Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

PROJEKT: Donašeči profesionálové

Legrace ale končí, když z dálného Bruselu přinesou poslové zprávu, že místopředsedkyně Komise a komisařka pro hodnoty a transparentnost připravila návrh Nařízení a Soubor opatření , jehož součástí bude dohled nad fungováním médií v jednotlivých zemích EU. A zprávy z Prahy sdělují, že na Úřadu vlády ČR vniká Akční plán pro boj s dezinformacemi a kde úmyslné šíření dezinformací je definováno jako trestný čin.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hurá zvrhli jsme jednu diktaturu, a hle už se připravuje nenápadně k převzetí moci druhá diktatura. Připomíná mi to závěr série Hunger Games. Diktátor je svržen, ale vůdkyně rebelů se přehlásí za "dočasnou" prezidentku, že až bude klid, že vyhlásí nové volby. Naštěstí hlavní protagonistce z řad rebelů to dojde a zastřelí ji šípem z luku. Velice poučný konec.

0 0
možnosti
VP

Totéž byl film Sto pušek. Diktátor byl svržen a vůdce vzbouřenců se začal proměňovat v nového vojenského diktátora,

0 0
možnosti
PS

Popravdě se nám dostává do ruky nástroj jak bezpečně rozeznat hlupáka. Totiž pokud někdo fandí této snaze o cenzuru a ještě se vám snaží vysvětlit že to bude přínos v klidu tohoto člověka můžete dát do ranku hlupák. Před tím se toto dalo aplikovat i na fanouška greendealu ale tam se opravdu dalo nalézt malé procento těch co opravdu chtějí chránit přírodu.

Ovšem tento návrh (schovat cenzuru za boj s desinformací) co dozajista zničí svobodu slova tak tam je to poměrně jednoznačné fanda cenzury = hlupák.

0 0
možnosti
PH

P83e27t93r 29H14á33k

4. 1. 2023 9:53

Bohužel nemusí být hlupák. Také může být bezskrupulózní grázl.

0 0
možnosti
Foto

J51a48n 24R64y72b77n42í48k

4. 1. 2023 8:12

Pranýřovat zaváděnou cenzuru na příkladech uvedených autorkou? Tohle se vám hodně nepovedlo. Vy v tom pražsku víte kulový.

0 0
možnosti
Foto

Bojí se sáhnout do přítomnosti, nechce si ušpinit kostýmek.

0 0
možnosti
JP

Paní autorko, jezdíval jsem na vandry, odpady s sebou odnášel zpět, a velice dobře si pamatuji, jak vypadalo borůvčí po najezdu těch "chudáků" s hřebeny - druhý rok bylo poloviční. A o tom, co po sobě nechávali turisté, nemluvit.

0 0
možnosti
VP

Ano, i já jsem viděl zdevastované borůvčí. Ale nepřipadá vám, že jste mimo? Článek fakt není o borůvkách.

0 0
možnosti
FN

Útok na svobodu slova a další ústavou zaručená práva je součástí snahy probruselské pětikolkové vlády, aby si zajistila moc. Můžeme to definovat jako spirálu mlčení, kdy společnou ofenzívou politiků, médií a aktivistů z parazitických neziskovek budou ostrakizovány nevládní názory i s jejich nositeli. Dále bude následovat útok na volební zákon, programy politických stran až k zákazu myšlení, pokud to bude technicky možné.

0 0
možnosti
KA

K50r12e20i95d46l 38A67.

4. 1. 2023 7:47

Autorka má pravdu, jen mohla psát více o přítomnosti a méně o minulosti. Ale, když už jsme v té minulosti, já bych řekl, že se vracíme do dob Rakouska-Uherska:

Oběžník, jak získati placené donašeče a informátory za řad civilního obyvatelstva.

V čele těch strašných zločinů skvělo se schvalování atentátu na arcivévodu..., pardon, schvalování útoku na Ukrajinu.

0 0
možnosti
VP

Schvalování atentátu na pana zastupujícího říšského Protektora... Vítejte v Protektorátu.

Pardon, není válka, takže se za "schvalování" nepopravuje, jenom zavírá...

0 0
možnosti
RT

Svoboda tíží, je snadnější hra na baču a ovce.

0 0
možnosti
AS

Nechci tedy obhajovat chování konkrétního člověka v konkrétní situaci, ale co si pamatuju já, tak se tehdy xkrát řešilo, že sběrači borůvek používají tak výkonné hrabičky, že ten borůvkový porost v podstatě zlikvidují. Čili pokud šlo o něco podobného, navíc v národním parku, tak pouhé vyhnání dotyčných sběračů bylo to nejmírnější, co zasloužili.

0 0
možnosti
KK

Vy jste opravdu nepochopil o čem ten článek je?

0 0
možnosti
JT

Přesně jste to vystihla.R^

0 0
možnosti
Foto

Perfektně popsáno. Děkuji.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz