30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mistr Jan Hus 12.5.2007 18:57

Vašíku, nejsi monarcha !!!

Už tak dost nakopáváš Ústavu :-D.

No... 10.5.2007 11:53

To je jako mafie? Něco jako v PM ?

Pak tedy potěš právo jdoucí dle potřebi kamkoli...

No... 10.5.2007 11:51

Jaké to číslo má Vaše diagnóza?

A dá se to vůbec léčit ???? :-D:-P;-)

No... 10.5.2007 11:49

Tedy,většího vola jste ze sebe udělat nemohl!

Váš prvotní problém je v tom, že nedostatek informací nahrazujerte svatým nadšením. PAK to TAKHLE tristně dopadne a jste svému okolí pro smích. Příště si nejdřív projděte fakta a výzkumné zprávy a PAK si ze sebe klidně udělejte PAKo....

No... 10.5.2007 11:46

Jako vždy precizní a držící se práva

Na rozdíl od poněkud nevyrovnané, nebo jak to slušně říct....no... No !

Aaron 9.5.2007 23:51

Tedy, přiznám se

že se mi ulevilo, když jsem se v závěru tohoto krajně sofistikovaného materiálu dočetl, že "autor je prezidentem republiky". Fuj tajfl, já myslel, že je to stará Vajtingrová.

Joska 9.5.2007 23:24

Na veškeré kroky Klause

jsem ostražitý. Článek jsem ( přiznám se) ani nedočetl. Tuším jen, že tak jak je jeho zvykem, nárokuje si větší moc, než mu přísluší. On na to nemá - není osvícený monarcha. Byl bych rád, kdyby zde existovalo království a moudrý monarcha v čele. Klaus to však být v žádném případě nemůže a kdyby.. tak katastrofa! Takže radši tu upachtěnou republiku se všemi jejími neduhy..

Péťa 9.5.2007 23:10

Re: Cirkus

Samozřejmě Praotec.V rychlosti této doby se to stává.Ale co to je proti kravinám,naší vládnoucí garnituty.Že?

Péťa 9.5.2007 23:06

Cirkus

;-)Klaun je člověk chytrý a dělá ze sebe blba.Klaus je blb,který ze sebe dělá chytrého.Díval jsem se v televizi na jeho kravskou přednášku a zarazilo mně,že mu nevadily výbuchy smíchu studentů.kteří už nemohli poslouchat ty jeho kraviny.To,že když bude větší oteplování,tak se bude moře víc vypařovat a tím bude víc sněžit na Antarktidě a tím bude víc přibývat ledovců jsem vzal.(jak říkal sv.Petr:nebijte ho,nedoť neví co kecá)Ale když ze sebe vyvalí kravinu,že když roztaje Gronsko,tak se tam všichni přestěhujem,tak to už je síla.Od dob Praodce Čecha v čele tohoto národa nestáli takoví experti jako je Klaus a Topolánek.(Langer,Kubice,Nevidim)>-

Alias 9.5.2007 21:58

Re: Diskuse má svoji pavlačovou úroveň

Nejlépe nezahajovat diskuzi k žádným problémům.

helena 9.5.2007 21:54

Re: Brožovou jmenoval Václav V., jestli se nepletu,

to se pletete, tu jmenoval Václav Havel a všichni jsme ji pouze zdědili. A o tom manželovi,dravém advokátovi to je pravda

Kubeš 9.5.2007 20:52

Re: Nejsme právní stát díky soudcovské polistopadové honoraci

To je pravda ale co naděláme?

milburg 9.5.2007 20:38

Nejsme právní stát díky soudcovské polistopadové honoraci

To co předvádí soudcovská  honorace  vedená  takovými představiteli  jako je paní Brožová a další desítky nezávislých a zlenivělých a zcela  nefunkčních bývalých socialistických soudců, protahujících do nekonečna soudní řízení  s těmi největšími lotry, ukazuje na nutnost zásahu státu do řízení  celé instituce. Soudce na všech stupních musí být zodpovědný za včasné a kvalitní vyřízení případu, za nekvalitní práci musí být odvolatelný, či jinak kázeńsky postižitelný.Vedoucí funkconáři musí být odvolatelní tím kdo je jmenuje a za jejich práci zodpovídá.

musí

Yaroukh 9.5.2007 20:29

Re: Diskuse má svoji pavlačovou úroveň

Zamítá se.

Další.

PetrK 9.5.2007 18:16

Velmi dobré,

jen nevím, kdy paní Brožová a jí podobní konečně vypadnou. Proto je třeba zrušit neodvolatelnost soudců. (Za ty prachy bych se takového koryta držel zuby nehty.)

Saša 9.5.2007 17:39

Dobrý.

R^

mojek 9.5.2007 16:10

zrušte neodvolatelnost soudců !!!

a jmenovat všechny soudce na dobu dočasnou. Pokud nebudou odvádět výsledky, dále nejmenovat.

nepolitik 9.5.2007 15:26

Mám dotaz

jsou soudci před svým jmenování podrobeni podobnému "testování" jako profesinální řidiči. Podle chování JUDr¨. Brožové se domnívám, že ne. ;-D

LOJR 9.5.2007 15:09

Určitě já.

