4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

ROZHOVOR: Blouznění paní europoslankyně

Paní Šojdrová posiluje svoje argumenty tím, že nazývá ty, kteří mají jiný názor, hlupáky. Ve skutečnosti si o zesměšňující přívlastky velmi úspěšně koleduje sama. Její iniciativa ukazuje, že není schopna uvažovat ani o těch nejjednodušších politických faktech.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Zinga 21.9.2018 9:08

Přirovnávat syrské "sirotky"

k "Wintonvým dětem" je urážka obětí holokaustu. Zrovna tak jako hlasy na Západě, podle kterých jsou mohamedání dnešní Židé.

K. Janyška 21.9.2018 8:58

Šojdrová byla hlupákem od okamžiku kdy jsem ji poznal.

A navíc velmi nesympatickým... Dzp.

J. Macků 21.9.2018 8:57

Paní Šojdrová se pokouší o zločin.

Paní poslankyně Šojdrová je představitelkou páté kolony, kterou tvoří tradičně lidovci s svými klony a taky socani se svými klony, hlavně do zelena oblečenými. Tito lidé jdou vždy proti zájmům občanů své země, zdůvodňují to od křesťanských postojů k postojům sociálním, obvykle nic z toho není pravda a je to jen další zatížení daňových poplatníků nesmyslnými náklady. Vláda řekla ne nájezdníkům a tento postoj je potřebné podpořit, tato pátá kolona hledá nějakou možnost, jak k nám dostal alespoň jednoho, pak už by ti další šli snáze. Ti mladí puberťáci v podstatě ani nemohou být sirotci, to by musela být vyhubena celá široká rodina, což je jen málo pravděpodobné. Lze dobře předpokládat, že jsou to více či méně vycvičení vojáci, podstatně starší, než uvádějí, kteří mají za úkol nám tuzemcům podříznout krk a rozšířit území ovládané islámem. Je velmi podivné, trestuhodné, že strana chlubící se křesťanstvím se k něčemu takovému snižuje. Naši předci se musejí obracet v hrobech s takovým přístupem, to za co bojovali celá staletí tito zaprodanci dávají islámu zadarmo, neuvěřitelné. A voliči nic.

M. Valenta 21.9.2018 8:56

To nic není autore,

to ten co Vás dekoroval nazývá lidi s jiným názorem rovnou idioty.

R. Tesařík 21.9.2018 8:45

Re: Geniální výrok

jsou tam uvozovky, jestli si nevšimla. Jako obvykle váš pokus o sviňárničku.

S. Netzer 21.9.2018 8:24

Re: paní poslankyně

Ne zachránit, ale "spasovat", Chodounský, "spasovat"!

Jak píše "logicky uvažující" Robejšek.

V. Student 21.9.2018 8:22

Re: Geniální výrok

No vždyť o to šlo; nastrojit takovou kauzu, aby se z odmítačů migrace ostatním zvedal žaludek. A je to tady. Oni odmítají ubohé sirotky, nepatří do civilizovaného světa. To je ono, kdo odmítá, je morální zrůda. Tedy vy tu zvrhlou manipulaci ovládáte, vy ji ale umíte, vy demagogická, srdceryvná sluníčka, jen co je pravda. Tak vám se z nás zvedá žaludek? Krásný literární obrat. Mně už se z vás žaludek zvedá delší dobu, a žádná účelová nadsázka v tom není. Mám husí kůži z lidí jako jste vy. "Podívej jak jsi nemorální, když se mnou nesouhlasíš, ty jsi ale zlý!" No páni, co ještě od vás budeme muset snášet, než nám všem dojde, že si tyhle urážky prostě nemusíme nechat líbit.

S. Netzer 21.9.2018 8:12

Re: Geniální výrok

Musím se přiznat, že o paní Šojdrové taky nic nevím, ale ta veškerá debata o 50 (!) dětech je tak nedůstojná, že se z ní každému musí zvedat žaludek.

A vůbec mě nepřekvapuje, že se do této debaty zapojila i tato kreatura.

A. Pakosta 21.9.2018 8:11

Mám k tomu několik poznámek

Ta první je o tom, že podle paní Filipi, naší ambasadorky v Sýrii, bypro ty děti přemístění do naprosto odlišné kultury nebylo prospěšné. S tím zcela souhlasím. Mnohé z těch dětí už teď trpí psychickými poruchami, navíc je zde jazyková bariéra: V táboře se učí řecky a anglicky - a teď by na ně pěstouni mluvili česky, anebo pokud anglicky, pak řečí, kterou sami pořádně neznají - jak se chcete v cizí řeči opravdu přiblížit ke křehké dětské duši, navíc všemožně zjizvené?

Druhá poznámka - podle dostupných údajůjde o děti ve věku od 10 do 18 let, většinou mužského pohlaví. To nejsou žádná holátka, toužící ukrýt se v mateřské náruči - většinou jsou to puberťáci, kteří bývají nesnesitelní i pro vlastní rodiče.

Třetí poznámka - v arabské kulturní oblasti jsou zcela běžné široké rodiny s desítkami sourozenců, bratranců,strýčků a tet. A tihle všichni se patrně za pár let budou domáhat "sjednocení rodiny" - samozřejmě tím nejsnazším způsobem, že všichni přijedou za svým "sirotkem" do Evropy.

Takže - ač nesnáším jak Bureše, tak hradního zemana, v tomto stanovisku (ani jednoho) je plně podporuji. Prosím, zdržte se reakcí, označujících mne za nelidu, rasistu a nácka - argumentujte!

M. Mikulec 21.9.2018 8:04

Re: Aj strach ma mat hranice

Nebojte se, lidi na rozdil od politiku pod bruselskym tlakem, zdravy rozum a pud sebezachovy neztratili. Cetl nebo necetl ste odpovedi pana Robejska? Bylo pro vas tak tezke jim rozumet?

