikoliv, tím nejhorším, na co se postupem času nabalovalo další "nejhorší", byla slavná opoziční smlouva a rozdělení lukrativních postů ve státní správě doprovázené zhasnutím. Kontrola vlády opozicí zůstala pouze na papíře.

P. Lenc 16.11.2017 10:18

Re: to je sranda

Jistě, soudruh Babiš to přece "odhalil", že?

K. Krejčů 16.11.2017 1:43

A teď

tu o Smolíčkovi. Nevím, jak Štěpánek přišel na to, že Topolánek je vzorem téměř všech cností. Z doby jeho působení si jej pamatuji úplně jinak. Jeho zasahování v aféře Kamencové jezero v Chomutově (chování k novinářům tamtéž) atd. A že by vojenská škola přinášel výjimečnou úroveň vzdělanosti - no, nevím. Kdysi řekl, že nebýt Dalíka, nebyl by ani on. Dalík sedí - neměl by tedy spíše jít za ním - prostě svůj k svému? Doufám, že se Topol prezidentem nestane.