8.5.2024 | Den vítězství


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
karlos 5.4.2008 13:31

Zaorálku

 Soudruh Zaorálek potřebuje vše podat jak v první třídě,aby tomu porozuměl.Jistě mu to Jirka vysvětli,když se vrátil z Moskvy tak tajně poučený.

Joe 5.4.2008 13:29

Tahle diskuze jasne dokazuje, ze volici ODS jsou debilni hovada.

;-)

Gaston 5.4.2008 13:19

Re: Re: Čtete pozorně, přátelé? Přesně tak píše bolševik Zaorálek

Asi tak nějakR^

Majkkl 5.4.2008 13:18

Ten Zaorálek mně neskutečně leze na nervy...

Toť vše, co bych o něm napsal, protože jinak škoda slov...

MUDr Jiří Kilian 5.4.2008 13:15

Re: Čtete pozorně, přátelé? Přesně tak píše bolševik Zaorálek

Já si myslím, že je tu u nás ještě takový fenomen čekání na spasitele. V 68. se sicve vyšlo do ulic, ale pak se čekalo, že nás západ nenechá a když západ neposlal síly, tak jsme se normalisovali. A když se všude kolem od 88. něco dělo, tak my jsem čekali, až bude vše jisté, a to ještě museli nečekaně s řešením začít studenti. Teď máme svododu, ale chtěli bychom, aby ji za nás někdo hájil, akychom se pokud možno do ničeho nemuseli pouštět, mít na štítě značku NATO a v ruce plakát s nápisem chraňte nás ostatní. A docela rádi uvnitř nadáváme jedni druhým a je jedno proč, hlavně aby bylo jasné, že ti druzí to dělají špatně a my bychom to dělali dobře.

Kdyby někdo poskládal stanoviska stran v době jejich vládnutí a v době oposičního postavení, divil by se možná, jak si tato stanoviska odporují, byť i je vyhlašuje táž osoba.  U nás, mám dojem, není politika chápána a žita jako vrozený smysl pro obec a národ, ale jako nástroj stran dobýt a třeba i dobít prospěch vlastní na úkor prospěchu vlasti.

emersonskej 5.4.2008 13:14

Re: přečetl jsem si titulek

Mě stačilo kouknout na fotku...;-P

Ludva 5.4.2008 13:10

Přece víme, proč chceme radar.

Topolánek to řekl jasně - bude to ochrana proti ruskému vlivu. My přece Rusko vůbec nepotřebujeme, máme dost svých surovin a odbytišť výrobků. Budeme suroviny dovážet z USA a exportovat na oplátku naše špičkové výrobky. A hlavně, že se obnoví osvědčená 20 let stará strategie rozdělení světa na hodný západ a zlý východ. Jenom že tentokrát budeme na té správné straně.

Jarda J. 5.4.2008 13:10

Re: Jardo J.,

Milý Ivane. Masaryk měl heslo : Kristus, ne Cézar. Válka plodí další válku. Zabiješ, budeš zabit.

Nevěřím, že Rusko je v současné době náš protivník. 40 let okupace to jsme si zavinili sami. V dnešní dodě však  mravní svinstvo, drogy, násilí, zločiny, honba za mamonem, to je z dílny Ameriky. Svoboda  má svá přísná pravidla. Amerika se snaží  vnucovat svou kultůru ostatním a zatím na rozdávání opravdu nemá. třeba jejich filmy to je bída.V

Vasekpasek 5.4.2008 13:06

Re: Re: Re: Re: Re: Argumenty

Bohužel vy jako jeho odpůrkyně jim v tom zdatně sekundujete. Upřímně - kromě trapných (a mnohdy opravdu nejaptných) výkřiků do tmy jsem se od vás na diskuzi zatím ničeho jiného nedočkal

Jarda J. 5.4.2008 12:57

Re: Re: Radar bude Trojským koněm v Čechách.

