3.6.2024 | Svátek má Tamara


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Tomáš Fuk 7.4.2008 11:14

Re: nemáme rádi Ameriku, mučí teroristy!

Máte to špatně: Mučí MOŽNÁ teroristy!  Možná taky ne - ale on už si je Alláh přebere - když se kácí les, létají třísky! Je vidět, že i američtí soudruzi pilně studovali myšlenky velikého Klémy ;-D

lucina pes 7.4.2008 11:14

Re: Rezervace pro Zaorálky

Já si naopak myslím, že špičkám ČSSD vůbec nejde o nějakou ideologii, že jim jde jen o co největší osobní prospěch (viz Pupkovo Co z toho budu mít JˇA? To není řečnický lapsus, to je prostě pravda). Rath, politický turista, který mává lékaři přesně podle svého momentálního mocenského postavení bez ohledu na to, co prosazoval minule, pingl, který odírá každého, kdo mu přijde pod ruku už ze zvyku (byl nejúplatnějším a tudíž nejbohatším pražským zastupitelem a ve vládě jistě zvyky nezměnil) a s nepohodlnými zamete , když budou moc hodní ,tak, jako se Zuzanou - no, co chcete k obrazu toho, co se dere do vlády místo ODS, víc? O ostatních netřeba mít iluzí, to je to samé v oranžovém, jen místa ani chuti se nedostává.

lucina pes 7.4.2008 11:03

Nirvána?

Kdepak nirvána, hlavní nepřítel je přece USA!!! To my, bolševici KSČSSD,  přece víme odjakživa! A my chaoti zelení jsme se ve vládě ocitli omylem, protože jsme nalítli pragmatickému Bursíkovi. Někdo jako knížepán přece zelený není ani náhodou, dokonce není ani prospěchářský hýzl jako naši ostatní poslanci, pryč s ním!!! My přece nemáme rádi Ameriku, mučí teroristy! My máme raději sebevražedné atentátníky, vraždíci nic netušící civilisty. Radši šariju než konsum! (ti by s nima zametli, ani podivit by se nestačili).

Beldor 7.4.2008 10:45

Zaoralek

Kdyz si predstavim ze tendle ****** mozna jednou sedne na kreslo ministra zahranici tak se me chce brecet... Ale naopak to, ze zustane spolu s Rathem a Paroubkem v CSSD vidim jako velmi prinosnou vec.Normalnim lidem se s projevu ratha musi zakonite chtit zvracet a tadle velka trojka zajistuje to ze CSSD pristi volby nevyhraje ani kdyby ODS posrala co mohla... Zlatej Zeman/Spidla...>-Rv

Beldor 7.4.2008 10:39

Re: Re: Re: Jéžiš, to je teda mimoň!!!

Ted nechapu...todle mela byt reakce na prvni prispevek? :) . Skuste zapojit logiku..;-DRv

Tomáš Fuk 7.4.2008 10:36

Re: Re: Re: Zaorálek je bývalý lektor marxismu-leninismu na ostravském pajdáku, nyní Ostravské univerzitě

1. Toto z vašich "odkazů" nijak neplyne ;-)  2. I kdyby to byla pravda, tak jaký obor asi tak mohl studovat v r.1982 ? ;-D  3. Ať tak, nebo tak - nic to nemění na tom, že tvrzení "Čtenáře" je lživé! :-/

Tomáš Fuk 7.4.2008 10:32

Re: Re: Re: Re: Zaorálek je bývalý lektor marxismu-leninismu na ostravském pajdáku, nyní Ostravské univerzitě

Co to mění na tom, že "Čtenář" lže? ;-)

David 7.4.2008 10:30

Re: Re: Jéžiš, to je teda mimoň!!!

Jako, tedy někoho napadat a argumentovat nadávkami a invektivami bez vlastní argumentace se jeví jako velice  hloupé a zbabělé!!!!!

NevericiTomas 7.4.2008 10:25

pro mistni Zaostalky

Muzete nam sdealit, jak se propojuje realne fungujici a existujici system se systemem "zamyslenym". Dela se to nejak telepaticky?

David 7.4.2008 10:23

Re: Zaorálek blouzní už od 17.listopadu 89 !

Lidé jako  "čtenář" a" BuBů"si v podstatě ani nezaslouží, aby někdo reagoval na jejich lživé invektivy a pro ně tipické hulvátství!Potvrzují, že k takovým metodám diskuse se uchylují pouze lidé primitivní , hloupí a nevychovaní, kteří neumí argumentovat!Myslím, že o podporu takovýchto primitivů nestojí ani sám pan Bartoň!!!!

Esmerald 7.4.2008 10:13

Re: Re: Zaorálek je bývalý lektor marxismu-leninismu na ostravském pajdáku, nyní Ostravské univerzitě

" V roce 1982 ukončil studium na Univerzitě Jana Evangelisty Purkyně v Brně, na fakultě filozofie, obor marxistická filozofie a ekonomie ", Fuku.

V.Topinka 7.4.2008 10:10

Re: Re: Re: Zaorálek je bývalý lektor marxismu-leninismu na ostravském pajdáku, nyní Ostravské univerzitě

Tomáš FUK je asi bývalý kádrovák, či příbuzný Zaorálka. Božínku, přece není důležité co kdo kdy studoval, ale je důležité jak se chová a tedy i myslí. Zaorálek je chováním a asi i  smýšlením typický marx-leninský tlučhuba .

David 7.4.2008 10:03

Rád bych upozornil pana Bartoně,

že pokud někoho obviňuje z blouznění, neměl by sám uvádět  polopravdy a dokonce nepravdy.Prosil bych jej, aby si nejdříve prostudoval průběh jednání a závěry samitu NATO, a ocitoval zde stať, v níž se NATO zavazuje, že radar se stane jeho nedílnou součástí!Pokud to pan autor neudělá, měl by se panu  Zaorálkovi omluvit a celkově vzít na vědo mí , že  "Neviditelného psa" čtou i celkem dobře informovaní lidé!!!!!!

Öman 7.4.2008 9:46

Re: Re: Re: Re: Zaostalek

No  - je dobře, že to všechno pan Zaorálek ví. Určitě zná (jakožto filozof) princip fungování radaru i jeho dopad na zdraví (předpokládám, že zná vyzařovací charakteristiky, intenzity záření v hlavním i vedlejších lalocích...). A jaké riziko představuje posádka radaru? 8-o 

Esmerald 7.4.2008 9:42

Re: Jéžiš, to je teda mimoň!!!

Další " bezargumentační dialog " ? 8-o8-o8-o

RomanL 7.4.2008 9:40

Re: Re: Re: Re: Zaostalek

"Kritici radaru v drtivé většině neví co to je RADAR, jak funguje, jaká jsou zdravotní rizika v okolí radaru o výkonu 6-10MW." No to máte pravdu, jsou to většinou jsou to paka, kteří ani neumí přečíst fakturu za elektřinu, alespoň podle mých zkušeností. Ale o radaru ví fšechno, fčetně těch f.

Esmerald 7.4.2008 9:38

Re: Re: Re: Re: Zaostalek

" Kritici radaru v drtivé většině neví co to je RADAR, jak funguje,.......". Pravda pravdoucí, " Stane " !!

" ....mísním (!) zákonům...." ? I v jiných " mísách " jsou podřízeni takovým zákonům, které je za případné přestupky trestají. Jasné ???? 

Lájoš 7.4.2008 9:33

Rezervace pro Zaorálky

Komunistický režim, nejen u nás, ale všude kde  se dostal k moci, posílá své odpůrce do různých zařízení, kde je isoluje. Zaorálek a jemu podobní bývalí ideologové zneužívají demokratické svobody země i když se jim zde velmi dobře daří a snaží se různými způsoby zvrátit demokratický vývoj země ke komunistickému způsobu vládnutí pod rouškou sociálnědemokratického a sociálního státu. Bohužel, mnoha lidem již otrnulo a příslovečné čecháčkovství mnoha dalších jim jde na ruku a věří, že i bez práce jsou koláče a sociální stát zasjistí blahobyt podle starého, socialistického ,,všem podle potřeby" a jaksi vynechají i to ,,a podle zásluh." Jak to jenom zařídit, aby tato část národa mahla žít v takovémto režimu po kterém se jim stýská a přitom  nechala napokoji ty ,kteří chtějí žít jinak než oni. Možná by to mohlo být i téma pro myslitele Zaorálka.

Aleš 7.4.2008 9:33

Pan BArtoŇ

NATO tento jej posvětilo jako systém, který bude součástí alianční protiraketové obrany proti raketám středního a dlouhého doletu.    Usnesení

...plánovaný radar v ČR a základna Polsku, kde by mělo být umístěno silo s desítkou antiraket, představuje příspěvek k ochraně spojenců.

Propojení plánovaného protiraketového systému Aliance s americkým GMD je nemyslitelné z toho prostého důvodu, že základem aliančního systému má být společný systém řízení a velení. Nikdo však nepochybuje o tom, že Američané by knoflík od raket v Polsku mačkali sami.

Reálně-  nepochybně posun v začlenění systému  do obrany NATO, ale prohlášení Topolánka jsou účelovou  dezinformací, jedná se o běh na velmi dlouho trať, ale je nepochybně příznivé, že názory se sbližují.

Ale méně demagogie by panu BArtoňovi , jako vždy neškodilo.

Tomáš Fuk 7.4.2008 9:29

Re: Re: Zaorálek je bývalý lektor marxismu-leninismu na ostravském pajdáku, nyní Ostravské univerzitě

Ostatně: "V r. 1990 se stal odborným asistentem na univerzitě v Ostravě, fakulta filozofie na katedře filozofie. Přednášel v oboru politická filozofie, současná filozofie, etika a české politické myšlení 19. a 20. století."  Se vám to nějak všechno popletlo v hlavě, že? ;-)

Tomáš Fuk 7.4.2008 9:25

Re: Zaorálek je bývalý lektor marxismu-leninismu na ostravském pajdáku, nyní Ostravské univerzitě

Proč tak hloupě lžete?

Narozen 6.9.1956 v Ostravě, kde také navštěvoval základní a střední školu. Po roce studia stavebního inženýrství studoval na Univerzitě Jana Evangelisty Purkyně v Brně na fakultě filozofie, kterou ukončil v r. 1982. Po základní vojenské službě se vrátil do Ostravy. Tam pracoval v ostravském studiu ČT jako dramaturg. Zaměstnaní opustil z politických důvodů a měl problémy najít práci ve svém oboru. V letech 1986 – 1989 byl zaměstnán u Československé socialistické strany.

Esmerald 7.4.2008 9:15

Re: Zaorálek blouzní už od 17.listopadu 89 !

Myslím si, že pan Bartoň nepíše tento článek o Zaorálkově postoji jako o nějakém překvapení, ale píše jej, asi proto, že takovéto věci jako poslanecká zrada, sabotáž a spolupráce s teroristy musí být popisovány průběžně, znovu a znovu, opakovaně a takto VOLIČŮM připomínány. Pokud nebudeme o tomto psát a činy rozebírat, pak vlastizrádci převezmou Váš osud do JEJICH rukou. Svým posměvačným tónem nepřispíváte k dobru věci 

3směsi 7.4.2008 8:59

Re: Re: Re: Re: Zaostalek

Stan : Vy píšete z Lihového domu. Stan-da? Sta-li-n?

VladaPing 7.4.2008 8:52

Re: zasela takové "rudé býlí" !

Správně by mělo být " rudé blby"!

Jen více takových! A Paroubkovic odejdou tam, kam patří. Na "smetiště dějin".  

Stan. 7.4.2008 8:39

Re: Re: Re: Zaostalek

Přeji pevné zdraví a hodně síly panu Zaorálkovi. Současná vládní garnitura se chová jako ta před rokem 1989 "kdo není s námi je proti námi".Kritici radaru v drtivé většině neví co to je RADAR, jak funguje, jaká jsou zdravotní rizika v okolí radaru o výkonu 6-10MW.

Dalším rizikem je přítomnost vojáků USA, kteří nikde ve světě nejsou podřízeni mísním zákonům.

Srdečně zdraví

Stan.

čtenář 7.4.2008 8:07

Zaorálek je bývalý

lektor marxismu-leninismu na ostravském pajdáku, nyní Ostravské univerzitě. Proto tak všemu rozumí. Též je příčinou roztržky mezi Paroubkem a Zemanem, protože měl být správně zlikvidován jako ostatní "zrádci" z předminulé prezidentské volby. Kvůli tomu dělá Zeman všechno Paroubkovi navztek a vlastně mu nepřímo vděčíme za znovuzvolení Klause. To vše nemění nic na tom, že je to nebezpečnej vůl.

Fojt 7.4.2008 7:59

Re: Jéžiš, to je teda mimoň!!!

Kačko, nejsi náhodou tak kačka známá pod jménem jauvajs? To by tak Tvým komentářům odpovídalo.;-€

BuBu 7.4.2008 7:13

Zaorálek blouzní už od 17.listopadu 89 !

Tento den se mu  zbořil celý jeho svět !  Svět učitele a vykladače marxismu-leninismu !

Je věcí KSČSSD - že si do svých řad . . . . . zasela takové "rudé býlí" !

Takže pane Bartoň - žádná novina ! Jste asi jediný, koho Zaorálkův postoj překvapil ! Tento prokomunistický dobytek nebude (a ani nemůže) . . . . . . být jiný ! Popřel by tím sám sebe !

Lea 7.4.2008 6:42

jestli si dobře vybavuji

jedním z prvních vystoupení Zaorálka konalo se po boku Robejška. A v mnohém si oba mukali.

mirek 7.4.2008 6:23

Staré myšlení Zaorálkovo

"kde jsou

hlavní hrozby a jak jim budeme společně čelit. Usnesení o protiraketové

obraně je kamufláž, která nikoho k ničemu nezavazuje“. Zaorálek  potřebuje direktivu, která mu ukáže, jak bylo za komunistů zvykem, nepřítele a vybaví propagandistickými hesly. Adept na post ministra zahraničí musí mít jasno, kde jsou hrozby, musí mít koncept, jak hrozbám čelit a musí mít schopnost řešení prezentovat a obhájit. Schovat se za potřebu rozhodnutí někoho vyššího, kdo mu je dodá, je produktem zastaralého myšlení z dob, kdy o naší zahraniční politice rozhodoval Kreml. Dalším směšným výplodem je otázka, jak hrozbám čelit. Radar je  ukázkou toho, jak přispět ku společné obraně v rámci Evropy i v rámci NATO, jen to chce mít odvahu říct to nahlas i navzdory té části voličů, kteří volají po restauraci socialismu a o které ČSSD bojuje s KSČM. 

Podobnou potřebu, vyvléct se z odpovědnosti svých autonomních rozhodnutí, má i část zelených a lidovců. Jaký asi mají názor na bezpečnostní rizika a jejich řešení, když v případě souhlasu s umístěnám radaru Radou EU posvětí instalaci a v případě nesouhlasu Radou EU instalaci odmítnou? Dalším, a to už superfalešným argumentem, je požadavek zelených na plné podřízení radaru velení NATO, tak, jak jej opsali z nějakého předpisu NATO. Jestliže nějaký stát, za obrovských finančích nákladů a po desetiletí vývoje, uvede do chodu zařízení, předá je pak do užívání někomu jinému a zadarmo? Dětské nesmysly.  Shrnuto a podtrženo. Není pak ani divu, že si ČSSD s částí zelených a lidovců tak dobře rozumí u otázky radaru. Díky tomu, že tomu nerozumí, nebo spíše nechtějí rozumět.