7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
xxxKubeš 12.11.2009 18:41

Radar

není tak důležitý jako přítomnost amerických vojákú u nás (třeba v nepatrném množství) jako obrana proti expanzi rusáků, kteří se nemohou smířit, že jsme se dostali z jejich přímého vlivu. Samozřejmě opak by byl přáním různých Ivanů, kterých je u nás jistě dost, díky 40ti leté okupaci není se čemu divit.

Šoumen 12.11.2009 18:39

Re: Inu jak si pan Rychetský představuje jednat s těmi idioty občany kteří mu platí tak královsky nezávislost....

A ještě jen dodatek Pehe je magor a Rychetský ještě větši.

Ivan 12.11.2009 18:39

Re: Pavel Rychetský je zjevne idiot!

Gruzie zahájila útok na území, které byla Stalinem (podle současného gruzínského diktátora Saakašviliho největším Gruzíncem) přičleněna ke Gruzii. Elementární znalosti historie by měly dostačovat k poznání, že jak jižní Osetie, tak Abchazie nebyly nikdy historickým gruzínským územím a že tamější obyvatelstvo těžce neslo gruzínský útlak. V jižní Osetii a v Abcházii nenajdete jediného čověka, který by chtěl žít v Gruzii. Jsou to prostě zcela jiné národy.

V době rozpadu SSSR byla jak jižní Osetie, tak Abcházie autonomními oblastmi a jejich obyvatelstvo mělo právo si zvolit národnost a občanství jako všichni ostatní občané SSSR. Takřka všichni si zvolili občanství ruské. (I v Gruzii se dosti velká část obyvatel přihlásila k ruském občanství.) Rusko tím nebylo nijak potěšeno, ale volbu obyvatel přijalo. Gruzínci přesvědčovali obyvatele aby si vzali gruzínské občanství, ale bez úspěchu. Sovětské úřady přesvědčovaly obyvatele, aby si nebrali ruské občanství, ale taky bez úspěchu. Pak Gruzie zrušila status autonomní oblasti a místní obyvatelé na to reagovali tak, že vzali zbraně. Svou nezávislost si uhájili, ale Rusko je odmítlo uznat jako samostatné státy a trvalo na tom, aby se nějak dohodly na společném statusu s Gruzií. Saakašvili podpichovaný bushovci z USA se vyzbrojil zbraněmi z Ukrajiny, ČR a odjinud, vycvičil žoldnéřskou armádu podle západního vzoru, napadl jižní Osetii a neuspěl. Začal plošným bombardováním hlavního města jižní Osetie, při kterém zahynulo mnoho civilistů a pak začal postup žoldnéřů, kteří vraždili všechno živé, co potkali. Nepočítali ale s tím, že jen několik hodin trvalo ruské 58 armádě, než zasáhla. Ukázalo se také, že žoldnéři se dobře hodí na agresi a loupení, na obranu země ale vůbec ne. Takže utíkali jako králíci, výzbroj nechali na místě. Protože po takovém činu bylo nesmyslné uvažovat o jakémkoliv spojení jižní Osetie a Abcházie s Gruzií, Rusko je uznalo jako samostatné státy.

Šoumen 12.11.2009 18:36

Re: Inu jak si pan Rychetský představuje jednat s těmi idioty občany kteří mu platí tak královsky nezávislost....

Tady se vole v osmašedesátém střílelo do lidí, a né jak v osmdesátém devátém ztloukli pár studentů, někteří byli synáčci papalášů, a ostatní zařídila KGB,STB a Charta77 s komunisty. Když by v 89 vyrazila armáda s tanky, tak by žádnej sameťák nebyl. Jenže komunisti a STB to potřebovali, aby mohli zlegalizovat nakradený majetky a zajistit svým synáčkům kapitalisticku budoucnost, tak se to udělalo, že se jako dohodli. Byl bych pak zvědav, jak byste se před těmi tanky rozhodoval. Když o tom nic nevíte, tak radši držte hubu a pište třeba o úspěších ODS.

zoch 12.11.2009 18:34

Létám titulky,proto se mohu mýlit,ale....

...zabývat  se osobou pana Pehe .... Přečetl jsem čtyři řádky a stačilo. Úvahy jsou jedna věc a pan Pehe druhá. Ale chcete li psa bít.....

