2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Wabi. 2.4.2008 17:55

Re: Re: Pane Zvorálek, už jste tu několikrát s tou ruskou propagandou byl.

To mu nevysvětlíš.;-(

Roman 2.4.2008 18:06

Re: Re: Re: Pane Zvorálek, už jste tu několikrát s tou ruskou propagandou byl.

To už jsem taky pochopil. Zatím, ale někteří křepčí nadšením. Třeba jim to za pár let u benzínek, nebo při ročním vyúčtování plynu v domácnosti docvakne....

billis 2.4.2008 19:42

Tady v této oblasti nám to můžou do budoucna pěkně "osladit" a dát sežrat (minimálně cenou

To jako, ze specialme   N A M  ji budou prodavat draz, nez  za svetove ceny      ?  :-D;-D

Magor Milda , Mgr. 2.4.2008 21:55

Re: Tady v této oblasti nám to můžou do budoucna pěkně "osladit" a dát sežrat (minimálně cenou

Takže máme sklapnout pysk, protože by nám mohli zavřít kohoutky? A na co máme hnědé uhlí, v Záluží u Mostu stála celou válku rafinerie, asi je to pohodlnější a Rusy lépe financované, být pod ruskou knutou?

milan007 2.4.2008 16:34

proboha,

Vy kolem pitomého radaru s pár lidma děláte humbuk, jako by tu měla stát základna strategického letectva. Kecy o zvýšení rizika napadení, o útočných plynových maskách  to už je opravdu síla. Ještě nedávno tu cizích vojáků a základen bylo jak nas.... , Jyrka si kasíroval desátky od hostinských a byl kupodivu klid.

RZ 2.4.2008 16:36

Re: proboha,

Je zvláštní, že některým lidem nedochází, že radar zvýší naši bezpečnost. Tento systém bude nutno obzvlášť chránit. Rovněž si titíž prostí (velmi prostí) lidé neuvědomují, že útok na stát, na jehož území je vojenské zařízení USA = útok na USA. Kdo se toho odváží?

Pája45 2.4.2008 16:41

Re: Re: proboha,

Třeba ti TERORISTÉ, TERORISTÉ, milý "RZ", tak jako na dvojčata v N.Y. a s kterými nás spolu s Bushem strašíte. Způsob jak vede boj "s terorismem" je  "velice chytrý", ale jen ze strany USA. Zatáhl do tohoto boje tolik států, že docílil tříštění útoků a teroristé již útočí i jinde , mimo USA.

Vladimír 2.4.2008 18:03

Re: Re: Re: proboha,

Milý Pájo45, podle toho, co  ve svých slabomyslných  příspěvcích uvádíš ty, soudím, že jsi zřejmě bývalý člen KSČ,nyní ČSSD, do budoucna kdoví .A závidím ti tvůj rozhled a znalosti. A děkuji za školení. Trochu mě potěšilo, že neškolíš jenom mně, ale všechny kolem dokola. Že bys byl bývalý lektor VUMLu? Svědčí o tom i tvoje familierní tykání ( nostalgické "říkáme si soudruhu a ty" ti zřejmě ještě zcela z paměti nevymizelo). Takže, soudruhu, pozdravuj Lubomíra Zaorálka a těším se na tvoje další příspěvky. Čest práci.

Roman 2.4.2008 16:43

Re: Re: proboha,

To máte tolik informací a takovou znalost všech souvislostí, že tohle můžete s jistotou tvrdit? Myslíte si, že pojem bezpečnost je myšlen jen vojensky?

Ludva 2.4.2008 16:59

Re: Re: proboha,

Přesně. Který stát se odváží útoku na USA ? Snad ne Írán ? Ten má sílu asi tak jako Polsko. Tak mi řekněte, k čemu tu ten radar bude ?

Roman 2.4.2008 16:18

Páté kolo u vozu

Debatuje se tady o radaru, nadává Zaorálkovi, ale nic to nemění na tom, že jsme jako stát v této záležitosti v podstatě páté kolo u vozu. Rozhodují o nás Rusové a Američani. Jak se dohodnou tak podle toho budeme fungovat a zobat z ruky podle aktuální mocenské potřeby. Když Payne loboval za základnu US army u nás, byla úplně jiná situace a bralo se to jako pojistka, že už budeme navždy patřit k západu. Rusko byl tehdy papírový tygr a Amerika před 11. zářím. Od té doby se situace radikálně změnila a opět o nás rozhodují velmoci po dohodě s Ruskem, které si svoje nároky vůči nám vznese. Ať budou  jejich nároky pro nás viditelné, nebo skryté, rozhodně budeme hopsat i podle nálad a zájmů Kremlu. To už si nás také pro změnu ohlídají Američani, aby jsme nedělali potíže. Budeme součástí jejich globálních dohod. Otázkou je zda nakonec Rusové nebudou mít nad námi větší kontrolu, než kdyby tady základna tohoto typu nestála.

