29.5.2024 | Svátek má Maxmilián, Maxim


Diskuse k článku

PRÁVO: Nahrávky Babiše nejsou trestným činem?

Andrej Babiš podal trestní oznámení na neznámého pachatele ve věci svých odposlechů, které pomohly Bohuslavu Sobotkovi k jeho odvolání z vlády. Podle policie se nejedná o trestný čin a případ odložila.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Těhanová 2.8.2017 8:18

Re: Nejste trochu hysterický?

Ministr je nějaký nadčlověk, který má zvláštní privilegia? Jestliže mám podezření, že je někdo podrazák, tak si rozhovor s ním nahraju, aby mě podrazit nemohl.

Je to tak těžké pochopit?

To opravdu žádný odposlech nebyl!

M. Těhanová 2.8.2017 8:14

Re: Nezávislá policie?

Ano, podle vaší logiky je nejlepším zahradníkem kozel. Bože, do čeho jsi to duši dal!

Jen blb může věřit, že Babiš to dělá ve prospěch občanů!!!!!

P. Čech 2.8.2017 7:46

Re: Nejste trochu hysterický?

Samozřejmě věděl, že a o čem s novinářem mluví. Nevěděl však, že je nahráván. Je sice pravdou, že politik si nesmí dovolit říkat věci, které by mu mohly kdykoliv v budoucnu uškodit (to si asi pan Babiš ke své škodě neuvědomil), nicméně jinou pravdou je, že nahrávat jakýkoliv rozhovor s ministrem bez jeho vědomí by mělo být trestným činem s minimálním trestem 10 let vězení. Že tomu tak není je jen ke škodě našeho státu. Státu, ve kterém převažují anarchistické prvky. Prvky, vycházející ze zcela "volné soutěže politických stran", soutěže bez jakýchkoliv pravidel, soutěže, která probíhá systémem catch as catch can, soutěže, která je , takto vedená, odsouzeníhodná. Odsouzeníhodná jako cokoliv, co neprobíhá v rámci nějakých daných pravidel.

P. Čech 2.8.2017 7:37

Nezávislá policie?

Směšné! U nás je závislá celá moc zákonodárná, výkonná i soudní. Závislá na vůli parlamentních politických stran. Koaličních i opozičních. Politické strany a hnutí tyto demokratické moci spíše více než méně ovládají a to jako důsledek oné "volné soutěže" politických stran podle čl.5 ústavy ve spojení s volebním systémem podle zásad poměrného zastoupení podle čl. 18, odst.1 téže ústavy. Jde o to, že spojení těchto dvou fenoménů vytváří a buduje téměř absolutní závislost čehokoliv na čemkoliv.. Závislost poslanců, senátorů, soudců, ministrů a jejich náměstků, nemluvě o předsedovi vlády, těchto všech na vůli politických stran a hnutí. Jakmile se v tomto systému politické korupce objeví člověk, který má vizi tyto socialistické a anarchistické zvyklosti změnit či vymýtit (Babiš, Okamura a pod) okamžitě proti nim unisono vystartují všechny politické stzrany, které si změny nepřejí. A to jsou u nás všechny politické strany, které m.j. zcela ovládají média. Pokud výše zmínění lidé některá média vlastní a mají tak možnost šířit jinou pravdu než tu "oficiální" jsou ihned, podle politických stran, "ve střetu zájmů". Jaký to nesmysl! Babiš prostě podal Sněhurce otrávené jablko, Okamura sežral Červenou Karkulku a pod. Takovíto lidé nemají v politice co dělat, protože ji chtějí změnit k lepšímu - reformovat. Naštěstí běžní lidé - voliči, občané, nejsou hloupí, za jaké je politici politických stran považují a popsanému politickému systému to dříve či později spočítají. U nás možná již v podzimních volbách

M. Klas 2.8.2017 7:26

Nejste trochu hysterický?

Nechcete ubrat hysterie? Bureše nikdo neodposlouchával, jen si nahrával rozhovor, který s ním vedl mezi čtyřma (?) očima. Odposlouchávat můžu, když dotyčný neví, že ho slyším. Tady myslím evidentně Bureš věděl, že s novinářem mluví a taky věděl, o čem.