Thyronx 12.11.2009 18:29

Re: Pavel Rychetský je zjevne idiot!

"momentálně bohužel ovládané nelegálními přistěhovalými rusáckými separatisty"

To si pletete s Izraelem. ;-D(Y)

Šoumen 12.11.2009 18:28

Re: Pavel Rychetský je zjevne idiot!

R^R^;-D

Thyronx 12.11.2009 18:27

Re: Pavel Rychetský je zjevne idiot!

Gruzie zahajila utok. O kolonach gruzinskych tanku u Moskvy mluvite Vy, ne ja. :-/(Y)

Šoumen 12.11.2009 18:27

Pane autore

No vidíte pane Rychetský včele s EU a Obamou, budeme za chvíli v tom vašem opěvovaném komunismu. Jako polepšený komunista, horší než komunista. Už to tu jednou bylo říkalo se, že horší poturčenec Turka

pbla4024 12.11.2009 18:06

Re: Pavel Rychetský je zjevne idiot!

Gruzie zahájila útok na Rusko? Opravdu? Můžete mi poslat odkaz na fotografii kolony gruzínských tanků u Moskvy?

ps 12.11.2009 18:06

Re: Pavel Rychetský je zjevne idiot!

A na co zahájila útok Gruzie? Snad ne na rusko? Gruzie pouze přesunula svá vojska z jedné části Gruzie do jiné části Gruzie momentálně bohužel ovládané nelegálními přistěhovalými rusáckými separatisty, kteří terorizovali původní gruzínské obyvatelstvo.

ps 12.11.2009 18:02

Re: cece dobry

No pokud jdou někomu pomáhat proti vůli muslimských fanatiků a teroristů tak je plně podporuju.

Thyronx 12.11.2009 18:01

Re: cece dobry

R^ Bohuzel mate pravdu.

Thyronx 12.11.2009 18:00

Re: Pavel Rychetský je zjevne idiot!

Utok zahajila Gruzie. S tim nic nenadelate. Maximalne se muzete pokusit sezrat svoji kravatu. ;-D;-D;-D

pbla4024 12.11.2009 17:51

Re: Pavel Rychetský je zjevne idiot!

Každý přece ví, že Gruzie napadla Rusko. Kolony gruzínských tanků se zastavily jen pár kilometrů od Mosky.

Palava 12.11.2009 17:45

Pane Rychetský

šlápl jste do Lihového domu . To se u bolševickokolotočvekslu neodpouští .

Ryba 12.11.2009 17:43

Co píše. je zceůa jedno i jemu, jde jen o to, nezapomenout na radar

Všichni si oddechli a on už do toho zase někdo rejpá. Poté co radar usnul a předsedou vlády se stal  Fischer, je tady takový božský klid. ... Pošlete toho rejpala  do zadního traktu. Je radost číst ty četné jadrné názory.

Kotěhýl 12.11.2009 17:05

Pehe a všichni pravdoláskaři

jsou stejní šmejdi jako komunisté! Ta pakáž si velice dobře rozumí. Jen se podívejte na Havla, jak se mezi komouši pohybuje. Jjako ryba ve vodě!(Y);-O

Jenda 12.11.2009 16:41

Re: cece dobry

S vyjimkou radobyochrancu prirody, greenpisaku a tak podobne.

Jenda 12.11.2009 16:39

Re: Informace na wikipedii, jak Američané obchodují s dětmi

Ten je ze vsech nejhorsi, nuti je aby se predem vzajemne osolili. Ovsem nikdo mu nezatlaci vika ;-)

Ludva 12.11.2009 16:36

Re: cece dobry

Ano, to je dobrý argument s těmi civilisty. Jenže oni nechodí někomu "pomáhat" i proti jeho vůli.

Kyselý Sven 12.11.2009 16:02

Re: Informace na wikipedii, jak Američané obchodují s dětmi

A co teprve zlý obr Koloděj ;-D

ps 12.11.2009 15:54

Re: cece dobry

Schválně  kolik rvaček, fetování a nošení nacistických symbolů či předvádění nacistikých pozdravů se ročně udá mezi civilisty? Od civilistů taky dál? To by ses ovšem měl přestěhovat na pustý ostrov. Mimochodem víš že od vstupu ČR do NATO, na našem území mnohokrát cvičili mnohem početnější "vojska" spojenců z NATO, než by byl celkový počet techniků sloužících na radaru (kteří by zde pravděpodobně mohli pobývat i s rodinami)? A kolik se událo znásilnění těmito "vojsky"?

