30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Thyronx 12.11.2009 18:29

Re: Pavel Rychetský je zjevne idiot!

"momentálně bohužel ovládané nelegálními přistěhovalými rusáckými separatisty"

To si pletete s Izraelem. ;-D(Y)

AAA 12.11.2009 19:21

Re: Pavel Rychetský je zjevne idiot!

Ale jdi, Thyronxi, nevím kde žiješ, ale Žižkov (ale také okrajové pražské čtvrti) budou zanedlouho převážně ruské, a Praha je snad v Izraeli, svázácký bobánku?

ps 12.11.2009 20:13

Re: Pavel Rychetský je zjevne idiot!

to si nepletu, ale tebe si s rusákem lze splést velmi snadno.

Ivan 12.11.2009 18:39

Re: Pavel Rychetský je zjevne idiot!

Gruzie zahájila útok na území, které byla Stalinem (podle současného gruzínského diktátora Saakašviliho největším Gruzíncem) přičleněna ke Gruzii. Elementární znalosti historie by měly dostačovat k poznání, že jak jižní Osetie, tak Abchazie nebyly nikdy historickým gruzínským územím a že tamější obyvatelstvo těžce neslo gruzínský útlak. V jižní Osetii a v Abcházii nenajdete jediného čověka, který by chtěl žít v Gruzii. Jsou to prostě zcela jiné národy.

V době rozpadu SSSR byla jak jižní Osetie, tak Abcházie autonomními oblastmi a jejich obyvatelstvo mělo právo si zvolit národnost a občanství jako všichni ostatní občané SSSR. Takřka všichni si zvolili občanství ruské. (I v Gruzii se dosti velká část obyvatel přihlásila k ruském občanství.) Rusko tím nebylo nijak potěšeno, ale volbu obyvatel přijalo. Gruzínci přesvědčovali obyvatele aby si vzali gruzínské občanství, ale bez úspěchu. Sovětské úřady přesvědčovaly obyvatele, aby si nebrali ruské občanství, ale taky bez úspěchu. Pak Gruzie zrušila status autonomní oblasti a místní obyvatelé na to reagovali tak, že vzali zbraně. Svou nezávislost si uhájili, ale Rusko je odmítlo uznat jako samostatné státy a trvalo na tom, aby se nějak dohodly na společném statusu s Gruzií. Saakašvili podpichovaný bushovci z USA se vyzbrojil zbraněmi z Ukrajiny, ČR a odjinud, vycvičil žoldnéřskou armádu podle západního vzoru, napadl jižní Osetii a neuspěl. Začal plošným bombardováním hlavního města jižní Osetie, při kterém zahynulo mnoho civilistů a pak začal postup žoldnéřů, kteří vraždili všechno živé, co potkali. Nepočítali ale s tím, že jen několik hodin trvalo ruské 58 armádě, než zasáhla. Ukázalo se také, že žoldnéři se dobře hodí na agresi a loupení, na obranu země ale vůbec ne. Takže utíkali jako králíci, výzbroj nechali na místě. Protože po takovém činu bylo nesmyslné uvažovat o jakémkoliv spojení jižní Osetie a Abcházie s Gruzií, Rusko je uznalo jako samostatné státy.

pbla4024 12.11.2009 19:32

Re: Pavel Rychetský je zjevne idiot!

Ale ale, taková hloupá lež, soudruhu Váňo. Oblast dnes nazývaná Jižní Osetie je součástí Gruzie už několik tisíc let. Osetinci byla osídlena až mezi 16. a 18. stoletím. Mimo Gruzii byla poprvé vydělena bolševiky v roce 1922. Nyní se soudruh Putin snaží zopakovat skutek jeho kolegů.

pbla4024 12.11.2009 18:06

Re: Pavel Rychetský je zjevne idiot!

Gruzie zahájila útok na Rusko? Opravdu? Můžete mi poslat odkaz na fotografii kolony gruzínských tanků u Moskvy?

Thyronx 12.11.2009 18:27

Re: Pavel Rychetský je zjevne idiot!

Gruzie zahajila utok. O kolonach gruzinskych tanku u Moskvy mluvite Vy, ne ja. :-/(Y)

pbla4024 12.11.2009 19:38

Re: Pavel Rychetský je zjevne idiot!

Gruzie zahájila útok na Rusko, to tvrdíte? Gruzínská armáda překročil hranice a táhla na Moskvu? Protože Gruzie sousedí pouze s Ruskem, Tureckem, Arménií a Azerbajdžánem. A na žádnou z posledních tří zemí určitě nezaútočili.

Dr. Chocholoušek 12.11.2009 20:12

Re: Pavel Rychetský je zjevne idiot!

S geografií na Thyronxe nechoďte. Čas tráví naložený v bazénu a tam si atlas prohlížet nemůže...;-)

Šoumen 12.11.2009 18:28

Re: Pavel Rychetský je zjevne idiot!