M. Mikulec 21.9.2018 8:01

Re: TGM - Pravda vítězí !

Vy muzete ,pani Hajkova, takove logicke uvazovani jen zavidet.

O. Uživatel 21.9.2018 7:55

Uživatel požádal o vymazání
O. Uživatel 21.9.2018 7:51

Uživatel požádal o vymazání
V. Hájková 21.9.2018 7:42

Re: Geniální výrok

Víte p. NETZER- ono je vše dané tím , že většina zdejších "" inteligentu" - je ochotna nasazovat psí hlavu p. Šojdrové aniž by vědělI pořádně , že o tomto už ona mluví a prosí od loňského roku- ale kdo je p. ROBEJŠEK si nezjistí nikdo z nich!

V. Hájková 21.9.2018 7:37

Re: Aj strach ma mat hranice

To jste napsal naprosto přesně!

S. Netzer 21.9.2018 7:34

Geniální výrok

myslitele, mentora, nezávislého analytika, poradce a kouče: teprve až splní politici své úkoly, tak "MOHOU SPASOVAT ZBYTEK SVĚTA".

V. Hájková 21.9.2018 7:25

Re: paní poslankyně

Vy musíte mít těžký život- když takto uboze podezříváte kde koho! OTÁZKA a co jako poslankyně EU má podle vás dělat? Proboha to ji tak znáte odkud že jí nasazujete psí hlavu????

V. Hájková 21.9.2018 7:21

Re: Autor článku totálně selhal

ps. PRO DOPLNĚNÍ - pak udělal v Německu prušvih s plagiátorstvím a tak zase odcupital do Prahy!

E. Valej 21.9.2018 7:21

Aj strach ma mat hranice

Zda sa, ze aj keby si ktokolvek - trebars aj dotycna poslankyna - chcel zobrat do opatery jedneho jedineho sirotka, tak aj keby to bolo este decko s dudlikom, stale by povstali ochrancovia ohrozenia krajiny pred moslimskym nebezpecenstvom a ochranovali by neporusitelnost "principu". Kde sa stratila tradicna ceska humanita, obetavost a solidarita? Zostali z nej len trosky a nahradil ju patologicky strach pred moslimmi, dokonca aj pred ich detmi. A politicke nuly ako Robejsek to zneuzivaju na to, aby sa predsa len pokusili dostat na vyslnie a diktovat osud krajiny.

V. Hájková 21.9.2018 7:19

Re: Autor článku totálně selhal

Puvabné je, že sám využival všech výhod EMIGRANTA - v Německu více jak 25 LET ! To mu byli Němci dobří, a najednou je bude mistrovat! Nad těmito charaktery by jeden zvracel!

M. Těhanová 21.9.2018 7:10

Re: paní poslankyně

A vy si vážně myslíte, že paní Šojdrové jde o nějaké "děti"? Ta vždycky hledala jen téma, na kterém by se mohla profilovat. Bohužel jí nevěřím, je pokrytecká, jako většina lidovců. Mám s nimi dost zkušeností.

V. Hájková 21.9.2018 7:07

Re: TGM - Pravda vítězí !

Jak vy všechno - přesně víte :-) Člověče vy byste mohl i myši chytat:-)))

V. Heidlerová 21.9.2018 7:05

Autor článku totálně selhal

To, co přičítá europoslankyni, se dá krásně převrátit na něho. Odpovědi jsou blábolovité, argumenty velmi chabé a uměle stavěné. To je takový problém pro civilizovanou, v poměrném dostatku žijící společnost přijmout do rodin 50 dětí? Všechny argumenty, které pan R. považuje za neřešitelné nebo "vychytrale podvodné", jsou řešitelné, ne však lidmi jeho typu. Považuju za skandál, že země, která oslavuje Sira Wintona, nedokáže zmobilizovat rozum a trochu humánního cítění a vidí v dětech budoucí teroristy. Sami beze studu přijímáme pomoc ze zahraničí a sami neumíme pomoci hrstičce dětí, které většina z nás nikdy ani nepotká. Jsem vlažně věřící, ale nezbývá mi, než se stydět za zakyslé, sobectvím a zlobou prolezné krajany.

R. Tichý 21.9.2018 6:58

Vase znalost historie je dost uboha.

J. Schwarz 21.9.2018 6:53

Re: TGM - Pravda vítězí !

Běžte do háje i se sirotky. V devadesáti procentech o žádné skutečné sirotky nepůjde, spíš je jejich "rodiny" vystrčily jako tykadla. Kdepak asi vezme dvanáctiletý sirotek peníze na převaděče? A pokud mají příbuzné někde v Evropě, jak tu taky zaznělo, nejde o žádné sirotky. Navíc, pokud by se je podařilo opravdu "integrovat", proč bychom je pak vraceli zpátky do Sýrie?

V. Hájková 21.9.2018 6:30

Re: paní poslankyně

Naprosto primitivní žvást!

O. Strýček 21.9.2018 6:19

TGM - Pravda vítězí !

Jak by se v případě sirotků rozhodl lidský TGM musí být každému jasné. Současná vedoucí populistická garnitura sází na vše špatné v nás. A zatím se ji daří jako dříve fašistům a komunistům. Všeho do času.Je pozoruhodné, že se tak děje v zemích, kde dříve nemalá část obyvatel vstupovala do komunisticko- fašistického chomoutu dobrovolně.

V. Vérosta 21.9.2018 5:28

paní poslankyně

používá sirotky jenom pro vlastní propagandu. Kdyby jim chtěla pomoct, tak si aspoň dva vezme domů a postará se o ně sama. je dost hnusná.