27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Diskuse k článku

PRÁVO: Protikorupční hysterie porodila sabotáž

Státní zastupitelství vyrazilo s dalším mediálním obviněním v kauze Nagyová, když oznámilo, že věc šetří jako podezření ze sabotáže. Jako by zavanul duch 50. let. Chybí už jen spojení se zahraničními imperialisty. Jedná se o další fázi protikorupční hysterie, ke které jsem se vyjádřil již v několika svých článcích.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Hanko 22.5.2014 10:36

Re: :-)

No já myslím, že ty informace jsou poměrně výrazně konkrétnější, než jen že "v telebedně říkali, že velkej".

http://is.gd/VAs9Yq

M. Hanko 22.5.2014 10:28

Re: tragické 2

Tak zaprvé, já jsem si nepustil k tělu žádnou jinou ženu, než tu, kterou jsem si vzal. Za druhé, nejsem předseda vlády. A za třetí, má žena mě netlačí k žádným rozhodnutím, týkajícím se mé práce.

M. Moravcová 22.5.2014 10:20

Re: tragické 2

a co Vaše žena, kterou jste si pustil k tělu. Už ji někdo odposlouchává a sleduje, jestli nechodí náhodou k sousedovi?  Jestli jí někdo nedal ředkvičky (co asi za to musela udělat) nebo zadarmo nespravil TV?

M. Moravcová 22.5.2014 10:18

Re: tragické

kde vidíte,  Vy spravedlivý,  nejaká fakta? Vždyť jsou to jedn drby a umělé konstrukce?

K. Frauknecht 22.5.2014 10:04

:-)

To neví, ale v telebedně říkali, že velkej!

P. Manda 22.5.2014 9:10

Re: tragické 2

A jak šílený vliv měla. Vy Bleskový samosoudce ?

M. Hanko 22.5.2014 7:20

tragické 2

Pro upřesnění: nechápu, jak ODS chce, aby ji někdo volil, když ke kauze Nagyová její členové veřejně vystupují tímto způsobem. Místo toho, aby lamentovali nad tím, jakou ženskou si jejich premiér pustil k tělu, a jak šílený vliv tato nevolená panovačná osoba získala na chod státu, tak v novinách brečí nad tím, že se celá kauza dostala na veřejnost.

ODS těmito faux pas sráží sama sebe pod hranici 5%. V mých očích tímto tedy opravdu klesá.

M. Hanko 22.5.2014 7:08

tragické

Opravdu tragické, jak členové dnešní ODS argumentují :( Sestaví článek z nářků nad tím, že něco uniklo (a z naznačování, že podle jejich názoru to je ohrožením právního státu atd.) aniž věnují jen slovo tomu, jak alarmující ta fakta, která unikla, jsou. Docela chápu, že pan autor by byl raději, kdyby se toto na veřejnost nedostalo - ovšem jak za těchto okolností chce, aby ODS ještě někdo volil, to tedy opravdu netuším.

E. Vašátko 22.5.2014 6:43

Re: Smesne, kdyz tato slova pise nekdo z ODS !!!

Volby soudců a prokurátorů, resp. státních žalobců nebo zástupců jsou stejně nesmyslné, jako současné volby poslanců. Řekněme, že to má smysl v menších městech či na vesnicích, kde se lidé vzájemně znají, ale jak mám volit konkrétní osobu třeba v Praze ? Riskuji už tím, že volím podle politické strany, protože volební sliby a skutečnost se může výrazně lišit. Ale je odpovědností té které strany, aby navrhovala kandidáty, které má prověřené a za které ručí a to u nás bohužel příliš nefunguje.

T. Pansky 22.5.2014 1:44

Smesne, kdyz tato slova pise nekdo z ODS !!!

ODS se podilela na vytvoreni dnesni situace.  Po temer dvacet let tu existovala velka koalice ODS & CSSD, ktere si navzajem kryly zada.  Obcanum to prodavaly pod nazvy jako "opozicni smlouva" nebo "urednicka vlada".  Nebyl zajem mit funkcni soudni system a funkcni prokuraturu.  Co tedy od nich dnes ocekavame???  Jsou to nedotknutelne selmy utrzene ze retezu.  Reseni?  Zavest volbu soudcu a prokuratoru, jako se to uspesne deje i jinde.  top0625top@live.com