Není se čemu divit pane hrabě, že nic nechápete. Váš citový mozek je pouze na nošení čepice. Jste stejný rozumář jako ten Zaorálek. Ten kecá z kariérismu, vy z prázdnoty ducha. Slyšel jste někdy o třetím oku? Dá se vyloučit, co jsem napsal ?V

PetrK 5.4.2008 12:53

Re: Parafrázuji:

Mráz (= Zima) přichází z Moskvy.

jan 5.4.2008 12:50

radar

jako vzdy jinej nazor a uz je to blaznivej komunista nebo modrej ptak jen kecy a zadnej argument

sumo 5.4.2008 12:48

Re: Re: Re: Re: Ten Zaorálek.......

A ještě jirka.s.

zdeněk 5.4.2008 12:46

Re: Re: Považuji se

zajímavé. ale otázky, které jsou pro mě osobně velmi důležité tam vůbec nebyly. jako nejpřijatelnější mě těsně vyšla strana, kterou bych nikdy nevolil:-D

Otakar 5.4.2008 12:46

Čtete pozorně, přátelé? Přesně tak píše bolševik Zaorálek

jako jeho komunističtí předchůdci, kteří chtěli v minulých 40 letech oblbnout lidi.

novaz 5.4.2008 12:40

Zaorálku Zaorálku, jsi stále trapnější

Nalejme si čistého vína. Každým dalším článkem, každým dalším vystoupením v televizi přesvědčuje nás soudruh Zaorálek o své nekompetentnosti, neschopnosti vnímat realitu a bolševické zatvrzelosti. Ani se nechce věřit, že toto dutolebé hlupátko říká si stínový ministr zahraničí ČR. Mezi socany takyodborník, před širokou veřejností trapný komediant. Nejvíc mě štve, že takový blb pobírá plat i z mých daní. Tfuj, hnus oranžovej.

PetrK 5.4.2008 12:37

Vážený pane,

použiji vašich slov k vyjádření se k obsahu vašich příspěvků: mnohomluvné, vágní a šroubované věty. Jen dejte pozor, a't se do těch našich slovních kotrmelců nezamotáte. Ale budete-li se snažit, brzy zastíníte šaška Jelínka.

zdeněk 5.4.2008 12:34

přečetl jsem si titulek

a autor mi byl jasný;-D

Gaston 5.4.2008 12:31

Re: Hm, ale tentokrát trefil autor hřebíček na hlavičku

Víte pane Jane, když se připravuje stavba, tak se také hned neurčuje z jakého materiálu bude postavena a jak široké budou její základy.....  Dokonce se ani neví kde bude přesně stát. Ví se jen že je nutné nějakou, s daným účelem postavit. A teprve pak probíhá ten celý proces završený stavbou samotnou

Gaston 5.4.2008 12:25

Zaorálek - smutný příběh

Jak jsem Vás kdy mohl považovat za rozumného člověka?? K rozšiřování aliance vidím rozumný důvod, Vy ne? Spojenec nemůže být nepřítel. Co je propánaboha špatného na tom, jestliže se alinace zabývá bezpečnosti svého území a osob v něm? Jakákoliv obranná opatření (mezi ně patří ať chcete nebo ne i radar) bezpečnost posilují. Pokud Vás irituje, že by radar mohl sloužit pouze pro USA, mne tedy vůbec ne. Je to nejmocnější člen aliance, bez které by si cela EU ani nevrzla a to už vůbec nemluvím o "odhodlání" a akceschopnosti jejich (některých) členů k obraně.  Klidně si ve svém bytě odmontujte zámky, nezamykejte si své auto...... zkuste pobrat více rozumu

Ivan Nový 5.4.2008 12:11

Jan HI,

a proto zde potřebujeme posilovat americké zájmy, třeba umístěním radaru jejich protiraketové obrany.

Iv 5.4.2008 12:03

Už troubějí,

už troubějí na horách je lenin,lenin maják,lenin zvon.

Vpřed směle,soudruhu Zaorálku,spějte,vstříč krásným zítřkům v křesle ministra zahraničí,což je jedinou motivací všech vašich výžbreptů.

JanHl 5.4.2008 11:59

Hm, ale tentokrát trefil autor hřebíček na hlavičku

A) pokud si přečtete Washingtonskou smlouvu (kolik z vás Zaorálkových kritiků ji četlo?), zjistíte, že NATO nezavazuje k VOJENSKÉ pomoci napadenému státu. Tedy naše napadení vůbec neznamená, že přispěchají čactí Amíci či kdokoliv jiný.

B) z toho logicky vyplývá, že i tato smlouva je rozkošný paskvil. Je zajímavé, že nikdo z kritiků by od banky při podpisu smlouvy o půjčce neočekával formulaci: " ... v budoucnosti Ti banko tu půjčku začnu splácet", přičemž tutéž formulaci v mezinárodní smlouvé považuje za naprosto dokonalou.

Marat 5.4.2008 11:58

Re: Ten Zaorálek.......Na mladé nikdy nespoléhat.

Milí Puťáku,ti mladí by měli být držení daleko od politiky a nepoklonkovat před ními.Stačí co ti mladí provedli s Iránem a dnešní mladí v Iránu jím za to vděční nejsou.A trpí mladí a už i ti co už zestárl,iti kteří tomu tak pomohli..Mladí nemají rozum,rozvahu a zkušenost,zato mnoho neuváženosti a zbrklosti. Ti mladí sice někdy pomužou k dobrému,tedy zřídka,ale velice snadno a rádí pomůžou ještě hodršímu to proto že se dají snadno zblbout a zneužít.

čtenář 5.4.2008 11:27

Rolničky, rolničky, kdopak vám dal hlas,

Zaorálek maličký, když hlavinkou třás.   ;-D

richard 5.4.2008 11:26

Usnesení NATO nezavazuje, soudruhu Zaorálku,

ale zájem na obraně České republiky před balistickými raketami zase zavazuje postavit si tu ten US radar, zda bude navádět US antirakety ze základny v Polsku, anebo zabezepečí  Aegis na US křižnících je jedno.

A mimo toho radaru by tady měla být co nejdříve ještě pořádná US základna, aby si lidé jako vy uvědomili, že rok 1948, ani rok 1968 se opakovat nebude, že to máte marné, že vaše trapné poklonkování teroristům ze syrské BAAS ani Putinovi, který vás elegantně vyšplouchnul a dokonale zesměšnil vaše proruské anální horolezectví bylo a bude k ničemu.

Lájoš 5.4.2008 11:26

Re: Ten Zaorálek.......

R^:-DVVVV k názoru Puťáka není co dodat !

Karel 5.4.2008 11:22

Nenávist a hloupost.

To co předvádí p. Zaorálek, je skutečně neuvěřitelné. Ještě před měsícem tvrdil, že je pro protiraketovou obranu, ale jen pokud bude vybudovaná a zaplacená v rámci EU, jak na tom EU pracuje a že za pár 100miliard eur a pár let ji budeme mít. To jsem si myslel, že takto mluví proto, že je placený evropskou zbrojní lobby. Z jeho dnešního článku je přímo cítit jaké trvalé stopy na něm zanechalo studium marx-leninské filosofie. Se svým antiamerikanismem se může hrdě přiřadit k arabským soudruhům, komunistům a pacifistům - užitečným idiotům. Co takových blbů - idealistů zde bylo před 70lety a kam to vedlo. Smutné je, že p. Zaorálek toto všechno ví, ale v boji o koryta, jsou lidé jeho ražení schopni udělat cokoli a na vlně bezbřehého pacifismu a antiamarikanismu získávat body.

Malý Aston 5.4.2008 11:10

Re: Pane Zvorálek, mluvte pouze v jednotném čísle. Zástupci národa jsou ve vládě.

Souhlasím,jak někdo začne mluvit za všechny,je to průser.I těch 70% kteří nesouhlasí si vymyslel Paroubek a každý debil to opakuje.U mne nikdo s takovým dotazem nebyl.:-D

Smarty 5.4.2008 11:10

Hmm

Rudí, oranžový i zelení komunisti, táhněte do (Y) Socdemáci ten radar sami rozjednali, pak prej by ho podpořili, pokud bude začleněn v NATO a když se tak stalo, tak si zase vymýšlejí další ptákoviny. Nedělám si iluze, že ODS jsou hoši jak z rychlých šípů, ale to co tady předvádí KSČSSD, ekoteroristi a černoprd*lníci je fakt hrůza. (PS: cenzura mi ty černoprd*lníky nechtěla povolit ;-D )