21.5.2024 | Svátek má Monika


Diskuse k článku

RADAR: Ty tamáši!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ada 30.5.2008 21:27

Děkuji za vyjádření bílé a vzdělané části českého národa

KillFrog 30.5.2008 13:05

Neznamená "nonviolenza" náhodou nenásilí?

http://www.nenasili.cz/cs/

Nemám nic  proto  tomu, abyste, pane  Wagnere, psal tvrdě ve věci. Ale ty způsoby.... Až by se  chtělo říci "hovadské způsoby" tedy  ve smyslu oněch duvchem  chudých hovádek božích. 

Právě Vámi použitý způsob, možná  ještě více fanatičtější, než kritizujete, znedůvěryhodňuje radar.

Stejně jako postup vlády.

Dobrá cesta, jak ho neprosadit, bohužel...

Milan 1.6.2008 14:23

Re: Neznamená "nonviolenza" náhodou nenásilí?

Až sem nějaká fanatická muslimská vláda pošle pár jaderných rakt, můžeme těm raketám zkusit po humanisticku domluvit ...R^ 

Honza 30.5.2008 12:59

Ty Wágnere!

Ty Wágnere!Rv

Wagner 3.6.2008 6:50

Re: Ty Wágnere!

Ty Hónzo!

Peter 30.5.2008 9:29

Neonormalizacia

Ziadne argumenty, len nepodlozene a nedokazatelne spekulacie, same utoky ad hominem. Normalizatori odviedli dobru pracu pri vychove autora, moze im efektivne pomahat pri zavadzani novej diktatury - tentokrat fasistickej.

Ada 30.5.2008 21:22

Hej...

a čo na to hovorí súdruh Ficko???

Nechci radar 29.5.2008 18:20

Dolarové počítadlo Bushovy války v Iráku

Na počítadle se můžete podívat kolik stojí Bushe válka v Iráku. Mám pocit, že Američani spekulují, jak to udělat, aby jim radar v ČR  zaplatila ČR. Proto je smlouva tajná.

http://www.nationalpriorities.org/costofwar_home

Abonent 29.5.2008 22:49

Nemyslivému čecháčkovi, používajícímu nick "Nechci radar"

Američané občas počítají, kolik peněz a krve je stál mír a svoboda v Evropě.

Kolik je stálo udržení existence všech hlupských antiami. Nemyslivých individuí, která se chovají jako pes vytažený z vody, kousající ruku, jež ho zachránila.

Co myslíte (myslíte-li vůbec), "Nechci radar IP: 87.106.130.xxx", že byste dělal, nebýt USA, jejich dolarů, jejich chlapců, kteří ztratili životy v boji tisíce kilometrů od vlasti ?

Myslíte si snad, že jste dost velká svině, abyste se měl pod nacisty nebo komunisty lépe, než se máte teď ? Jestli ano, tak to jen dokazuje Vaši nemyslivost.

Pod rudými či hnědými by pro český národ v Evropě nebylo místo. Vy byste v "nejlepším" případě dělal kápo v nějakém lágru na Madagaskaru nebo na Sibiři. Takže poděkujte občanům USA za život a svobodu, a nechte je zaplatit Radarovou stanici Brdy.

Nechci radar 30.5.2008 6:03

Přemýšlivému světáčkovi, používajícímu nick "Abonent"

Vaše dějepisné znalosti ohledně amerických válečných výprav a okupací za dobu trvání USA a jejich "příznivého ohlasu" v okupovaných a oloupených zemích jsou velmi chudé. Jen jste ukázal, že si nevidíte na špičku nosu. Ale nechť, takových  zaslepených fanatiků, kteří se považují za chytré jako vy je více. A vyvěšujete taky každý den americké praporky a zpíváte při tom americkou hymnu? Třeba to jednou bude povinné a budete mít natrénováno. Myslíte si i vy, že jste dost velká svině, abyste se díky tomu měl lépe, když chválíte vstup cizího vojska do ČR? s nímž se chystáte případně kolaborovat, co myslíte (myslíte-li vůbec)?

MilanS 30.5.2008 8:02

Re: Přemýšlivému světáčkovi, používajícímu nick "Abonent"

Nevážený pane nechcilko, Váš nenávistný výlev je jen důkazem toho, že ten radar je asi užitečná věc.

Nechci radar 30.5.2008 19:14

Re: Re: Přemýšlivému světáčkovi, používajícímu nick "Abonent"

Nevážený pane, nicku MilanS. Z čeho děláte závěr, že můj projev je nenávistný? Jen jsem nickovi Abonent opáčil jeho jazykem a jeho způsoby. Zkuste si přečíst jeho první reakci a nejste-li slepý tak uvidíte sprostotu nicka Abonent. Jen jsem zde umístil odkaz na americké dolarové počítadlo na americkém webu. Abonent a patrně i vy MilanS jste z toho nepříčetní. Abonentovi níže doslova lítá pěna z huby. Já vím, pravda o USA bývá krutá a nepříjemná.

Jsem přesvědčen, že ohrožená demokracie v České republice zvítězí. V >-

Abonent 30.5.2008 11:04

Pan " Nechci radar" je soudruh, muslim, nebo genosse ?

Proti postavení Radarové stanice Brdy protestují i obyčejní hlupáci. Pan " Nechci radar" mezi ně očividně nepatří.

Pan (paní ?)" Nechci radar" není obyčejný hlupák. Je to hlupák nenávistný. Takoví jsou nebezpeční. Dávají svou nenávist do služeb vražedným režimům, vražedné režimy je za službu odměňují a povyšují.

Spojené státy zachránily český národ v minulém století třikrát. Hezky jsme se jim za to odvděčili, jen což je pravda.

Neboť USA nás chtějí zachraňovat počtvrté, proti rychle sílícím hrozbám, a my očekáváme, že nám za naši záchranu budou ještě platit. Nenávistní hlupáci se musejí smíchem za břicha popadat.

Radarová stanice Brdy samozřejmě postavena bude. Obyčejní hlupáci z toho dostanou vředy nebo psotník, agresivní hlupáci budou dál čekat na svou příležitost. Samotná existence RSB tuto příležitost odsouvá do říše nenávistných snů.   R^ >- R^

ladislav kocman 31.5.2008 18:44

Re: Pan " Nechci radar" je soudruh, muslim, nebo genosse ?

Abonente,Vy jste ale blbec, udělal jste mi radost, že jste na druhé názorové straně.

I tak se samozřejmě mějte dobře,zdravím Vás.

Abonent 31.5.2008 23:57

Pro "ladislav kocman" : I já Vás zdravím

Já jsem též rád, že se mnou nesouhlasíte.

A pevně doufám, že vůbec v ničem. Jsem v největší rozpacích, když zjistím, že v něčem (čemkoli) se shoduji s nějakým agresivním pitomcem.

Mimochodem, zeptám se Vás, aniž bych doufal, že přiznáte pravdu : Jste komunista, nacista, islamista, nebo jen bezcharakterní vykuk, jež si nechá od některé ze zmíněných skupin platit ?

jenda 30.5.2008 0:48

Re: Dolarové počítadlo Bushovy války v Iráku

Jděte do prd.le všichni jste za komunistů drželi huby a krok a rakety SS20 sovět.výroby a dalších tisíců vojáků zde nasazených abyste náhodou nezačali svobodně žít a přemýšlet . Jak se Vám svobodně umožnilo dýchat a také díky USA , jste trapní a hlavně nejchytřejší.Všechny bych Vás poslal na Sibiř abyste viděli co umí Ivani pochcípali by jste do jednoho jo a vojenský smlouvy byly vždycky tajný ty hňupe;-€;-O(Y)

Ludek Sobota 30.5.2008 3:52

Re: Re: Dolarové počítadlo Bushovy války v Iráku

jendo:R^R^R^ he he mas pravdu. Za komunistu byli vsichni po-sr-any a mavali v pruvodech zrovnatak jako dneska svobodne stavkujou a demonstrujou a taky jich bylo 75%...jsem pro radar a az tady bude stat tak sam Paroubek to da slavnostne do provozu ...he he takovi jsme a takovi jsme byli....;-D;-D;-D!!

Johny 1.6.2008 7:27

Re: Re: Re: Dolarové počítadlo Bushovy války v Iráku

Máš pravdu Luďku, takový je opravdu a bohužel náš bezpáteřný národ. Ale hlavní je, že ten radar STÁT BUDE. I to dává malilinkatou naději pomalého obratu k lepšímu. Někdy v hodně vzdálené budoucnosti. Je to totiž taková malá záruka demokratického vývoje u nás. Taková pojistka. A právě proto to všechny ty bývalé práskače a bolševiky tak s.re

Agnus Dei 14.6.2008 13:57

Re: Re: Re: Re: Dolarové počítadlo Bushovy války v Iráku

Tak to doufám že Poláci odmítnou raketovou základnu na svém území a amíci ji šoupnou k nám i s radarem.;-)

Nechci radar 29.5.2008 17:37

Wagner je trapnej tlučhuba se svým článkem

Wagner leze do zadku mocipánům a zaprodancům z ODS, KDU-ČSL a Strany zelených. :-)

Jarek 29.5.2008 16:34

Díky za článek,

pane Wagnere R^R^

stan 29.5.2008 15:20

Wagner je pravicak jako Brno

To co si tu napsal Georgi Bushi, jsou zvratky rozohneneho muze. Demokracie v Cechach mozna je nekde uzakonena,ale davno si mohl postrehnout,ze u nas vubec nefunguje. Nebudu ti pripominat stovky a tisice pripadu,kdy se prumerny Cech se sveho prava v Cechach nedobude. Radar, je jen potvrzenim mych slov. Tady se nediskutuje,ale jen rozhoduje za neucasti tech na ktere maji tyto veci nejvetsi vliv. Ty jses taky dukazem stare moralky,kdybys nejradeji pohlavkoval nekoho,kdo nechce videt veci jako ty. Nepripoustis diskusi, mozna jste si s Vaclavem hrali na stejnym pisecku. Radar nepotrebujeme a nikdy potrebovat nebudeme. Pokud dojde k nejake jaderne valce, zadnej destnik te neochrani, normalne sklapne a ty dostanes bombu primo mezi oci. Valku si vubec neprej,tim ze budes stavet radary davas jen zaminku k tomu, aby k ni doslo. Premejslej hlavou a ne svou pravicackou rucickou,kterou zdravis nase pseudopratele americany.

re stan 29.5.2008 16:23

Re: Wagner je pravicak jako Brno

R^  Wagner je hlavně modro-černo-zelený řiťolez alias rektální alpinista.

Jarek 29.5.2008 16:36

Re: Re: Wagner je pravicak jako Brno

Nechovej se jako lidský zmetek ;-)

jon 31.5.2008 10:11

Re: Wagner je pravicak jako Brno

Stanovi - levicakovi jak moskva: Lid si zvolil nejaky zastupce a ti ted jednaji za ty lidi.. To je zhruba system nasi demokracie. Ze ti zvoleni zastupci nejsou vzdy podle naseho gusta? Ze tam (v parlamentu)  jsou nekteri nebezpecne dlouho, za to muze hlavne ten "lid", ktery je volil. Za to ze se casto poslanci chovaji jako hovadka, mohou oni sami. Na cele radarove zalezitosti mi hlavne vadi nenavist proti USA. Co takhle nenavidet vlastni zemi, kdyz jsme si tady po roce 1948 zaridili totalitu? Jsem pro to, abychom si tu nechali postavit ten radar. Argument, ze nas to ohrozi je zbabely.. Ze to nechce Rusko? A co je mu sakra do toho? Meli by mlcet, jako nemecko mlcelo po druhe svetove valce. Jednou nas osvobodili, jednou obsadili (na 21 let).

Jsem rad, ze diky radarum se mladi lide zacinaji zajimat o politiku (spravu verejnych veci). Neni to jen nase pravo, ale i povinnost. Z meho pohledu ale zustavaji ve svem poznavani na povrchu.. Poslouchejte prosim oponenty.. Premyslejte o tom.. Jak rikal mistr Jan: Hledej pravdu, bran pravdu... A pravda vas vysvobodi.. V jakekoliv diskuzi by toto kriterium nemelo byt zapominano.. Stejne jako by se nemelo nadavat oponentum (na vsech diskutujicich stranach).

Je to snaha zastrasit, ci zesmesnit oponenta. Takto jej mozna nastveme, ale ne presvedcime.. :) Preju vsem diskuterum hezky den! VV

Petr2 29.5.2008 15:06

Zváštní článek

Není pod ním nikdo podepsaný. Je zlostný, pánové Tamáš a Bednář asi autora svým protestem proti radaru pěkně rozčílili. ;-O

Milda 29.5.2008 13:53

tamáš má názor

Bohužel úplně blbej. Asi by mu to měl někdo vysvětlit a netahat jeho omyl do novin.

MK 29.5.2008 16:04

Re: tamáš má názor

Tak tak;)

Jan Daniel 2.6.2008 10:25

Re: tamáš má názor

Bohužel tak to v moderním světě chodí: čím blbější, tím větší mediální pokrytí. Viz politika.

Tomáš 29.5.2008 12:33

reflex

Znáte vlastníka časopisu Reflex. Je to američan ...