Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

PRÁVO: Spáchal Andrej Babiš trestný čin?

Ministerstvo financí má sice prověřit, zda neúspěšný kandidát na hlavu státu a poslanec Andrej Babiš neporušil svým tweetem zákon o propagaci hazardu, ale o trestný čin tu nejde. Tedy policie, která přijala několik oznámení, přes všechny výkřiky některých uživatelů sociálních sítí žádné usnesení o zahájení trestního stíhání v tomto případě nevydá.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Mnoho povyku pro nic. Poslední dozvuky honby na Babiše. Zajímalo by mě, koho si najdou media a dobroseři jako náhradu ua Babiše, Živil je deset let a zaplňoval stránky novin a obrazovky počítačů. Rádoby novináři se předbíhali, kdo víc a kdo lépe. Přeji jim to a při hledání nového obětního beránka mnoho štěstí.;-O:-)

0 0
možnosti
PS

Do toho šel ovšem dobrovolně: vstoupil do politiky. :-)

0 0
možnosti
PW

Pane autore to jsou lži v přímém přenossu.Takže fakta: jestliže se jak píšete přihlásilo množství sázejících proč se nepohnul kurz v žádné sázkové kanceláři?Proč toto vaše hodnocení je v rozporu s faktem že se nepodařilo dohledat žádný účet sázejícího?Proč se ta samoživitelka sama přiznala že je to fejk?Proč uvedenou lež rozpoutal jeden Pirát.Já nerozporuji vaši citaci Babišova prohlášení před volbami ale doplnuji že totéž učini p.Horáček při své kandidatuře a nikdo si nestěžoval?Tohle vaše je jen zbožné přání a vytrvalá snaha o vytvoření pseudoafery z něčeho co už skončilo samo o sobě na dně košů.

0 0
možnosti
LN

Plácáte kraviny z naprosté nevědomosti. Faše "fakta" jsou sprosté LŽI, kurzy se samozřejmě pohnuly, počet nově zaregistrovaných sázkařů po zveřejnění tweetu byl v největších sázkových společnostech REKORDNÍ, odhadem v řádu 10 tisíc nových klientů a vsazených tiketů na Babiše, navýšení sázek na Babiše v tomto čase činilo řádově několik desítek milionů Kč.

Kdybyste si napřed prošel diskusní příspěvky, než začnete psát nesmysly, tam to všechno je.

Teď jste tady za IDIOTa, Babišova věřícího šaška! :-P Rv !!

0 0
možnosti
MH

Už jenom tím, že emigroval k nám! Měl viset doma.

0 0
možnosti
IP

I83v19a15n 19P18o26l39á26k

6. 2. 2023 8:11

V minulých presidentských volbách jsme měli na výběr přímo majitele sázkové kanceláře, současný poslanec ODS Marek Benda se v této finančně pohnuté době svědomitě stará o snížení daní loterijního průmyslu a zároveň o snížení valorizací důchodů.....

Pane Wagner, což se konečně pro změnu zaměřit i na ty , co nám momentálně vládnou.

0 0
možnosti
VM

Novák 10:14

co bych tam dělal, stačí že ty si tam jak doma.

0 0
možnosti
FK

Od rána slyším v rádiu (první zpráva), o jakýchsi problémech v ANO. No Bóže, to se dalo očekávat, jsou po nezdařených volbách asi všude. Dokonce i moje maličkost to předpokládala dávno před volbami. Mně přirozeně vadí, ta obscénní radost našich médií, že by to třeba mohl být pád tohoto hnutí. Jenže smůla je, že je to už jediná výrazná opoziční síla v parlamentu. Proto ty útoky. Doufám, že lidé z ANO budou tak rozumní a nenechají se rozložit. A radujícím se naivním bláznům bych chtěl jen položit otázku, jestli může fungovat demokracie bez silné opozice.

0 0
možnosti
FK

Tedy mohli bychom se přestat zabývat konečně Andrejem Babišem. Nevyhrál, to je pro ty, kteří uvěřili zázrakům a presidentem se stal podivný lampasák s ještě horší první dámou. Ale Ti dva na věci nic nezmění, jako by to nezměnil ani AB. A pan Fridrich má pravdu, totiž už z principu. Mnoho lidí kdysi nemohlo studovat, i když jejich inteligence byla nadprůměrná. To se přirozeně odráželo v jejich běžném životě. Já si ještě pamatuji na řemeslníky, kteří by bez nadsázky, strčili do kapsy kdejakého dnešního maturanta. Dnes spíše platí: Řemeslník do domu, hůl do ruky". Těm dobrým se omlouvám, ale jejich jak šafránu.