Pete Brich 2.4.2008 16:12

ČSSD se bije za naše zájmy do poslední kapky naší krve,

aby šibalové měli dostatek prostoru pro své handly a oni ze svého sociálního citění měly pořádný vývar.

PB

Pája45 2.4.2008 16:17

Re: ČSSD se bije za naše zájmy do poslední kapky naší krve,

Opět mimo mísu, jen demagogie, kupodivu chybí sprostoty milý "PeteBrichu".

Pete Brich 2.4.2008 17:08

Unipetrol, přepadení IPB, pět na stole v českých, kakaový direktor Kraus, ...

;-D;-D;-D

Jinak: oni ... měli. Omlouvám se.

PB

jirka.s. 2.4.2008 17:41

Re: Unipetrol, přepadení IPB, pět na stole v českých, kakaový direktor Kraus, ...

To nic, Pete, tomu géniovi to stejně nedošlo! ;-D

moll 2.4.2008 16:01

Já jsem

rád, že došlo k rozvratu režimu v Avganistánu, kde odstřelovali prastaré Budhy - kulturní památky, ba i v Iráku, kde dodnes uřezávají lidem nosy (to je barbarství o kterém se už u nás ani nedoslechnete, ale papežtí vyslanci si ještě před tisíci lety stěžovali, že na zdejší lid se nedá koukat, protože drobná šlechta trestá uřezání drobných součástí těla příliš často - takový člověk je naprosto vyřazen z jakéhokoliv společenského života - prostě se na něj nedá koukat)

čtenář 2.4.2008 15:40

Zaorálek zase předvedl,

co se rozumí výměnou názorů. Odjeli totiž s Paroubkem do Moskvy a tam jim vyměnili názory.

billis 2.4.2008 19:57

Re: Zaorálek zase předvedl,

;-D;-D;-D

emersonskej 2.4.2008 23:31

Re: Zaorálek zase předvedl,

;-D;-D;-DR^R^R^ Móóóc hezký !!!

socialista 2.4.2008 15:37

Demagog Zaorálek

Ještě nedávno byl pro Paroubka a Zaorálka nejtvrdším protiradarovým argumentem ruský odpor proti radaru v Brdech. Dnes, kdy je tento argument velmi nejistý, začal Zaorálek jako správný demagog přimíchávat nesouvisející věci s radarem, jako je Afganistán a Irák a jiné, a používat je jako argumenty proti radaru. Je to prostě hledání hole na psa. Jenže každá hůl má dva konce.

Kdo, pane Zaorálku, začal vyjednávat o Americké základně u nás? Nebyla to náhodou ČSSD? Nevzpomenete si, když původně bylo počítáno se základnou s raketami, tak Paroubek říkal : rakety ne, ale radar ano? Když ale přišlo rozhodnutí o postavení radaru v Brdech, tak se Paroubek kroutil jak had a začal se vymlouvat, že on je sice pro, ale strana, které předseduje je ve většině proti a tak s tím nic nemůže dělat a musí se podřídit. I když všichni ví, jaká je skutečnost s tím jeho podřizováním se straně. A když nemohl Paroubek už tak halasně vystupovat proti radaru, tak přišel na řadu osvědčený demagog, vyškolený marxista, Zaorálek. Pak jste si zaplatili průzkumy veřejného mínění, které, jak jinak, vychází velice přesvědčivě proti radaru. Tenkrát to bylo: pro 38% a proti 62%. Jenže jak nasviňu se do těch počtů nevešli ti, kterým je to buřt a dodnes jaksi neexistují. Od těch dob uplynula nějaká chvíle a tak se Paroubek znovu zapojil do kampaně proti radaru v domnění, že se na jeho postoje zapomnělo. U jeho příznivců určitě. Proč je tolik tanečků ČSSD kolem radaru je evidentní. Získat voliče! Nic víc, nic míň. Pokud by byla vládní stranou ČSSD, tak by nebyl kolem radaru takový šrumec. Vláda by v poklidu a za souhlasu opozice, mimo KSČ(m), vyjednala s Americkou stranou podmínky a parlament by to schválil. Jenže Paroubek je v opozici a to je pro něj největší problém, který se týká radaru.

Pokud má někdo problém s tím, že za základnu lobboval Payne (ODS), ještě před oficiálním vyjednáváním ČSSD, tak ať si zjistí, jaký je rozdíl mezi lobbingem a vyjednáváním.

jony 2.4.2008 16:46

Re: Demagog Zaorálek

to je prca ale i tak mas u me bod vlastne 100%! ten Roco to je svina takhle podrazit svoje ovecky a Zaoralewk?8-oboze kdyby s nim nesedel Roco u PCcka a nerikal mu ty vole to tam nepis to musis napsat takhle tak by sesmolil takovy blabol ze by to znamenalo hromadny odchod volicu k ODS coz je jenom prezdivka pro CSSD ods pouze a jenom supluje CSSD a nejinak takova je pravda i kdyby si rikal kdo chtel co chcel a CSSD jsou ti TZN. polepseni komancove no a komancove ti jsou za bukem a jenom se usmivaji jak Zaoralewk z Rocem za ne delaji tu spinavou praci no je to tak tenkrat kdyz se zacalo o tom jednat tak se cekalo na koho to slovo padne ten musi jit z kola ven ;-Dzkuste si vyhledat nejake vecicky z te doby a uvidite co vam z toho vyjde ;-D cha cha cha ;-D to je prca ! i tak jsem rad za to ze ten Radarek tady bude R^ a jeste neco Polaci si mysleli jak amici zmeknou a jak jim rychle za ty rakety prezbroji armadu ;-( no? myslim ze jeste prilezou po ctyrech a nebude to dlouho trvat sledujte toR^;-):-P

billis 2.4.2008 20:08

Re: Re: Demagog Zaorálek

Dost trefne ...R^ ;-)

Johny 2.4.2008 15:32

Pane Zaorálek, vy jste prostě nešika a hloupý

Ještě před několika dny jste byl proti Radaru hlavně proto abychom "neurazili či nenaštvali" Rusko, dnes jste proti Radaru, jelikož hrozí, že se Rusko a USA dohodnou. Připomenu, že vaše vláda rozhovory o umístění zahájila. Myslím si o Vás, o vašem šéfovi Paroubkovi a potažmo celé ČSSD, že děláte z lidí debily, obracíte názory jak bezdomovec vaťák. Každý vidí, že od Vás je možno očekávat naprosto cokoliv, jakýkoliv obrat v názorech a možnost zaprodat se komukoliv a kdykoliv, jen pokuď to bude proti Topolánkovi - nic proti tomu ale dělejte to proboha alespoň inteligentně.

A co se týče aktivistů proti základnám, že to jsou lidé, kteří přinejmenším fandí teroristům, jsou radikálně bolševického založení a jsou placeni z ruska a buhví ještě odkud - to bych chápal, hájí zájmy států, kteří se cítí být obraným systémem ohroženi ve své agresivní politice. Ale nemohu tolerovat to, že ti komunističtí grázlové používají gangsterské metody, zamořují internet spamem, denně musím čistit schránku od mailů "podepiš petici proti radaru".

Lukáš HERCLÍK 2.4.2008 16:13

Re: Pane Zaorálek, vy jste prostě nešika a hloupý

Hele ty blbečku, já nejsem žádnej komunista či levičák, chci svět bez násilí či válek a toto mě přišlo správné se k tomuto připojit. Tak se sklidni ty špíno, špinavá

Je čas se probudit……

www.zeitgeistmovie.com

 

www.lhproduction.estranky.cz

milan007 2.4.2008 16:26

Re: Re: Pane Zaorálek, vy jste prostě nešika a hloupý

Oslovení svého ideového "nepřítele" titulem blbečku a špíno špinavá  , Vás usvědčuje, že jste levičák a komunista.

hulwat 2.4.2008 16:34

Re: On není levičák a komunista...

On je jen českej přiblblej bolševiček a neví o tom. :-P

F2 2.4.2008 16:42

Re: Re: Pane Zaorálek, vy jste prostě nešika a hloupý

Blbý je, že jediný kontinent, kde je posledních 150 let poměrně bezpečno, klid, žádné diktatury ani politické převraty,  natož války, je Severní Amerika. Co s tím ?

Zlomocny 2.4.2008 17:11

Re: Re: Re: Pane Zaorálek, vy jste prostě nešika a hloupý

Jestli to nebude tím, že amíci neradi válčí doma, kdežto na válečnou dovolenou do Iráku, Afgánistánu, Vietnamu, Koreje... jezdívají s nesmírnou chutí.

F2 2.4.2008 18:01

Re: Re: Re: Re: Pane Zaorálek, vy jste prostě nešika a hloupý

Jo, jasně, za to my v Evropě jsme pašáci ! Jen za posledních 100 let tři války, koncentrační tábory, programová genocida, ... mám pokračovat ?

TrottelHans 2.4.2008 15:00

No jo

Zaorálek je křovák a nenapravitelný levičák, to všichni víme. Ale svým primitivním antiamerikanizmem už musí nudit i soudruhy nejen v Lidovém domě.