1.6.2024 | Svátek má Laura


Diskuse k článku

PRÁVO: Pat a Mat loví kmotry

Policistům kauza zločinců a korupčníků ve vysokých politických funkcích taje jako sněhulák v sauně. Podstata trestného činu tak, jak ji formuloval se svým neodolatelným a suverénním úsměvem vrchní státní zástupce Ivo Ištvan, je kryta indemnitou, tedy nedotknutelností.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Kraus 29.7.2013 21:31

Stále více mám dojem,

že tzv. "hlavní produkt", tj. vyšetřování činnosti "kmotrů" vůbec neexistuje. Nejspíše to byla jen záminka pro odposlouchávání telefonu Jany Nagyové. O to více skandální to je!

P. Běhounek 29.7.2013 18:07

Re: NEJEN EXCELENTNÍ NÁZEV

jakými fakty, to co Klaus říká, potom se opravdu neshodneme, nevěřím lidem to co říkají, ale sleduji to co dělají a to co jim pomáhá dosahovat jejich cílů, přesně tací jako vy mi nadávali, když jsem psal, že po setkání Paroubka a Klause na sjezdu ČSSD padne Topolánkova vláda... přesně tací lidé jako vy mi nadávají, když jsem psal, zda to tu nebude jako v Rusku a nebde se chtít střídat Klaus se Zemanem v politice a již s touto myšlenkou přišlo množství renomovaných komentátorů...

V. Němec 29.7.2013 17:40

Re: Nechtěl bych být v kůži NSZ Zemana, který musí řešit průšvihy Ištvana a spol.

Myslím si totéž

P. Papež 29.7.2013 16:27

Také čekám

Stále čekám, až se splní to, co státní zástupci deklarovali, napojení politiků na kmotry. Politici už byli ve vazbě, byli vyšetřováni, kmotři zatím jezdí po Evropě, v pohodě. Trochu to smrdí cílením jen na politiky. Když jsou kmotři v klidu, nepodíleli se na akci státních zástupců také na jejich straně?

M. Varadinková 29.7.2013 16:24

Re: NEJEN EXCELENTNÍ NÁZEV

Za konspirátora jste tady přece Vy. Jen si po sobě přečtěte, co píšete za konspirační nesmysly:-)))))) Když už chcete vymýšlet nějakou tu konspirační teorii (na způsob "za vším hledej Klause"), tak byste si aspoň měl dát pozor na to, aby nebyla v tak očividném  rozporu se známým fakty.

P. Běhounek 29.7.2013 14:45

Re: NEJEN EXCELENTNÍ NÁZEV

A co konkrétně je mimo?

P. Han 29.7.2013 14:42

Re: NEJEN EXCELENTNÍ NÁZEV

Vy jste také "plný úplných opaků". Jen mě teď nenapadá termín pro opak myšlenky.

P. Vaněk 29.7.2013 14:10

Re: NEJEN EXCELENTNÍ NÁZEV

Jestli to, co jste napsal myslíte vážně tak jste nemocný člověk.

P. Běhounek 29.7.2013 13:01

Re: NEJEN EXCELENTNÍ NÁZEV

neudivuje men, že ldié vaší úrovně věří konspirátorům, Klaus je plný úplných opaků toho co říkal a toho co dělal

P. Pruner 29.7.2013 12:11

Re: NEJEN EXCELENTNÍ NÁZEV

Pane Běhounku, pan Klaus přeci v souvislosti s těmito kauzami kritizoval represivní složky. Najdete to nejen v médiích, ale i na www.klaus.cz - doporučuji se přemoci a zavítat tam.

R. Gramblička 29.7.2013 11:32

Re: NEJEN EXCELENTNÍ NÁZEV

ani tak jednoduché slovo jako troll nenapíšete správně. Měl by jste nejprve vychladnout. Ikdyž v tomto počasí do jde jen těžko...

M. Varadinková 29.7.2013 11:15

Re: NEJEN EXCELENTNÍ NÁZEV

Argumenty chybí Vám. Jak jste například přišel na to že Langer je "Klausova klika"? Naopak je přece známo, že Klaus měl vždy určitě blíž k Nečasovi, než k Langerovi.

P. Běhounek 29.7.2013 10:04

Re: NEJEN EXCELENTNÍ NÁZEV

na argument se nezmůžetek, že

M. Moravcová 29.7.2013 9:59

Re: NEJEN EXCELENTNÍ NÁZEV

řekl zdejší mimoň.

P. Běhounek 29.7.2013 9:48

Re: NEJEN EXCELENTNÍ NÁZEV

řekl zdejší torll

M. Prokop 29.7.2013 9:44

Re: NEJEN EXCELENTNÍ NÁZEV

Koukněte i pod postel, zda tam není "Klausova klika".

