25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Poklop 10.1.2008 7:36

Re: Re: Co myslíte,

To by bylo zajímavé,protože  Rusové jako Albánci v Kosovo by chtěi svou republiku.A co potom USA?

jepice 10.1.2008 8:17

Re: Re: Re: Co myslíte,

Spíš by sedělo přirovnání Rusů k jejim srbským kamarádům, nemyslíte?

Mirek F. 10.1.2008 8:34

Re: Re: Re: Re: Co myslíte,

Patrně byli myšleni Rusové žijící v Estonsku. Pak by paralela s kosovskými Albánci seděla.

Poklop 10.1.2008 8:36

Re: Re: Re: Re: Re: Co myslíte,

Přesně tak jsem to myslel.

jirka.s. 10.1.2008 10:43

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co myslíte,

Ale no tak, uklidni se, vorezlej poklopče! Čímpak asi?

P.S.: A nezalezu a nezalezu! Net si totiž platím, na rozdíl od tebe, ze svého!  A pokud by ses nadměrně rozčílil a hrozila ti pepka, utíkej na pohotovost, buvol ti přispěje! ;-D;-D;-D

ps 10.1.2008 9:01

Re: Re: Re: Re: Re: Co myslíte,

Až na to, že albánců je v kosovu většina už po staletí. Rusové se začali do pobaltských zemí tlačit po jejich okupaci sovětským svazem  a naštěstí je jich tam stále menšina. A je tu ještě jeden podstatný rozdíl na rusech v pobaltských zemích nikdo nepáchá genocidu.

Mirek F. 10.1.2008 9:07

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co myslíte,

Pochybuji, jestli po staletí, ale i kdyby, tak by to znamenalo, že po určité době mají estonští Rusové právo zachovat se jako Albánci?

Ovšem s někým, kdo stále věří, že na kosovských Albáncích byla páchána genocida  (já vím, psali to rehdy v novinách:-)) , těžko podiskutovat...

ps 10.1.2008 9:41

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co myslíte,

A odkud čerpáte informace vy? Zřejmě na schůzích mladých komunistů.

vita 10.1.2008 10:11

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co myslíte,

Například i z jiných novin, než českých. Představte si, že existují. A některé jsou dokonce i neamerické...

Ovšem to budou nejspíš nějaké podezřelé plátky, když nevyjadřují hlubokou lásku k USA, že?

A o Albáncích a Kosovu byste se mohl (pokud byste ovšem chtěl, což od vás neočekávám) poučit v dějinách 20. století. Opakovat "Štyry nohy dobrý, dvě nohy špatný" je ale pohodlnější, že, ps?

ps 10.1.2008 10:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co myslíte,

Já měl dojem, že řeč byla o kosovu a ne o tom ke komu chováte hlubokou lásku. A věřte mi, že mně váš vztah k Leninovi nezajímá.

O historii jsem se poučil jsem se dostatečně a naučil jsem se jednu věc, a to že bolševici o histori zásadně nemluví pravdu.

vita 10.1.2008 12:39

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co myslíte,

Ano, řeč byla o Kosovu. A vy jste blbě plácal propagandu z doby útoky NATO na Jugoslávii. Když jste byl opraven, po svém způsobu (ostatně je to způsob všech přichycených lhářů) jste začal stejně blbě útočit.

Jak vidno, ani jste nepochopil, že můj příspěvek byl rovněž o Kosovu - a o tom, kde získat informace. Ale klidně pokračujte v mumlání mantry.

Mirek F. 10.1.2008 10:13

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co myslíte,

Ale, ale, došly argumenty:-)? Nevím - zřejmě na rozdíl od vás - , co se hlásá na schůzích mladých komunistů. Zato jsem si vědom, že od kosovské krize už uplynulo skoro devět let, oblast je pod kontrolou Albánců a mezinárodních jednotek, takže důkazy o genocidě by už dávno musely vyjít najevo.

ps 10.1.2008 11:10

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co myslíte,

TO sedí, vzhledem k tomu, že jsem od vás ještě žádný argument neslyšel. Jestli je vám hromadný hrob málo, tak už pak fakt nevím ....

Mirek F. 10.1.2008 12:47

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co myslíte,

A kdepak se ty hromadné hroby našly. Myslím ty s civilisty zmasakrovanými hromadně a záměrně Srby? Zajisté jich dle vás bylo spousty. A abych vás trochu poučil o logice, vy tvrdíte, že tam proběhla genocida, vy byste měl přinést důkazy.

vita 10.1.2008 10:07

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co myslíte,

Akle blbost, ps. Albánce do Kosova poslal ve větším počtu až Duce, když dobyl Albánii - snad jediný úspěch italské armády. Tito udělal chybu, že je neposlal zpátky. Nejdřív nechtěl dělat problémy soudruhu Enverovi, pak je nechtěl nacpat nepříteli stalinistovi Enverovi - a oni pravidelně předváděli svoji lásku k Enverovi a Velké Albánii.

Jenže Tito taky věděl, jak s nacionalisty - že patří na Goly otok - a tak se to tam jakžtakž drželo. Genocidu na nich nikdo nepáchal a ani je nikdo neoznačoval za "neobčany", jak se stalo Rusům v Pobaltí.

Mimochodem - nikdy v historii žádné Estonsko ani Lotyšsko neexistovaly, kromě 20. a 30. let. Litva byla tehdy poloviční a hlavní město Vilnius jí vybojovala až Rudá armáda.

xxx 10.1.2008 17:53

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co myslíte,

1. Albanci jsou na uzemi Kosova od 17 stoleti - za Turecke nadvlady jim tam bylo prideleno uzemi a presunuti. V majoritnim poctu na uzemi Kosova od 19.stoleti.

2. Srbsko (historicke) bojovalo v Kosovu jak proti Turkum (1389), tak s Turkama proti Madarum a Albancum - 1448 , albansky oslavovany turkobijce Skanderberg.

3. Po Milosevicove projevu v roce 1989 (600 od te pamatne prohrane bitvy) opravdu je zacatek genocidy na Kosovske etnicke vetsine - jestli to teda znamena vyhazovani nesrbu z vedoucich funkci, posleze prakticky ze vsech statnich zamestnani, obstrukce od uradu a naopak rizene stehovani a umistovani srbu do Kosova,... Vyvrcholilo to tech par mesicich pred nalety NATO, kdy bylo mimo domov podle strizlivych odhadu 650tisic kosov.albancu. Neodchazeli za lepsim ale opravdu ze zapalenych baraku, se zabavenymi osobnimi doklady, po ceste okradani o cennosti, majetek znehodnocovan (opoustene domy systematicky paleny, z aut zabavovany znacky a odebirany technicaky atd). Mrtvych desitky tisic, masove hroby objeveny (Račak,...).

btw, udaje jsem si presne nepamatoval, staci zapatrat na Internetu. Hlavne nelhat!!! Ja albancum nefandim, jen nema cenu si nalhavat neco jineho nez jsou fakta.

Tx 10.1.2008 16:14

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co myslíte,

Já bych jen podotkl, že Albánců je, pravda, v Kosovu většina,asi jako byla v Sudetech většina Němců a  za chvíli tady bude převaha Romů (v Albánské rodině je 8-9 dětí normální, stejně jako zde u méně vzdělaných Romů). Prostě, Albánci Srby "přešukali". Fakt je, že Srbové je před několika lety "genocidovali", je taky ale fakt, že Albánci dělali totéž Srbům léta předtím. Donutili Srby ve vesnici k vystěhování a poslední,kteří mermomocí nechtěli, někdo zastřelil a policie (Albánci) pachatele "nenalezla". Takže, tam není komu držet palce.

I-Worm 10.1.2008 9:44

Re: Co myslíte,

Uvidíme prd. Já bych inspiraci pro to, jak se tam budou chovat v budoucnosti, hledal spíše v Karlových Varech...

vala 10.1.2008 7:05

platí rusové.....

Tedy tys tomu dal.A co USA ti se necítí pány celého světa? Vpadnout do některé země zabít prezidenty dosadit nové proamerické vlády z emigrantů,organizovat vraždy státníku,intriky v cizích státech a převraty viz latinská amerika.Po celem světě mít vojenské základny? To asi nic není a je to v pořádku že jo.4ili USA mohou vše a nikdo jiny .Kde mají rusové základny a vojáky ?Jen doma  tak hloupě nemluv.

fox 10.1.2008 7:44

Re: platí rusové.....

Máš v nicku chybu ,chybí ti tam ů a dvě a jsou navíc.

Vit 10.1.2008 10:08

Re: platí rusové.....

Ze maji Rusove sve zakladny jen doma? Haha, to je pekny vtip. Tedy, oni si to taky mysli, ze je to "doma". Jejich "doma" bylo ale nedavno i tady. A asi by tu zase radi byli.

vita 10.1.2008 10:13

Re: Re: platí rusové.....