Vy jste milý jerry při komentování (vy fakt netušíte, že to co píšete do diskuze jsou komentáře?) něčeho, o čem nemáte sebemenší ponětí, spíše k pláči. Ale jak vidno, vždy se najde někdo obdobně  (ne)informovaný, kdo vám zatleská. A klidně mi i příště tykejte, já chápu, že v určitých vrstvách je  naprosto normální tykat i těm, koho dotyčný vůbec nezná.

jurist 9.5.2007 14:26

Re: Re: A co takhle

já jsem to pochopil, nebojte. Jenom by mne zajímalo, jestli na Psu bude otištěn názor i druhé strany, případně, pokud byl, kdy se tak stalo. A hlavně, jestli to zde jde jen u něktrerých autorů -třeba obhájců jedné z nejprofláklejších mediálních rad - anebo u všech.

kvedu@seznam.cz 9.5.2007 14:15

Diskuse má svoji pavlačovou úroveň

Ze všeho, co jsem si přečetl jsem se dověděl: 1) hlavní představitel státu píše ústavnímu soudu o vážných personálně - právních problémech, k čemuž má plné právo a svoje názory odůvodnil jistě po konzultaci s právníky své kanceláře; 2) v rámci diskuse k dopisu hlavy státu se pod ochranou pseudonymů vyjádřují jednak názory, a bohužel také většinou vylévají splašky. Ty jsou adresovány autorovi dopisu, ale zejména hulvátům jedné provenience od hulvátů provenience jiné. Bylo by tomu tak i kdyby se vrátila do trestního zákona formulace zákona na ochranu veřejného činitele.

Do té doby doporučuji diskuse k podobným problémům vůbec nezahajovat.

Autor: Bořivoj Čechofil. 9.5.2007 14:06

Belskový IQ test Académie Cassoviensis.:

Vážený respondent! Vedecké konzílium Académie Reálnych Vied Cassoviensis, vypracovalo nasledovný belskový IQ test, a to za účelom samospoznania tvojej itelektuálnej úrovni, poprípade za účelom jej zdokonalenia. Test sa skladá z troch otázok a jeho výsledok sa okamžite dozvieš.

Otázka č.1) Vymenuj v duchu aspoň jedno zvieratko ktorého guáno (trus) sú bobky. Za správnu odpoveď dostávaš 100 IQ bodov.

Otázka č.2)  Vymenuj v duchu aspoň jeden Ruský veľtok. Za správnu odpoveď dostávaš 100 IQ bodov.

Otázka č.3) Vymenuj v duchu aspoň jednu príčinu toho, prečo sa zem pohybuje okolo slnka po elipse a nie po kružnici. Za správnu odpoveď dostávaš 1 IQ bod.

Výsledok tvojho bleskového IQ testu je nasledovný: Vedecké konzílium Académie Reálnych Vied Cassoviensis, ti úprimne blahoželá k získaniu krásných 200 IQ bodov v tomto teste. Tvoje vedomosti o bobkoch a Rusku sú na vrcholnej vedomostnej úrovni. Nedostaky máš iba v poznaní reálných zákonov prírody, ktorými sa riadi pohyb živej i neživej matérie v časoprietore. Vedecké konzílium Académie Reálnych Vied Cassoviensis, na záver dovoľuje si ťa upozorniť na to, že v tomto jej bleskovom IQ teste viac ako 200 IQ bodov by nezískal ani Galileo, ani Newton, ani Einstein, Stalin, Lenin, či Hitler. Ale ani jeden čeln SAV či Rektorskej, alebo Biskupskej konferencie SR, či CZ. Skrátka nikto na svete, okrem Jeho Magneficencie, Generalissima Reálnych Vied, predsedu Akadémie Reálnych Vied Cassoviensis, autora "Kvantovej matematiky" a "Fyziky absolútneho pohybu hmoty" GRSc Alexandera Jozefa JÁRAYa.Vážený respondent, ak sa slobodne a dobrovoľne rozhodneš pravidelne čítať sránky na adrese //jaray.blog.sme.sk// aj ty v dohľadnej dobe dosiahneš v tomto IQ teste 201 bodov.

Sch.glosátor. 9.5.2007 14:05

Pěkně napsáno.

To se jim to píše, když na to maj lidi ;-D

kpt 9.5.2007 13:54

Brožovou jmenoval Václav V., jestli se nepletu,

teď by nebylo od věci zjistit, jestli ten schopný či všehoschopný advokát, jak říkáte, není nebo nebyl v době jmenování jeho kámoš...

Pumpescu 9.5.2007 13:41

rozhovor s Ivou Brožovou zde

http://www.reflex.cz/Clanek25807.html

jerry 9.5.2007 13:09

No tak jsem se přeřekl, no bóže

na rozdíl od tebe se nepovažuju za komentátora a vážnou osobnost.Tak kdo z nás dvou je víc k smíchu?;-D

Kubeš 9.5.2007 12:39

Re: Brožová si plně zaslouží Bureše, a Bureš si plně zaslouží Brožovou

Máš pravdu jerry, a tu blonďatou bábu jak píše M.A. také nemusím.

LOJR 9.5.2007 12:22

Uvážíme-li skutečnost, že oba jmenovaní

na Ústavním soudu vůbec nepůsobí, je asi spíš na místě otázka, zda si zasloužíme ztrácet čas s komentátory, kteří o tématu vědí asi tolik, kolik se vejde komárovi do oka. :-/

jerry 9.5.2007 12:18

Brožová si plně zaslouží Bureše, a Bureš si plně zaslouží Brožovou

ale zasloužíme si my ˇUstavní soud , vedený takovými lidmi?:-)

PROKOP BUBEN 9.5.2007 12:16

Re: Její šílené oči

 NO a když se střetnou šílencio dva - JE PRŮŠVIH.....