R^R^;-D

pišingr 12.11.2009 19:13

Re: Pavel Rychetský je zjevne idiot!

Člověčě, viděl jste někdy v životě mapu?

AAA 12.11.2009 19:18

Re: Pavel Rychetský je zjevne idiot!

Brávo, továryš Mydlár!

gerontusinza 12.11.2009 15:05

Inu jak si pan Rychetský představuje jednat s těmi idioty občany kteří mu platí tak královsky nezávislost....

pane je mě jedno co si myslíte o panu PEHE ovšem omlouvat a vysvětlovat tak přitroublé ži z druhé strany tak jak to děláte v tomto výblitku je až nestoudné.  Je mě z vás na zvracení jako z pana Husáka a pana Klvani a Topolánka...... myslím že bude, po tomto vašem vyznání,  velice dobré tento druh tak velkého idiota zbavit jakékoli možnosti rozhodovat o této zemi a o lidech v ní..... jste gauner a ještě to na sebe vykecáte.:-/

gerontusinza 12.11.2009 15:13

oMLOUVÁM SE PANU pAVLU RYCHETSKÉMU Z CELÉHO SRDCE.....Re: Inu jak si pan Rychetský představuje jednat s těmi idioty občany kteří mu platí tak královsky nezávislost....

ČLENU US . TENTO IDIOT JE ZCELA JASNÝ A O   SVÝCH LŽÍCH ZCELA PŘESVěDČENÝ ..... JE VIDĚT ŽE MÁ EMERICKÉ ŠKOLY......;-O(Y):-/

Pardál 12.11.2009 15:14

Re: Inu jak si pan Rychetský představuje jednat s těmi idioty občany kteří mu platí tak královsky nezávislost....

Souhlas! Zavřít, popravit a zabránit genetickému přenosu takovýchto myšlenek na potomky. Jak k tomu přijde naše pokroková inteligence, že má z toho nauzeu?

brabus 12.11.2009 15:40

Re: Inu jak si pan Rychetský představuje jednat s těmi idioty občany kteří mu platí tak královsky nezávislost....

Vy nemáte už na nic právo. Vy jste se mohl rozhodnout v roce 68. A jak to u Vás dopadlo, ví už každý............ Takže promiňte soudruhu, ale Vy už máte právo jen na pohřeb;-)

Šoumen 12.11.2009 18:36

Re: Inu jak si pan Rychetský představuje jednat s těmi idioty občany kteří mu platí tak královsky nezávislost....

Tady se vole v osmašedesátém střílelo do lidí, a né jak v osmdesátém devátém ztloukli pár studentů, někteří byli synáčci papalášů, a ostatní zařídila KGB,STB a Charta77 s komunisty. Když by v 89 vyrazila armáda s tanky, tak by žádnej sameťák nebyl. Jenže komunisti a STB to potřebovali, aby mohli zlegalizovat nakradený majetky a zajistit svým synáčkům kapitalisticku budoucnost, tak se to udělalo, že se jako dohodli. Byl bych pak zvědav, jak byste se před těmi tanky rozhodoval. Když o tom nic nevíte, tak radši držte hubu a pište třeba o úspěších ODS.

Šoumen 12.11.2009 18:39

Re: Inu jak si pan Rychetský představuje jednat s těmi idioty občany kteří mu platí tak královsky nezávislost....

A ještě jen dodatek Pehe je magor a Rychetský ještě větši.

Ajax 12.11.2009 14:19

Informace na wikipedii, jak Američané obchodují s dětmi

zde. Postupně se vyjevují pravé důvody pro "humanitární intervence" na Balkáně: šlo o to, vytvořit základnu pro americké pedofily, aby mohli beztrestně zneužívat východoevropské děti.

S radarem by to nakonec dopadlo stejně. Takže by mě zajímalo, proč někteří zatracenci podporují takovou hrůzu na našem území, jaké pohnutky je k tomu vedou.

Pardál 12.11.2009 14:57

Re: Informace na wikipedii, jak Američané obchodují s dětmi

R^ a což teprve židi, ty je jedi !

Kyselý Sven 12.11.2009 16:02

Re: Informace na wikipedii, jak Američané obchodují s dětmi

A co teprve zlý obr Koloděj ;-D

Jenda 12.11.2009 16:39

Re: Informace na wikipedii, jak Američané obchodují s dětmi

Ten je ze vsech nejhorsi, nuti je aby se predem vzajemne osolili. Ovsem nikdo mu nezatlaci vika ;-)

Pasáček koz ve Vermontu 12.11.2009 14:10

Pitomí Rusáci a radar

Ti smradlaví mužici v láptích vedení zlým Medvěděvem jsou známí svojí tupostí. Přesto jim však neuniklo, že USA má ve 150 zemích stovky vojenských základen (http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_United_States_military_bases) a další přibývají. V posledních letech v Kosovu, Iráku a Afganistánu, další se připravují v Bulharsku, Rumunsku, Gruzii a Ukrajině, (http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=12400), České republice a Polsku. Americké vojenské základny se stále přiblížují k ruským hranicím. Jistě nejde o zlý úmysl, je to jen náhoda.

Americká zahraniční politika je snadno předvídatelná. Řídí se doktrinou Mr. Bushe: Zdemokratizujeme bombami každý stát, o kterém prohlásíme, že ohrožuje USA (http://en.wikipedia.org/wiki/Bush_Doctrine). Fakta nás nepopletou. Jestliže má tento nepřátelský stát nějaké užitečné přírodní zdroje, tím lépe. V poslední době to byl Afganistán a Irák, který, jak každý pokrokový demokrat ví, bezprostředně ohrožoval USA a celý svět svými zbraněmi hromadného ničení.  (http://www.msnbc.msn.com/id/7634313/ ). Na řadě je teď Pakistán, Irán a Severní Korea. Spousty práce.

A ti pitomí Rusáci stále odmítají věřit, že americké vojenské základny v Čechách a Polsku nejsou proti nim. Asi proto, že jednu bleskovou válku dost nedávno zažili a o další příliš nestojí. A také ví, že vítězů ve válce se nikdo nesmí ptát, jestli byli v právu, nebo mluvili pravdu. Proč se ti mužici tolik bojí demokratizace ?  Vždyť občané Iráku i Afganistánu si americkou demokratizaci velice pochvalují. (http://www.msnbc.msn.com/id/32249034/ns/world_news-south_and_central_asia)

Fafa 12.11.2009 19:09

Pane Pasacku, zdravim do Vermontu

Prikladam Vam odkaz z projevu ruskeho prezidenta. Ty zduraznene casti jsem si dovolil vybrat sam. ;-)

Rusko by podle něj mělo přejít od "archaické společnosti" k racionální a inteligentní společnosti aktivních a svobodných občanů a místo nostalgie a předsudků se ve své vnitřní a zahraniční politice řídit pragmatickými cíli prospěchu země.

Pasáček koz ve Vermontu 12.11.2009 21:07

Re: Pane Pasacku, zdravim do Vermontu

Pane Fafo, děkuji Vám. Názory pana Medvěděva jsou racionální. Zdá se, že přechod Ruska k lepší společnosti může trvat dost dlouho.

Vy jste se trochu zajímal o Vermont. Moje kozy bu Vám chtěly poslat malililinkatý poloužitečný dárek k pověšení na zeď. Abyste viděl, jak Vermont vypadá. Jestli chcete, napište jim svojí adresu do zaměstnání na Karel_Medved@comcast.net.

Zdravím z Vermontu P. K.

Kite 12.11.2009 13:51

Souhlas, ale trochu laciné strefovat se do Peheho.

Pehe je uváděn v médiích, protože zajišťuje "vyváženost" ve zpravodajství. Co na tom, že je to "vyváženost" typu - většina říká, že Země je kulatá a Pehe říká, že je placatá. Chci říct, že pokud má jiný názor sebevětší blb, tak se mu dá prostor, aby své bludy prezentoval v rámci vyváženosti, A to je důvod zvýšeného výskytu pana Peheho, ale i třeba Macháčka a extrapřípada Lukáše Jelínka. Shrnuto podtrženo, komentáře těchto "politologů" vždy mlží, což je slušnější varianta slova lžou.

Arnošt 12.11.2009 13:12

Politolog?

Uráží mě nazývání pana Pehe politologem. Politologem se nikdo nestane prohlášením: "Já jsem politolog", ale studiem a posléze politickou praxí. Neználkovost z článků p. Peheho přímo prýští. Alespoň na strákách Neviditelného psa by bylo korektní uvádět "tak zvaný politolog", nebo "samozný politolog". S autoram příspěvku souhlasím.

Zahradnik 12.11.2009 12:53

cece dobry

A to jsem si mysle ze nejvetsi grafoman co se tyce radaru je Mr. Klvana,no vyrostla zdatna konkurence,jen tak dal,tohle se dalo docist jen do poloviny :-D

Ludva 12.11.2009 13:15

Re: cece dobry

Jak dlouho to skučení po radaru bude ještě trvat ? Japonci demonstrují proti am. základně na Okinawě a tady se pár rektolezců nemůže dočkat, až se jim nad manželkou rozkročí US mariňák. Někdo to tady hezky vyjádřil. Napřed jsme tu měli Prusa, pak Rusa nyní Usa. I Sa byli.

vojcek 12.11.2009 13:19

Re: cece dobry

Ludvo a tobě se nad manželkou rozkročil kdo, že píšeš tak nenávistné příspěvky?