Kde mají základny Rusové mimo území RF? O několika málo bych věděl, ale zajímá mě, jestli je znáte i vy...

a pokud jde o pokrytí světa a počet - no je jich řádově míň než amerických. Možná o dva řády.

Cato 10.1.2008 6:40

Kdo platí celou bombastickou propagaci radaru ?

Kdo platí výlety do tichomoří,přízeň našich politiků,tlak masmédií a podobně? Je zřejmé, že v synagoze to říkali asi jinak, ale já vidím souvislosti zájmů jednotlivých skupin u nás naprosto jasně.

Írán vyzkoušel rakety s dostřelem kolem 1500 km, které ale při místě odpalu z rozumě umístěného zařízení (to tedy asi těžko bude přímo na hranici s Tureckem, nejspíš někde ve skrytu v centrálním Íránu) dostřelí tak 500 km za hranice, aby zasáhly shromaž'dovací prostory útočících vojsk. Írán totiž už 250 let nikoho nenapadl a nemá to ani v plánu, na rozdíl např.od Izraele, který neustále připtavuje varianty útoku na íránská jaderná zařízení. Argumentovat proto pro radar ohrožením Evropy ze strany íránských raket je pustá demagogie, za kterou by se nestyděl ani Goebbels. Na druhou stranu přiznejme Íránu právo se bránit ohrožení ze strany Izraele vytvořením prostředků, kterými může případné napadení agresorovi vrátit,a ten si to potom rozmyslí.Odpor Ruska je také celkem pochopitelný, Američané radarem a postupem na východ ruší všechny smlouvy o nešíření zbraní,tak se nedivme, že se to Rusům nelíbí. Mimochodem, autor asi bydlí někde u lesa a počítá zřejmě s tím, že až nám Rusové odpojí plyn, bude mít pro sebe dost dříví.

Autor se snaží vyhrožováním Ruskem zamlžit hlavní fakt radarové stanice: bude to cíl v první vlně útoků, ať již přijdou odkudkoliv, a i když nějaké rakety z Polska možná stihne odpálit, na víc jak na 10 stejně mít čas nebude, než bude zničen. Američané tak budou mít dost času se připravit. ČR tak slouží Američanům jako obyčejný lidský štít.Žádná vláda nemá mandát voličů naši zemi vystavit takovému nebezpečí. 

Pátá kolona USA v ČR, jako pan Pacner a jemu podobní, se sice chabě snaží vystupovat jménem nějakých vyšších cílů,boje proti komunistům a podobně, ale jsou to jenom nájemní pisálkové, dobře sloužící svým pánům za oceánem. 

Peta 10.1.2008 9:17

Re: Kdo platí celou bombastickou propagaci radaru ?

No jo! Kavan Cato byl v příspěvku taky zmíněn. :-/ Takže nic nového.

Bakovský 10.1.2008 9:49

Re: Kdo platí celou bombastickou propagaci radaru ?

Líbí se mi, že Cato přesně ví, co má Írán v plánu - asi mu to šeptá do ouška nejvyšší ajatolláh. A taky ví, odkud chtějí odpalovat rakety. Nicméně sami Íránci vyhlašují, že usilují o prodloužení doletu svých raket - zřejmě kdyby se proti nim soustřeďovaly vojska v Izraeli nebo v jiném bezbožném státě, nejlépe v Evropě.

Cato 10.1.2008 10:17

až budete znát nějaká fakta k věci

přihlaste se mezi dospělé, už vám končí přestávka, tak hajdy zpět do třídy nebo to do  páté třídy nikdy nedotáhnete. 

johny 10.1.2008 11:05

Re: Re: Kdo platí celou bombastickou propagaci radaru ?

Z www.ripe.net:

inetnum: 213.217.48.0 - 213.217.63.255

netname: ParsOnline

descr: ParsOnline Corp.

country: IR

johny 10.1.2008 11:06

Re: Re: Re: Kdo platí celou bombastickou propagaci radaru ?

Pokracovani:

role: ParsOnline Network Operations Center

address: 224 Khoramshahr ave., No. 6C

address: Tehran 15337

address: Iran

johny 10.1.2008 11:07

Re: Re: Re: Re: Kdo platí celou bombastickou propagaci radaru ?

takze vi a septa ;-D

Cato 10.1.2008 12:14

Re: Re: Re: Re: Kdo platí celou bombastickou propagaci radaru ?

R^;-D