30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Diskuse k článku

ROZHOVOR: Bojujeme o přežití

Tohle má dokládat můj obecný postoj a motivaci, proč jsem šel do politiky. A sice, že na rozdíl od ostatních lídrů nejsem žhavý na pozice, funkce, prebendy a výhody, nýbrž chci sloužit naší zemi.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Dvořák 20.10.2017 8:06

Re: Pokud si země tak zvaného Západu velmi rychle

Obávám se, že věta "Pokud si země tak zvaného Západu velmi rychle neuvědomí . . . " se stává floskulí, protože ubývá lidí, kteří si jsou schopni toto uvědomit a zejména nějakým skutečným a každopádně radikálním způsobem řešit problém.

V principu se jedná o tutéž situaci, jako před II. sv. válkou, kdy Evropa tak dlouho uhýbala Hitlerovi, aby se nenasral a nezačal válku, až tu válku začal a nebýt jeho nenažranosti, že chtěl všechno hned, nikdy by ji neprohrál.

Muslimové jsou poučenější a ví, že čas pracuje pro ně. Takže už jenom stačí rozložit domorodé obyvatelstvo drobnými teroristickými útoky, které vyděsí řádově milionkrát víc lidí, než je postižených.

A. Hrbek 20.10.2017 7:48

Není tento rozhovor

s vedoucím představitelem jedné politické strany v den voleb trestným činem?

J. Fridrich 20.10.2017 7:02

Pokud si země tak zvaného Západu velmi rychle

Pokud si země tak zvaného Západu velmi rychle neuvědomí, že musí mít svou VÍRU,FILOSOFII, CÍLE SVÉHO SMĚŘOVÁNÍ - A HLAVNĚ BRÁNIT SVŮJ ZPŮSOB ŽIVOTA A SVOJE ZVYKY - tak dopadnou tak, jak na svou dobu velmi vyspělé říše starověku, středověku, ale i nedávné doby - počínaje Egyptem, Antickým Řeckem, Římskou Říší, Portugalskem, Španělskem..

Skutečnost-pravda již se nesmí říkat a zobrazovat ? Oni-muslimové, se přece k nám chovají nenávistně - a i podstatně hůře v celé Evropě chovají.. Vraždí, napadají bezdůvodně občany a jejich děti - prostě Evropany nenávidí a přišli nás rozvrátit a opanovat. To přece všichni normální lidé vědí a věděli to i naši předci, když za velkých obětí je odráželi - a to i kousek od nás pod Vídní před 334 léty....