0 0
možnosti
LN

;-D koukám, že Kusákovi definitivně hráblo. Není vás na NP nějak moc?

0 0
možnosti
JF

Hodně dlouhé, ale hodně hloupé, pane Wágnere. K tomu twítu jsem napsal :

J. Fridrich 30.1.2023 9:57

Nerad to píši, ale již delší dobu je zřejmé, že náš lid HLOUPNE. Odchází i ta dřívější moudrost našich babiček a dědů, kteří i bez vyššího vzdělání a titulů se dovedli svou přirozenou inteligencí správně orientovat v běžných, ale i složitějších životních situacích. Dnes se k těm zhlouplým přidal i náš Aston (myslím ale, že to už nepíše vždy pan Ondřej Neff..), který ke svému dnešnímu úvodnímu příspěvku, dodal ty příspěvky našich MIMOZEMŠŤANŮ, kde k normálnímu "twítu" Andreje Babiše, aby si lidé na jeho vítězství vsadili u regulérní sázkové kanceláře, posílají své výhružky žalobami na to, že při jejich vsázce nevyhráli... Zní to jak vtip, nebo dávné rčení těmto hlupákům - " Když ti někdo řekne skoč do propasti, tak tam skočíš...?" Ukázalo se, že čtyři tisíce lidí na Babišovu „radu“ skočili a někteří snad utopili ve Fortuně svoje úspory.

K rozboru špatného chování Andreje Babiše. Dnes, po pečlivém hledání našel chybku také v ukončení spolupráce Babiše s marketérem Markem Prchalem po 10 ti rocích jejich spolupráce... Myslím, že 10 roků spolupráce v této oblasti - marketingu, je až neuvěřitelně dlouhá doba, a je normální ji ukončit. Ale i v jiných oblastech víme, že zaměstnanecký pohyb většiny našich občanů je ještě více "přelétavý"...

0 0
možnosti
LN

Národ nehloupne. To jenom vychcánkové jako Babiš a spol. využívají sofistikované nástroje ovlivňování mas, aby se chovaly podle jejich potřeb ovládat stát.

Je to umožněno i tím, že dnes má prakticky každý možnost hlásat po celém světě s minimálními náklady všemožné lži a překrucovat realitu. Dřív by neměli šanci, dnes je to snadné. Díky elektronickým médiím a Internetu.!!

0 0
možnosti
AH

Jo, v kulturni zemi by amoralnost cinu stacila na konec v politice. Tak treba priste :-)

0 0
možnosti
JN

To uz by Fiala musel byt mimo politiku.

0 0
možnosti
Foto

Představte si, že se má hrát fotbalový zápas Brazílie - San Marino. Kurz na výhru San Marina bude 1:12 a trenér tohoto týmu řekne, vsaďte si na naší výhru, protože vyhrajeme.

Ale v San Marinu nejsou Piráti, ani Forum24 ani Wagner, takže málokterý sázkař by poslechl řadu trenéra. ;-)

A pokud by si vsadil, neobviňoval by trenéra .

0 0
možnosti
LN

Určitě by se pár fanoušků našlo. Ale ten kurz na San Marino by byl ne 12, ale nejspíš 50. A kurz na výhru Brazílie by sázkovka vůbec nevypsala, museli by sázet na jiné příležitosti (rohové kopy, počet branek, žluté karty, držení míče apod.).

Ve druhém kole voleb bylo jasné, že pokud se něco nepředvídatelného nestane, Petr Pavel volby vyhraje. No a tak se ještě Marek Prchal pokusil o poslední možnost, jak ve prospěch Babiše získat pár tisíc voličů. A že to zabralo, ale nestačilo na Pavlův náskok, jsme viděli i na reakcích bookmakerů, kteří snížili kurz na výhru Babiše a zvýšili kurz na Pavla. :-) Těch řádově deset tisíc nešťastníků prostě bylo málo na to, aby vyrovnali téměř milionový náskok Petra Pavla v počtu hlasujících. Možná to taky byl jenom takový testík profíka, co všechno si může k voličům ještě dovolit a jestli to zabere. Třeba nám to někdy Marek Prchal (s odstupem času) řekne...

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz