5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Fiala 22.7.2010 10:29

Otázky, otázky, ...

Příčinou je zlý/dobrý člověk, platilo a platí od doby, kdy je člověk člověkem.

Kolik je lidí zlých (co kradou, fyzicky a duševně zraňují, zabíjejí, atp.)? Kolik je lidí v kriminálech? Kolik je lidí u policie? Kolik je lidí u soudů? Jaké mají jednotlivé skupiny náklady a výnosy v Kč na úkor "běžných" dobrých lidí, kteří dodržují desatero?

Kolik je "našich" poslanců dobrých a kolik zlých?

Rozlišují média dobro od zla?

M. Černík 20.7.2010 11:27

Kde se na počátku lže , musí se lhát jednou provždy !

"Sametová revoluce" je svojí skutkovou podstatou dnes dávno prokázanou obludnou lží, která se kdy zde v historii odehrála . Na tom nic nemění skutečnost , že jediným "revolučním" mrtvým byl student Martin Šmíd , který buď vůbec nikdy nežil, nebo zifčákovitě nezemřel.

Autoři scénáře "sametové revoluce" nechtě vyjádřili fundamentální falešnost komplet všeho, co bylo napsáno, sděleno a uděláno po datu 17.11.89 a pokračuje dál i po dvaceti letech názvem tragické divadelní šmíry  -  sametové revoluce  !   

Jako nemůže být veselá smrt ( nikoho a ničeho) , jako nemůže led hřát , jako nemůže voda hořet ,  tak nemůže být žádná revoluce sametová !!   a je-li k někomu sametová , pak to není revoluce , ale cokoli jiného , hlaďounký podvod komunistů , kteří si potřebovali oprostit ruce od své nepohodlné marxistické ideologie ( zakazující hrabivost a vykořisťování ..)  aby mohli legálně pod zhasnutými světly soudců a policie rozkrást v privatizaci všechen státní majetek, který se rozkrást mohl.

Tohoto účelu bylo dosaženo při rozjezdu na čele s Koženým , Krejčířem a Pitrem..Nový režim , který ústy nejvyšších "nových"pánů ( za zády s nepostradatelnými odborníky s legitimacemi  STB , KGB )  lhal od počátku vlastně o všem - dvacet let lidem utahuje oprátku kapitalismu kolem krku , aby jim po posledních volbách oznámili , že po dvaceti letech budování šťastné kapitalistické budoucnosti pod kuratelou stále stejných šašků a lhářů a zlodějů si lidé budou utahovat ty smyčky ještě více  a nejlépe bude , když si sami stoličku pod nohami podkopnou sami a budou viset na šibnici českého kapitalismu pevně a definitivně . Jejich mrtvole pak začnou vyplácet důchod ve výši 1200 korun až po dosažení smrti ve věku 70 let ....

Kdo začne lhát jednou , lže pořád, nemá jinou volbu - a to je osud naši dvahé sametové revoluce , která je podvodem , přes který již žádný historický vlak  nepojede ... Najde-li východisko rok 2012 , to nikdo dnes neví , ale sametové nebude ani náhodou.

B. Knězek 19.7.2010 23:02

Nadhera :)

Cituji: "soudkyně Obvodního soudu v Praze 6" :) Mam rad inteligentni humor :)

P. Sulc 19.7.2010 2:27

A co chcete ve stete, kde vlada

projednava zakony /podle kterych si sama vladne/  a parlament je odkejvava, kde neni rozdelana a nezavisla legislativa, executiva a soudnictv, tak jako v USAi. Ted vlada bude projednavat zakon o omezani imunity poslancu !!!!!  Hergot, co je vlade do toho? Ta ma vladnout podle zakonu ktere parlament vyda, a ne podle vlastnich, ktere parlament jen opatri razitkem. Nekteri diskuteri me casto napadaji, ze jsem "spatnej Cech" a ze se za cesstvi stydim. No ano, jsem velice spatnej Cech, protoze system vladnuti, bezmocnost presidenta, deleni ministerstev po volbach pripominajici deleni prasete po zabijacce, vymena uredniku za "odborniky" z bezpecnostni agentury v "kralovsvi korupce", to me stve, i kdyz v te "nadherne" zemi maleho ceskeho cloveka uz davno neziji.Nastesti !!

V. Michl 19.7.2010 0:50

Jen

tak dál. Ale naše soudy jsou oříšek. Nevěřím v jejich spravedlnost, ale věřím v jejich lenost. Změnit by to částečně mohlo pouze jmenování soudců na dobu určitou s tím, že mohou kandidovat na další období pouze po zhodnocení jejich práce. Rychlost v rozhodování a  počet vrácených nebo zrušených rozsudků, by mohly být částí těchto kriterií.