28.3.2024 | Svátek má Soňa


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mirek F. 10.1.2008 13:36

Re: Re: Re: Re: kdo dá souhlas?

Nojo, zrušme i volby, dokud Vaše Jasnost neusoudí, že lidé už jsou dostatečně kvalifikovaní. Pokud jste si vážená nevšimla, tak už od konce komunismu už uběhlo 18 let a už předtím si o účinnosti rudé propagandy si nikdo nedělal iluze, fungovalo to spíše tak, že co řekli komanči, tomu se automaticky nevěřilo.  Pokud vaše rodina brala Rudé Právo jako slovo boží, tak to nevztahujte na ostatní.

F.Čech 10.1.2008 12:45

Re: kdo dá souhlas?

Souhlas dá tentokrát řádně zvolená vláda, která dostala důvěru parlamentu vzešlého ze svobodných voleb. A podmínkou instalace bude také souhlas nebo nesouhlas tohoto regulérního parlamentu. A bude to souhlas s instalací malého obranného zařízení s malou obsluhou pár cizích expertů a ne souhlas s okupací státu (který tenkrát mimochodem nedala ani tehdější neregulérní totalitní vláda, parlament a dokonce ani vedení tehdejší KSČ). Byla to privátní iniciativa pár rudých fanatiků, kteří se k tomu nikdy ani nepřiznali a jejichž jména jen tušíme. A i kdybychom je znali tak takové pozvání nemá přece žádnou důležitost. Byli to v podstatě soukromé osoby, které nikoho nezastupovaly.    

zdeněk 10.1.2008 12:49

Re: Re: kdo dá souhlas?

nikdy nepřiznali? Jejich jména jsou známá, viz zvací dopis předaný po roce 1989.

Alois Indra, Drahomír Kolder, Oldřich Švestka, Antonín Kapek, Vasil Biľak

Pokud tvrdíte že jsou neznámá, tak pouze neznáte historii.

F.Čech 10.1.2008 13:27

Re: Re: Re: kdo dá souhlas?

To jsou vesměs mrtví soukromníci, kteří k něčemu podobnému něměli nikdy kompetenci a každý soud by je i dnes osvobodil pro demenci.

zdeněk 10.1.2008 12:52

Re: Re: kdo dá souhlas?

Jinak  Antonín  KAPEK spáchal po roce 1989 sebevzaždu.

masi 10.1.2008 12:28

"jedině po souhlasu našeho státu" ???

Podle včerejších HN je třikrát více občanů proti než pro. (http://hn.ihned.cz/2-22726370-500000_d-02) Že by Hospodářské noviny byla komunistická propaganda placená Kremlem?

F.Čech 10.1.2008 13:09

Re: "jedině po souhlasu našeho státu" ???

Propaganda Kremlu je to jenom zčásti. Hlavním problémem je, že jen maximálmě každý pátý občan je vůbec schopen si udělat představu oč tady běží. A je tady také známá česká opatrnost a zbabělost. Možná nevíte, že i poměrně stateční Angličané také masivně odmítali instalaci protiletadlové obrany proti hitlerovským bombardérům  v blízkosti svých obcí, psali petice a úspěšně lobovali a pak zaplakali. A když Putin opakovaně řekne, že na nás namíří své útočné rakety s jadernými hlavicemi tak z toho má strach samozřejmě každý. A to včetně mě, i když dobře vím, že blufuje a žvaní, protože např. k likvidaci tak velkého, tak zranitelného a nehybného nadzemního cíle jako je projektovaný radar stačí bohatě několik konvenčních hlavic na střelách splochou dráhou letu, které mají Rusové docela blízko Česka. Použitím jaderných zbraní by totiž nepochybně vyvolal nukleární odvetu se strany států NATO a zničení světa si nepřeje snad nikdo a možná ani Potin.   

Eva D. 10.1.2008 13:28

Re: "jedině po souhlasu našeho státu" ???

Je tam, kolika občanů se ptali?

