Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

PREZIDENT: Slavný soude, můj dnešní podpis je protiústavní, zruš ho

Byli tu diplomati a politici, kteří tvrdili, že se vstupem do Evropské unie nebude nijak dotčena suverenita České republiky jako svrchovaného samostatného státu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KA

K10r65e37i28d74l 92A96.

17. 3. 2023 9:28

Díky za zajímavou informaci ohledně udavačů. Byly by zajímavé i podrobnosti.

0 0
možnosti
JN

Jojo, mafijáni nikdy neměli práskače v lásce.

0 0
možnosti
Foto

Až se ukáže, že mě někdo křivě obvinil, budu si to s ním vyřídit sám. Ono to není zase tak složité si ho najít.

0 0
možnosti
ZL

A tak málo stačilo říct. Švejku, řekněte těm důchodcům pan polní kurát Jurečka vám nic nedá!!

0 0
možnosti
PP

P39e72t83r 11P86i65l12í49k

17. 3. 2023 9:16

U nás opozice bude ječet, ať vláda udělá cokoli. A je jedno, kdo je zrovna v opozici. Nyní opozice ječí o okradení důchodců a kdyby vláda zákon odvolala, bude paní Schillerová bědovat, jak vláda rozhazuje nekryté peníze a tím podporuje inflaci. Řešení, aby byla opozice spokojená, nejspíš neexistuje.

0 0
možnosti
Foto

To máte pravdu.

Když vládl Babiš, tak tehdy strany Péti-koalice ječely v době covidu, že podnikatelům se musí dát víc peněz, aby poté ječely, že Babiš má velký schodek rozpočtu.

0 0
možnosti
PS

P66a28v46e78l 29S78u20r72a

17. 3. 2023 9:02

Pane Jakle, podle mého by vetší alibismus byl při způsobu, který popisujete Vy. Nechat to bez podpisu a stejně by platil. Krom toho, prezident ani ústavní soud nebudou zpochybňovat sám zákon, ale ZPŮSOB PROJEDNÁVÁNÍ.

0 0
možnosti
Foto

J53a93n 21R14y27b44n39í84k

17. 3. 2023 9:26

Zákon by neplatil, protože dodržením prezidentské lhůty 15 dní na rozmyšlenou by se překutálel termín nutnosti jeho vyjítí ve Sbírce zákonů. Proto pětihnus a soudruh prezident šturmovali.

0 0
možnosti
VV

Poněkud slaboduchá prezentace. V duchu zloděje, co ukradl pero.

0 0
možnosti
OK
RT

Dobrý článek.

0 0
možnosti
FN

Ústavní právník a televizní bavič Kysela, který neustále kritizoval prezidenta Zemana z nedodržování ducha ústavy je podpisem vládní novely o okradení důchodců poněkud zmatený. Podpis zjevně neústavního kroku nemůže, vzhledem k postoji právnické obce, schvalovat. Ale současně nechce, vzhledem ke své politické orientaci, tento alibismus kritizovat.

0 0
možnosti
Foto

Tu "zjevnou neústavnost" jste zjistil jak? Říkala to Schillerová? Nebo jste tomu věnoval hodiny samostudia ústavně-právní literatury?

0 0
možnosti
Foto

Elity potvrdí, že vše bylo v pořádku. Dobře ví, že navýšení jejich platů o cca 13 000 měsíčně, versus navýšení důchodů jaksi jde proti sobě. Elity budou, jako vždy, rozhodovat o sobě. Ne proti sobě!

0 0
možnosti
MS

Na Jaklovi je vidět, že je z hnízda svého guru Všeználka. Ve vědě je základním postupem odhadovat míru jistoty svých tvrzení, jsou na to i statistické metody. Prezident vyjádřil svůj názor s tím, že si není jistý správnou interpretací, a ponechal to na nejvyšší autoritě v oboru. To je naprosto v pořádku.

Čím větší blbec, tím větší sebejistota. ;-)

0 0
možnosti
JP

"Čím větší blbec, tím větší sebejistota." Taková míra sebekritiky se vidí jen zřídkakdy.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz