Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

PROJEKT: Donašeči profesionálové

Legrace ale končí, když z dálného Bruselu přinesou poslové zprávu, že místopředsedkyně Komise a komisařka pro hodnoty a transparentnost připravila návrh Nařízení a Soubor opatření , jehož součástí bude dohled nad fungováním médií v jednotlivých zemích EU. A zprávy z Prahy sdělují, že na Úřadu vlády ČR vniká Akční plán pro boj s dezinformacemi a kde úmyslné šíření dezinformací je definováno jako trestný čin.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DS

Bylo by dobré, kdyby třeba pravě Pes a jiní započali kampaň proti dezinformacím, fake news atd. Mám tím na mysli kampaň vzdělávací. Jak poznat tento hnůj, kterého je množství větší než malé. Obrana nutná je, neboť stále velké % lidí je schopno uvěřit sebevětšímu nesmyslu. Namátkou vzpomínám na svého odborného pana doktora, který mně v ordinaci plné diplomů z odborných konferencí a universit kázal, že pyramidy jsou elektrárny stavěné mimozemšťany, že to viděl na kanálu... A to je dezinformace relativně málo nebezpečná.

0 0
možnosti
RL

Aha, myslíte třeba kampaň proti té lživé kampani o jakési pandemii chřipky, přejmenované na kovid? Která zmizela v okamžiku, jak se přestala testovat těmi úchvatnými testy?

Nebo proti které zrovna myslíte? ;-D

0 0
možnosti
OS

Výborný článek, díky. Mám dojem, že Bruselskou a jiné vrchnosti i mediální veřejnoprávní straší tzv.selský rozum. Tudíž názory lidí o potřebě téchto. A to jde o prachy a život. Tak se prosazuje moc totalitní. Nutno zvítězit, třeba proti všem.

0 0
možnosti
KF

To jsme to dopracovali, po 34 letech se po spirále vracíme díky Bruselu a našeho MV zpět do dob socialismu.

0 0
možnosti
Foto

To víte, starého psa... Oni to jsou vlastně mladí psi, kteří už nebyli tolik zasažení marxistickou totalitou jako my, staří psi, co vidíme jak nás - pod heslem o návratu té správné havlovské politiky-, s jiskrou v očích táhnou do liberálně demokratické diktatury.

0 0
možnosti
Foto

P95e23t67r 59B78a50u53m

4. 1. 2023 0:40

Za totáče se u ožehavých vtipech říkalo, že soutěží o zlatou mříž ministerstva vnitra. Teď to tedy platí o názorech, které vláda označí za závadné.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz