1.5.2024 | Svátek práce


Diskuse k článku

PRÁVO: Slyšíte to ticho?

Slyšíte to ticho?! Média hlavního proudu ani nehlesnou. Asi proto, že kdyby o tom jejich novináři napsali, museli by hned ve druhé větě dodat: My jsme ti pitomci, kteří za to nesou spoluodpovědnost, protože jsme po celou dobu poslušně přitápěli pod kotlem!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Kulheim 30.3.2015 10:05

Vy jste , pane I. Mertle, nepochopil nic.

Pan Štěpánek nám všem oznamuje, že pan Špidla a spol. nesou vinu za prohranou arbitráž ve výši 10 miliard Kč. Mimo této částky budou muset daňoví poplatníci zaplatit také soudní výlohy prohraných soudů s členy Rady pro rozhlasové a televizní vysílání.

Domnívám se, že to mělo zajímat všechny občany tohoto státu, kteří budou muset tyto peníze zaplatit. Pan Špidla si může v klidu užívat "zaslouženého" důchodu, který činí víc jak 10-ti násobek průměrného důchodu občana ČR.

I. Mertl 30.3.2015 12:58

Re: Vy jste , pane I. Mertle, nepochopil nic.

Ale pochopil, pane Kulheime. Leč tady už nejde o spor s Lauderem, ten prohrán dávno a nevím, na čí straně opravdu byla pravda. To ostatně neřeší ani p. Štěpánek, tomu přece jde jen o pár miliónu, které mu možná stát dluží za možná nesprávně Špidlou provedené odvolání. Ať se spánembohem p. Štěpánek dále soudí se státem, na to má právo. Se státem se ostatně (tu oprávněně, tu méně) soudí kdekdo, žijeme v prvním státě (i když se nám leccos nelíbí). Chcete snad, aby se všechny tyto pře diskutovaly na NP, pane Kulheime? Stále platí to, co jsem napsal minule. Zdravím

R. Tesařík 30.3.2015 17:28

Re: Vy jste , pane I. Mertle, nepochopil nic.

nepochopil.

F. Žůrek 30.3.2015 8:01

K čemu jem taková rada pro TV a roz. vysílání?

Janeček, komouš, mohl špinit senátora Jiřího Čunka jak chtěl. Reportéři se vyznamenali a co taková rada? Nic, zhola nic.

Taková rada je k ničemu, jenže jsou tito hoši dobře placeni. 

Když jsem viděl tu slavnou koulařku Fibingerovou, že jí více záleží na nové halence než na všem ostatním, tak jsem si již žádné iluze opravdu nedělal.

A. Alda 30.3.2015 7:52

A co třeba ty miliardy kvůli solárním panelům?

Tam jsou také konkrétní viníci známi, jejich seznam najdeme zde:

http://www.psp.cz/sqw/hlasy.sqw?G=38530

K. Frauknecht 30.3.2015 6:47

Držim palce.

A to i přes to, že si myslím, že celý systém veřejnoprávních medií a jejich kontrol je blbost! Jak je ostatně vidět :-).

A. Alda 30.3.2015 7:52

Re: Držim palce.

Jasně.

P. Lenc 30.3.2015 9:15

Re: Držim palce.

I já.

P. Maleček 30.3.2015 1:57

Na to ti Štěpánku séře pes - ten viditelný

Štěpánku na tyhle tvé mocensko finanční hrátky dávno séře pes, tedy ten viditelný. Pravda je ale to, že ti Sobotkové, Mládkové, Špidlové a další jim podobní měli dávno z politiky zmizet. Avšak ze zcela důležitějších důvodů než je tvé vyhnání z rozhodování o ČT. To je jedna z mála věcí za kterou je lze pochválit.

P. Manda 30.3.2015 13:11

Re: Na to ti Štěpánku séře pes - ten viditelný

to vám vyšlo z článku ? Či jste jen závistivý proletář tykající člověku, kterému nesahá po kotníky ?

J. Kanioková 30.3.2015 17:38

Je..

V. Plocek 30.3.2015 1:49

PRÁVO: Slyšíte to ticho?

Postižená koza mečí nejvíce. Co kdyby bývala slavná televizní rada sama řekla a dost. A když ne tak odcházíme. Bylo by to asi správné, ale kde by sehnali jinou trafiku, která do dneška trafikou je. To jak všechny TV stanice porušují morální kodexy (stříli se a násili je ráno, v poledne, odpoledně,o nočních hodinách nemluvě, intimností také příbývá). Jak veřejno právní TV ČT 1 prudce zabočil do marastu detektivek, přiblblých show a dalších radovánek na úrovni prodávače humoru (pokud tu knihu znáte) a TV rada mlčí a mlčí. Bylo by zajímavé, jakou činnost mimo nulových zasedání vlastně vykonává. Čím se konkrétně zabývá.