30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Diskuse k článku

PRÁVO: Starosta Prahy 6 píše předsedkyni EK

Ondřej Kolář, starosta Prahy 6, toho času neznámého pobytu, neb se ukrývá před ruskou hrozbou, naprosto správně pochopil naše členství v EU, když se otevřeným dopisem obrátil na předsedkyni Evropské komise Ursulu von der Leyen. Shodou okolností tak učinil symbolicky mezi 16. výročím českého členství v EU a 70. výročím tzv. Schumanovy deklarace, která odstartovala poválečnou evropskou spolupráce.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Victorin 8.5.2020 6:57

Pane Pilný, buďte tak laskav a ušetřete nás zde tzv. koprolálií, nebo možno též říci, kakolalií - vyberte si výraz, který chcete, ale každopádně nás své záliby v jejich užívání ušetřete! Děkuji.

F. Sojka 8.5.2020 6:02

Kolář je obyčejný pokakánek, co dělá haura na cizí účet.

A Svobodovi se stýská po matičce zbytečné, tak plodí hámotiny v nichž každý odstavec opakuje předchozí, takže stačilo napsat jen jeden.

V. Mokrý 8.5.2020 5:38

Žalobníček, který není ochoten nést následky svého jednání, " hrdinného ",furiantského.

P. Victorin 8.5.2020 5:42

Kotaz, jste opravdu blb nebo si na něj pouze hrajete?

B. Novacek 8.5.2020 5:50

Pan Kotaz má pravdu, a vy jste, Viktorin, pravděpodobně větší eurohujerský blb než Kolář se Svobodou dohromady...v diskusích pod články na NP se skutečně presentujete jako všech místních blbů futrál. Hezký weekend přeji!

P. Victorin 8.5.2020 6:45

Pane Novaceku, děkuji za názor, kterým jste se zde představil jako agresivní primitiv...

PS Vážím si toho, že "inteligenti" jako vy, mé názory nesdílejí

P. Victorin 8.5.2020 5:21

Starosta Prahy 6 je podle mne člověkem na svém místě. Když se ho před ruským agresorem, díky našemu členství v NATO naštěstí verbálním /ale věř Putinovi, který neuznává mezinárodní právo?/, nezastane náš president, mj. také vrchní velitel armády, je velmi logické a správné, že se obrátil na EU. Pokud žádost starosty Prahy 6 o ochranu před ruským medvědem doputovala v Bruselu z EU také do velitelství NATO, je to jen dobře, když na Pražském hradě mámo to, co máme...

J. Pilny 8.5.2020 6:11

Pokud bydlíte na Praze 6 tak Vám ho ze srdce přeju. Utajený ministr zahraničních vztahů Kolář se pasoval na zachránce světa a to kvůli čemu byl zvolen ho vůbec nezajímá. Hlavně že je hvězda ČTV žumpy.

P. Victorin 8.5.2020 6:48

Pane Pilný, jsem občanem Prahy 14, ale nic to nemění na tom, že podle mne je starosta Prahy 6, člověk na svém místě a jménem svých voličů a spoluzastupitelů, kterým předsedá, jedná naprosto správně...

M. Hartmann 8.5.2020 3:36

Nevím, co pan Kolář pochopil v té věci. Asi nic, protože: Ona už EU v minulosti něco takového zdárně vyřešila? Prosil bych o konkretizaci jediné takové akce, pane Svobodo. Děkuji předem.

Z. Lapil 8.5.2020 10:25

No samozřejmě. Zdárně nechala Číňany postavit sochu Marxe.

P. Hatina 8.5.2020 2:22

No, aspoň je vidět že pan starosta Kolář vůbec nic nepochopil. Protože, ať budeme citovat ze smlouvy o NATO, nebo se odkazovat na jiné (naprosto formální) mezinárodní smlouvy, všude je jasně napsáno, že ty další státy onomu napadenému státu ->pomohou<- až pokud bude viditelně napaden. Nikoliv tedy "že se pouze bude cítit ohrožen", tak si pískne a tyto státy to vyřídí za něj.

Tudíž, ani pan Kolář, t.č. kdesi ukryt a zabezpečen na základě dosti nejisté zprávy o tajemném agentu s aktovkou, nemůže čekat, že se za něj západní velmoci vrhnou bojovat na russkyj front.

Jo, leda prodloužit ekonomické sanchce proti Moskvě. Ale za prvé, na to by v Bruseli přišli i bez něj, a za druhé, v současné době, kdy se každý podnikatel modlí aby prodal cokoliv - a třeba do pekla, to zase není dobrej nápad

S. Ševeček 8.5.2020 0:21

agenti cizích mocností.