Ladislava 10.1.2008 14:15

Re: Re: Samozřejmě,

Píšete moc pěkné, pravdivé a pochopitelné komentáře, díky.R^

Ovšem pro některé šílence typu "hm" je to plýtvání časem i snahou - není jim pomoci!  Ovšem nerada bych to "kdo se nepoučí z historie, prožije ji znova" musela prožívat s nimi(Y).

Martin Rychta 10.1.2008 13:17

Re: Samozřejmě,

Demagogické (a hloupé) srovnávání zcela nesrovnatelného.

masi 10.1.2008 11:46

Samozřejmě,

že za tím je Kreml. Hlavně svou úspěšnou akcí z 1968. Ta znechutila zahraniční vojenské pomoci a přítomnosti na pěkný čásek.

I když se mezi námi najdou i tací strašpytlové, kteří toto dovádí ještě dále. Před ruskou řití hledají tito blouznivci záchranu v řiti amerikánské. Takové vyhánění zadnice zadnicí. No tak jsme zase v pr... ;-)

Jiří K. 10.1.2008 11:44

Zlatá slova, pane Pacnere...

...tedy s těmi idioty.

Nejtragičtější na tom ovšem je, kromě užitečných jsou české obrazovky stále více zapleveleny i těmi idioty neužitečnými. Bohužel i ty obrazovky veřejnoprávní, které si musím platit ze svého.

Takový Detektor na ČT 1 o pánovi blesků, ten nám takových idiotů představil hned celou pitoreskní sbírku, že, pane Pacnere. Jenom ten závěr nebyl dotažen - tak byl tunguzský meteorit mimozemskou kosmickou lodí a nebo důsledkem pokusu Nikoly Tesly? Doufám, že jste za ten odborný výkon obdržel (z veřejných peněz) slušný honorář, ale já bych ho tvůrčímu kolektivu tohoto veřejnoprávního skvostu ještě vylepšil. Třeba o zlatý Bludný balvan.

Jenom jsem si utvrdil, že Vaše věrohodnost coby autora a odborníka se limitně blíží nule. Takže prosím pěkně, pište své proradarové agitky dále a ještě pilněji. Pro lidi s mozkem jsou totiž krajně nevěrohodné a tudíž neúčinné.

kapitán 10.1.2008 11:52

Re: Zlatá slova, pane Pacnere...

V tom pořadu Detektor o Teslovi byli daleko větší pomatenci, než relativně solidní Pacner.

Jiří K. 10.1.2008 12:43

Re: Re: Zlatá slova, pane Pacnere...

To ovšem nepopírám, v žebříčku té suity pomateců bych ho dokonce umístil až na předposlední místo, přičemž absolutní špičku by představoval jakýsi Jiří Kuchař (spisovatel, esoterická literatura;-D) - to je skutečně exot k pohledání. I když moderátor pan Chmelař mu vydatně šlapal na paty.

Přesto si myslím, že pokud si chce pan Pacner udržet jakési renomé, měl by se tomuto typu pořadů raději vyhýbat. Peníze nejsou všechno ... i když nejspíš stále platí ono známé non olet ...

P.S.: Na celý tento "veřejnoprávní skvost" jsem jenom nevěřícně zíral a skoro mám chuť si stěžovat u příslušné mediální rady. Dělají si z nás koncesionářů legraci?

zdeněk 10.1.2008 13:16

Re: Re: Re: Zlatá slova, pane Pacnere...

pokud podáte stížnost, jsem ochoten se pod ní podepsat.

horduch 10.1.2008 11:37

tato komunistická sebranka

bude vždycky ochotna za Jidášův groš udělat cokoliv v naději, že se znovu dorvou k moci za pomoci velkého bratra .Dobře vědí ,že demokracie má proti nim "jen "vzdělané a samostatně myslící občany ,čím více hlupáků, tím větší voda na jejich mlejn /Lenin -podmínky pro revoluci /

kapitán 10.1.2008 11:55

Re: tato komunistická sebranka

Komunisti se přeorientovali - jejich vzorem už není Stalin a Lenin, ale velký komunistický reformátor Číny.

Čína náš VZOR - povolit podnikání, ale držet si ve velkých podnicích kontrolní balík akcií.

Martin II 10.1.2008 11:32

Pacnere

...vy jste neskutečnej vůl - Rusko platí "Ne základnám" - člověče vy ani nepředpokládáte,že velká většina čechů má v hlavě mozek a umí svéprávně maslet - na rozdíl od vás.

kapitán 10.1.2008 11:58

Re: Pacnere

I na západě si Mírové hnutí v 70tých myslelo, že jsou svéprávně proti USA raketám. Přesto jejich organizátory a propagaci platili Sověti.

Xaver 82.117 10.1.2008 12:09

...a hlavně ti američtí generálové proti raketám...

To byla veselá squadra...

Xaver 82.117 10.1.2008 12:08

Kolik jste jim šoupnul, Martine?

Jinak si maslete, co chcete...a bacha, aby to nebylo na masli...;-P

Marat 10.1.2008 12:17

Re: Pacnere

Martine,jestli všichni Češi mají mozek stejné kvality jako vy,tak panbůh s Čechy.Češi mají stádovou mentalitu.Tedy drtivá většina.Opravdu nevím ač bych to rád věděl,zda Češi mají tu stádovou mentalitu ovlivněnou genetikou,nebo jí získávají výchovou.Faktem ale je,že bučí stádově a jsou jak opice,co jeden,tak to musí mít a dělat i další.To vaše povidáni nasvědčije tomu,že ten váš mozek máte velikosti a tvaru sušené švetsky.

F.Čech 10.1.2008 13:26

Re: Pacnere

Kéž byste měl s tím svéprávným uvažováním většiny lidí pravdu. Ale skutečnost je diametrálně odlišná.

Adolf 10.1.2008 11:19

Das ganze komunistische Gesindel ....

... se shlukl na diskusi a chrli nesmysly, co byl ve Vumlu a jinych dekadentnich institucich naucen....Svetu mir

Bokonon 10.1.2008 10:59

OSUD.cz MATRIX apod

Když jsem četl tu pasáž o AIDS, vzpoměl jsem si na tyto servery, které se tváří záhadologicky, ale jak vím od své sestry, která je hltá  a dost se v tom orientuje, za každou špatností stojí vláda USA. Např. vypouští z civilních dopravních letadel nebezpečné látky, které pak tvoří tzv. chemtrails! Ano, to jsou ty kondezační čáry za letounem. Proto máme všichni rýmu...

Nesmějte se. Moje sestra, jak víme, má také volební právo...

kapitán 10.1.2008 11:11

Re: OSUD.cz MATRIX apod

Poblouzněný nejsou jen děti. Dospěli zase věří, že za globální oteplení můžou USA a nadnárodní korporace.

www racek 10.1.2008 11:16

Re: Re: OSUD.cz MATRIX apod

no, když se podíváme na množství škodlivin, tak asi jop. ovšem, čína a indie je rychle doháněj a evropa na tom taky není špatně.

.

kapitán 10.1.2008 11:18

Re: Re: Re: OSUD.cz MATRIX apod

Zeměkoule se PRAVIDELNÉ globálně otepluje a ochlazuje odedávna bez zásluh USA

www racek 10.1.2008 11:21

Re: Re: Re: Re: OSUD.cz MATRIX apod

jistě. te´D to vypadá, že existuje příliš velká korelace než aby to byla náhoda. nějak tak je to čím dál více většinový názor.

kdybys měl paravdu ty, byl by to průser. nemůžeme nic dělat. kdbych měl pravdu já, byla by naděje, že se proti tomu ještě dá neco dělat. co si vybrat?

vybrat si nelze. ale já bych se pokusil něco dělat. neb co2 a metan jsou skleníkové plyny.

kapitán 10.1.2008 11:26

Re: Re: Re: Re: Re: OSUD.cz MATRIX apod

Skleníkovým plynem jsou i dusíkové sloučeniny hromadně uvolňované při masivním pěstováním "ekologických" paliv.