Ludva 12.11.2009 15:41

Re: cece dobry

To byly jen reminiscence na minulé debaty. Je to jedno o jaké vojsko se jedná. Můžeme se podívati do vlastních řad: Fašistické symboly u vojáků v Íráku, rvačka zfetovaných důstojníků v září v Kosovu. Prostě vojsko jako vojsko. Raději od nich dál.

brabus 12.11.2009 15:40

Re: Inu jak si pan Rychetský představuje jednat s těmi idioty občany kteří mu platí tak královsky nezávislost....

Vy nemáte už na nic právo. Vy jste se mohl rozhodnout v roce 68. A jak to u Vás dopadlo, ví už každý............ Takže promiňte soudruhu, ale Vy už máte právo jen na pohřeb;-)

Pavel Rychetský 12.11.2009 15:19

přesnému PU

Děkuji čtenářům i diskutérům.

Mïlý PU, myslím, že jste to trefil naprosto přesně. Pehe je odlit přesně dle kadlubu mnoha amerických liberálních (levicových) novinářů, typicky třeba těch okolo NYTimes. Poctivě věří v pacifismus a socialismus, a kapitalismus či cokoli okolo obrany intuitivně nesnáší. O to, jak se vyrábí věci či mír, nemají opravdový zájem. Věci chtějí, ale bez nespravedlnosti, které kapitalistická efektivita přináší. Mír má tak nějak být sám o sobě, kdo proto ale udělá cokoli rozumného, tak toho nesnáší. USA je pro ně ztělesněním zla a tak se za ně stydí a omlouvá evropským pacifistickým kolegům. V jádru jsou antiameričtí, protože Amerika byla (bohužel čím dál tím méně), o individualismu a minimální roli federálního státu. Nesnáší víru v cokoli, ale pevně věří, že víra škodí. Kromě té muslimské, jež má právo na existenci a ochranu v rámci politické korektnosti.

A proč souhlasím s vámi, a rozčilujeme mě tak Pehe? Ukázkově třeba kvůli tomu co Pehe napsal zde : "Problémy s nalezením potřebných financí bude mít Obama i v oblasti vzdělání, kde slíbil zavedení hned několika inciativ pod souhrným názvem „Žádné dítě nesmí zůstat pozadu“, které by stály 8 miliard dolarů."

Ukázkově to předvádí zároveň jak Peheho manipulaci, tak i tradiční nesnášení Bushe a posedlost Obamou. „Žádné dítě nesmí zůstat pozadu“ (tedy No child left behind, NCLB) zavedl hned v prvním termínu v r. 2001 GW Bush. Takže Pehe přisoudí tuto krásnou iniciativu pro vzdělání našich krásných dětí Obamovi. Když bych mu to ale chtěl vytknout, lehce se argumentačně vykroutí, protože Obama vskutku k NCLB chtěl přispět, a Pehe přece nepíše, že Obama NCLB vymyslel. Prostě geniálně zmanipulované aby kredit dostal Obama. Jen opravdu nevím, jestli je to tak slizce napsané schválně, nebo to prostě z Peheho plyne intuitivně. (A taky nevím, proč jsem takový posedlý magor a takovéhle věci sleduji).

Rychetsk

Pavel Rychetský 12.11.2009 15:14

přesnému PU, část 1

Pardál 12.11.2009 15:14

Re: Inu jak si pan Rychetský představuje jednat s těmi idioty občany kteří mu platí tak královsky nezávislost....

Souhlas! Zavřít, popravit a zabránit genetickému přenosu takovýchto myšlenek na potomky. Jak k tomu přijde naše pokroková inteligence, že má z toho nauzeu?

gerontusinza 12.11.2009 15:13

oMLOUVÁM SE PANU pAVLU RYCHETSKÉMU Z CELÉHO SRDCE.....Re: Inu jak si pan Rychetský představuje jednat s těmi idioty občany kteří mu platí tak královsky nezávislost....

ČLENU US . TENTO IDIOT JE ZCELA JASNÝ A O   SVÝCH LŽÍCH ZCELA PŘESVěDČENÝ ..... JE VIDĚT ŽE MÁ EMERICKÉ ŠKOLY......;-O(Y):-/