27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Diskuse k článku

ROZHOVOR: Brusel s námi hraje nečistou hru

Počátek těchto čtyř let nás vrací zpět do roku 2013. Vrací nás do doby před rozšířením masivní fáze islámského nájezdu na demokratickou část světa, vrací nás do doby sporného působení Obamovy administrativy.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Klíma 31.12.2017 0:07

Excelentní článek! 1++!

J. Fridrich 31.12.2017 7:35

Re: Excelentní článek! 1++!

Ano, připojuji se. Ten mesiášský-spasitelský komplex musí Evropa, hlavně Německo, Francie, Anglie rychle ukončit. Pomoci desítkám milionů Arabů, muslimů, Afričanů - ale také Řekům a dalším po celém světě prostě nejde. Je to cesta k sebezničení. Tato cesta zničí krásnou Evropu s její civilizací a zničí životy našich dětí a vnuků..

Řešení je známé - a je NUTNÉ, je ale podmíněné radikální změnou na vrcholu vedení EU a USA. Evropu zachrání jen okamžité uzavření jejích vnějších hranic a ODSUN většiny arabských muslimů. Mám na mysli nejen těch z této imigrantské vlny, ale několik milionů evidentně nepřátelských muslimů kteří přišli do Evropy v minulých desetiletích a NECHTĚJÍ se integrovat do naší civilizace. Jak dopadla integrace těch poválečných pozvaných k rekonstrukci Evropy a jejich dětí a vnuků přece víme a vidíme - jen vedení EU to nevidí a stále blábolí o integraci. Oni si již brzy začnou brát to, co chtějí. Islám je primitivní, nepřátelský, agresívní, nesnášenlivý STŘEDOVĚK. Přichází vyspělou euroatlantickou civilizaci opanovat a zničit. Tolerance je krásná věc, ale ne ke všemu. K fašismu, komunismu, nepřátelskému islámu nelze uplatnit..

J. Kanioková 31.12.2017 7:48

Teď jsem cosi četla o -

Po třech letech zákaz prodeje gumových člunů, aby migranti nemohli vyplout na moře.