6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

ROZHOVOR: Chcú niekoho povoľnejšieho

Som presvedčený, že ak by Andrej Babiš nevystupoval proti povinným kvótam na migrantov a nekritizoval plány na ďalšiu redukciu zvyškov suverenity členských štátov, žiaden audit by sa nekonal.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. Vacek 8.6.2019 11:41

Jedná se o klasické podkopávání autority státu.

Vrcholní politici mají být prodejní, gumoví a přístupní kompromisům. V kalhotech mají mít tak nakadíno, že se neodváží učinit žádné rozhodnutí. Když mají nějaké rozhodnutí učinit, tak jedině anonymně (viz začínající tajná hlasování na pražském magistrátu od otevřených pirátů) a po utvrzení od právníků, že je to beztrestné https://www.irozhlas.cz/komentare/pirati-komentar-metro-d-praha-linka-d_1905271906_och .

Kdo z toho vybočuje, je potřeba ho vyměnit.

V. Halašta 8.6.2019 11:00

Re: Souhlas s autorem

...a navíc aby přišly hned po volbách!!!

K. Salajka 8.6.2019 10:39

Nejhorší

zjištění je asi to, že investigativní žurnalistika o tom, kdo stojí za protesty Chvilek, nemá v Česku ve veřejných médiích prostor pro prezentaci. Lká nad děvčaty, která rodila děti válečníkům Islámského státy a žila z toho co sebrali jejich manželé zavražděným. Čerstvé vraždy křesťanů kdekoli přehlíží jak družstevní lány.

V. Halašta 8.6.2019 10:33

Re: Přesná analýza

Naprostý souhlas, nejde "o údajně neoprávněné dotace", jde "o neoprávněné dotace".

Ale proti tomuto souhlasu musím vyjádřit nesouhlas. Evidentně jde o nepochopení principu střetu zájmů. Tento není prokazán až nějakými neoprávněnými dotacemi, tedy není nutno podvodníka chytit za ruku ale stačí prokázat, že může podvádět. To jsou standardy demokracie dávné a zvykové, které se díky takovým lumpům jako Babiš a díky socializaci evropského prostoru dotacemi, dostaly i do zákonů. Takže když někdo mluví o tom, jak v auditu bylo samé "mohl by", samé kondicionály tak to vlastně vyjadřuje naplnění střetu zájmů Babiše a Tomana, kvůli čemuž byl audit vyvolán.

V. Patkoš 8.6.2019 10:02

Re: Souhlas s autorem

Hloupý a ubohý jste vy. Až bude Kellner vysávat státní rozpočet a sám si přihrávat dotace, tak budou novináři psát i o něm.

P. Grigar 8.6.2019 9:12

Re: Souhlas s autorem

.. Babiš, stejně jako i jiní naši "milí miliardáři", má prostě tah na bránu, pokud jde o prachy. Akorát udělal dvě chyby:

- vlezl do politiky sám na vlastní xicht, netahá odněkud z pozadí za nitky nastrčených pimprlat.

- čas od času nešlape poslušně podle lajny.

K. Janyška 8.6.2019 8:45

Komunista Keller zase řádí. A navíc sociolog.

Když něco říká komunista a sociolog, nikdy to tak nemyslí. Sociologie byla založena jako věda o socialismu, tedy o ubližování lidmi lidem na lidstvu... Dzp.

P. Dvořák 8.6.2019 8:44

Re: Kellerovy blbosti pořád dokola...

Bravo!

Přijít na to, že někdo jiný je jiný, to už chce vystudovat nejmíň tři humanitní fakulty.

A nebo být už od narození prudce inteligentní.

J. Vlček 8.6.2019 8:33

Re: Kellerovy blbosti pořád dokola...

Pane Mertle, v čempak ten Babiš nabourává demokracii, to by mne opravdu zajímalo? Ty milióny chvilek ty jsou s demokracií naprosto v souladu? Co na tom, že vyvolávají anarchii v této zemi, že.

Když poražené strany nedokážou porazit Babiše ve volbách, tak se hodí každý užitečný idiot na náměstích, který bude vykřikovat Babiš je podrazák. Poté vystoupí v tv sestava curikat z ODS, a s vážným výrazem ve tvářích, se začnou obávat o demokracii v této zemi, což dokládají nespokojeností tisíců lidí na náměstích.

Názornější příklad využití užitečných idiotů netřeba hledat.

J. Pokoutný 8.6.2019 8:28

Re: Souhlas s autorem

Jako ti bohatší a o něco chudší než on (dle Forbesu v r.2018): 1. Petr Kellner (310 mld.), 2.Babiš (75 mld.), 3. Karel Komárek (67 md.), 4. Radovan Vítek (60), 5. Daniel Křetínský (59) --- a dalších 75 miliardářů (nad 2 mld.). Takže trefovat se jen do č.2 mi připadá hloupé a ubohé. Ono už ten rozdíl Kellner (o němž tisk prakticky mlčí) - a Babišem, který "si díky politice tolik nahrabal" (oproti Kellnerovi -240 mld.) je zajímavý. https://miliardari.forbes.cz/

J. Lukavsky 8.6.2019 8:17

Re: Kellerovy blbosti pořád dokola...

"dle vás lepšího" no to se také těžce řešilo v r. 89. Kdo místo s. Husáka soudruzi by to mohl dělat? Někdy opravdu platí kdokoli, ale jiný! J.L. end

J. Vlček 8.6.2019 8:04

Re: Přesná analýza

Pane Weste, jste doma v Česku, nebo na věc nahlížíte ze zahraničí, podobné jako Mařák, Netzerová, Valenta...?

I. Mertl 8.6.2019 7:43

Re: Kellerovy blbosti pořád dokola...

Víceméně kohokoli, podržený anonyme. Těžko najít jiného, kdo by byl v tak zásadním střetu zájmů jako A.B. a představoval tak zásadní problém pro demokracii státu. Nezpochybňuji Babišovy schopnosti s výjimkou schopnosti fungovat v demokratické politice.

J. Kopis 8.6.2019 7:37

Re: Kellerovy blbosti pořád dokola...

A teď nám konkrétně jmenujte kandidáta, jakého, dle vás lepšího, pravdomluvného, poctivéhoo byste si tak představoval místo Babiše?

P. Jirkovský 8.6.2019 7:02

Koukám, že si pan profesor

hledá nějaký teplý místečko ....

R. Langer 8.6.2019 6:37

Re: Souhlas s autorem

Ne, dala mu je EU. Tam si stěžujte. :-P

M. West 8.6.2019 6:31

Re: Kellerovy blbosti pořád dokola...

L. Nováku >>>> presne

M. West 8.6.2019 6:29

Re: Přesná analýza

Wiszniewski

Vy jste spadl z velke vysky rovnou na tu vasi makuvku pred tim nez jste tenhle prispevek vymyslel:):)

M. West 8.6.2019 6:27

Re: Souhlas s autorem

Babis je figurka ,ale sama pro sebe a ze nema zapotrebi klamat s dotacemi ? On si prei ty miliardy nadelal praci s lopatou ne??

P. Dvořák 8.6.2019 4:10

Re: Kellerovy blbosti pořád dokola...

Jelikož soudruh Štětina vede poněkud pozdní a zahořklý boj proti svým bývalý soudruhům. Nedivím se mu, že je nakrklý, protože to v osmašedesátém neodhadl a dal se ke špatné skupině soudruhů, kteří to projeli.

Kdežto Keller je dnes nad věcí, nikam nekandiduje, s politikou skončil, což mu dovoluje se podívat na věc zvenčí a jiným očima.

J. Chodur 8.6.2019 2:19

Re: Přesná analýza

Kratke a presne k veci. Naprosty souhlas.

J. Chodur 8.6.2019 2:16

Re: Souhlas s autorem

Musim se pripojit, podobnym zpusobem levicove sily likviduji vysledek voleb, ktere nevysly podle jejich ocekavani. Babisovi jsem nikdy neduveroval, ovsem znam jeho nepratele. Nebavim se o zmanipulovanych, bavim se o tech co manipuluji, coz je velky pozitivni bod pro Babise. V Rakousku meli pripraveny trik jiz pred EU volbami, aby oslabili pravicovou stranu, podobne se stalo v Rakousku nekolikrat driv. Lide jsou neuveritelne politicky naivni a casto nevidi ze jsou manipulovani. Nejde o korupci I kdyby nejaka byla, ani v nejmensim, jde o moc ve prospech levicovych totalitnich stran jako jsou SocDEm, Zeleni, Pirati a jejich EU nadrizenych, (demokracie a liberalismus jsou jenom maska kterou planuji odhodit v pravy cas). Necas a jeho vlada byli zlikvidovani stejnym zpusobem, ODS se z toho dodnes nevzpamatovala, i kdyz do znacne miry vlastni vinou. ODS nepujde nikam pokud nevycisti vlastni rady od globalistu/"liberalu". Lide se daji snadno manipulovat. V USA probiha boj proti Trumpovi I kdyz neudelal z ceho ho vini, globaliste nehledi na dukazy. Ze na ty metody skoci tolik lidi znamena ze tyto metody budou pokracovat do te doby nez si lide uvedomi, ze za tim vsim jsou nedemokraticke sily, ktere vysledky voleb prijmou pouze pokud vyjdou v jejich prospech. Dukazu je cela rada. Babis mozna nebude perfektne cista kyticka, ovsem nahradit ho chce nekdo daleko vic problematicky, jsem o tom totalne presvedceny. Potrebuji misto Babise figurku, kterou maji pod kontrolou. Lide by se meli postavit proti tem, kteri pouzivaji sympaticka slova a hodnoty na vykonani spinave politicke prace. Babis byl zvoleny, mel by doslouzit. Konec prevratum, ukoncete misto toho politicky zivot akteru tech pokusu o prevrat. Babis ma advokaty na reseni dotaci a ti davali dohromady potrebne zadosti a formulare, tudiz cely pripad neni tak jednoznacny jak ho levicova media lici. Neverim ze Babis jenom tak jednoduse neco ukradl, nema to zapotrebi a riziko je pro neho prilis velke aby sel tim smerem.

J. Brunner 8.6.2019 1:48

Re: Kellerovy blbosti pořád dokola...

Jasně. Proč se netulí k nějakému jinému soudruhovi, třeba Štětinovi?

T. Wiszniewski 8.6.2019 1:48

Přesná analýza

O údajně neoprávněné dotace nejde ani náhodou. Liberálfašisté z EU chtějí rozbít V4 a udělat z naší vlasti eldorádo muslimských okupantů.

L. Novák 8.6.2019 1:07

Kellerovy blbosti pořád dokola...

Babiš je v jasném střetu zájmů (viz např. odmítnutí zrušení povinného přidávání MEŘO do ropných paliv českou vládou). Keller se potřebuje zviditelnit a přitulit se ke svému soudruhovi z KSČ Babišovi...

K. Nový 8.6.2019 0:14

Souhlas s autorem

Jeden audit může být náhoda, ale dva audity za sebou, načasované tak, aby přišli před a po demonstraci smrdí koordinací mezi EU, neziskovkami, a opozicí adorující EU.

EU to zkoušela už v Polsku, Maďarsku a na Slovensku.

Na Slovensku jim to vyšlo, ale v Polsku a Maďarsku ne.

Teď je na řadě ČR.

EU prostě potřebuje V4 rozbít.