(Nebo si dejte mokrý hadr na hlavu)

P. Běhounek 29.7.2013 9:38

Re: Nechtěl bych být v kůži NSZ Zemana, který musí řešit průšvihy Ištvana a spol.

přesně

P. Běhounek 29.7.2013 9:36

Re: Jak vidno,

rozbor mám zde: http://polanecky.blog.idnes.cz/c/353786/Moodys-ocenila-Necasovu-vladu.html

a ovládám matematiku alespoň ZDŠ na rozdíl od vás, v krizi Kalousek -500 mld. z toho platby za splátky minulých dluhů a OZE 600 mld., Sobotka v době nejvyššího růstu -460 mld., příjmy z privatizace 180 mld. (OKD, Telecom aj.) platby za splátky minulých dluhů 100 mld. a OZE 2 mld. PS: víte kdy byla nejvyšší nezaměstnanost v ČR, v době nejvyššího růstu za Škromacha/Sobotky, přelom podzim-zima 2004

P. Běhounek 29.7.2013 9:26

NEJEN EXCELENTNÍ NÁZEV

autor vystihl podstatu této kauzy, pokud je to začátek boje s lumpy, skvělé, děkujeme pane Ištváne i za tuto možná přemotivovanou snahu a jen tak dál, už se těším až nám naservírujete desítky dalších, pokud žádný kmotr nebude obviněn, nic se neprošetří v Opencard, Gripeny, Pandury, Casa, MUS, aj. ceá kaouza smrdí jak přezrálí romadůr, pro mne je ODS nevolitelná strana, ale pokus zůstane celý případ plný lží od policie (Šlachta více jak před měsícem v OVM: máme na ně daleko víc věcí, dodnes nic nebylo předloženo) tak je to, pro mně, určitá indície, nezapomínejte na skutečnost, že Ištvána i Šlachtu jmenovala Klausova klika (Langer) to ve světle nenávisti Klause k Nečasově klice a "přátelství" gaunerů Zemana a Klause je důležitý díl skládačky

M. Pechr 29.7.2013 9:23

...že by to nějak souviselo s budoucí totalitou ?

...sázim spíše než na Pata a Mata na onu demokratickou újmu...

P. Lenc 29.7.2013 8:41

Re: Nechtěl bych být v kůži NSZ Zemana, který musí řešit průšvihy Ištvana a spol.

Když Ištván veřejně řekne, že k vůli "případu" vytvořil "odvážnou právní konstrukci", tak to mluví samo za sebe.Opravdu není co dodat.

P. Lenc 29.7.2013 8:37

Re: Jak vidno,

Pane Gavláku, oni ti "hoši"popisují naprosto přesně dané skutečnosti.A když již zmiňujete Nečasovu koalici, bylo by dobře aby jste napsal jak to ta koalice vedla-nevedla.Od vás to bude jistě socialisticky fundované.A nezapomeńte při tom "rozboru"vzpomenout astronomického zadlužení socialistickou vládou v době rekordního hospodářského růstu, ze kterého se zemně dodnes nemůže vzpamatovat.Ale samozřejmně, určitě co píši není pravda, že?

V. Hajková 29.7.2013 7:51

Re: Jak vidno,

proč  pindáte  tyto  hovadiny???  Proč  nejste  na  ""HALO  NOVINÁCH"-  když  se  Vám  skladba  článku   na  PSU  NELÍBÍ??  Co  vám  vadí   KONKRÉTNĚ -  na tomto  článku   ale  napsat  nedokážete! 

M. Gavlák 29.7.2013 7:29

Jak vidno,

Pes dnes, to už je jen Páral a Polanecký... Hoši, kdybyste takovou psací aktivitu předváděli při rozborech výsledků vládnutí Nečasovy koalice, tak snad...

P. Pavlovský 29.7.2013 3:23

Je docela dobře představitelné, že by policisté mohli někoho trestně stíhat za hlasování,

které bylo podmíněno úplatkem.

Jde vlastně jenom o to dokázat, kdy, kde a jak byl úplatek dohodnut.

J. Vyhnalík 29.7.2013 2:24

Re: Nechtěl bych být v kůži NSZ Zemana, který musí řešit průšvihy Ištvana a spol.

Naopak Pavel Zeman si Ištvana pečlivě vybral, on to byl, kdo musel dozor nad vyšetřováním přesunout z Prahy do Olomouce, a jemu (a nejspíš i Lence Bradáčové), Ivo Ištvan o průběhu příprav referoval.

Ivo Ištvana si vybral jako člověka, který věc dotáhne do konce i kdyby měl paragrafy zakroutit ještě jednou dokola. Dalo se předpokládat, že akce sebou ponese nemalé riziko a proto byl vybrán Ivo Ištvan, jako někdo, kdo nemá co ztratit (jeho post se má rušit), ale může hodně získat.

L. Novák 29.7.2013 1:31

Nechtěl bych být v kůži NSZ Zemana, který musí řešit průšvihy Ištvana a spol.

On si Ištvana jistě nevybral  - ale co teď s ním? Fachidiot Ištvan je schopen kvůli vnitřnímu přesvědčení, že je třeba odstranit "špatnou Nečasovu vládu" jedním vykonstruovaným a  dohromady spatlaným "skandálním odhalením", nadělat neuvěřitelné škody (jsem zvědav, kolik s odstupem času bude činit vyplacené odškodnění osobám zadržovaným v koluzní vazbě zcela bezdůvodně a bez důkazů o trestné činnosti). Všichni melou cosi o úplatcích a vydírání, ale z logiky vývoje celé kauzy i z výpovědí "zainteresovaných sprostých podezřelých i svědků" nic takového nevyplývá. Všechno jsou jen domněnky OČTŘ, zcela bez důkazů.

Takže celá kauza má kocourkovský nádech a jsem moc zvědav, jestli se z toho Ištvanovi podaří vybruslit bez kárného řízení. Jestli ano, budeme mít o divadlo v příštích letech postaráno. :-D