29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

PRÁVO: Ištvan coby společenské nebezpečí

Tak si to shrňme. Ministr vnitra Chovanec v televizi tvrdí, že policie na případ uvalila přísné informační embargo. Všude ovšem čekají předem povolané televizní štáby. A Sabina Slonková (známý to policejní kolaborant a informační kanál, slovo kanál myšleno doslova) má k dispozici jedenáctistránkový příkaz k domovní prohlídce Ivana Langera.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Chaloupka 15.10.2015 13:53

RE Kučera

pane Kučero rozhodně si nemyslím že podvodníky je třeba chránit . Jen z dosavadních výkonů dvojice Ištván Šlachta mám dojem že po velkolepém ( někdy i velkohubém ) a až umanutém začátku se věcná podstata jimi avizovaných zločinů politiků jaksi vytratí a výsledek je jako v té bajce, kdy hora porodila myš. Proto so myslím, že oba pánové by měli být v rámci státní správy přesunuti na místa která budou více odpovídat jejich schopnostem.

J. Svoboda 15.10.2015 16:27

Re: RE Kučera

Domníváte se pane Chaloupko, že by na jejich místa měli přijít nějací bezpáteřní dobroserové bruselského typu? Jistě by vám to vyhovovalo aspoň do doby, kdy byste si dohlédl na konec svého nosu

M. Prokop 15.10.2015 18:11

Re: RE Kučera

Ne, ti ne.

Každopádně, tihle už svou neschopnost prokázali, tak pryč s nimi.

O. Schnabl 15.10.2015 16:36

Re: RE Kučera

Zcela s vámi souhlasím. Ištván je asi opravdu snaživec, ale víte kdo je ještě nebezpečnější, neschopný snaživec.

B. Mráz 15.10.2015 20:26

Re: RE Kučera

a úplně nejhorší je všehoschopný blb.

J. Brom 15.10.2015 12:44

Palec nahoru

Nebohý Standa v dávné historii, který v náhlém záblesku investorské jasnozřivosti koupil za deset a obratem prodal za sto, nezištní pánové, co v souladu se svým svědomím raději opustili poslanecké židle, než aby se spolupodíleli na něčem, s čím se nemohli ztotožnit a jen čistě náhodou a díky výlučně svým odborným kvalitám mířili do uboze placených míst ve státních podnicích, dáma, co dřela do úpadku na předsednictvu a odměnou jí byly drobné dárky..... a spousta dalších úctyhodných občanů, teď naposledy dokonce i lékař a právník v jedné osobě, ti všichni jsou obětí nějakých prapodivných policajtů, možná plukovníků (u Standy ještě ne), kteří nás chtějí zostuzovat a obírat o demokracii a občanská práva. A přesto jsou tací mezi námi, jak tady čtu, kterým to nevadí, či dokonce s proradnými policajty sympatizují. Čím to je? Je přece nad slunce jasnější, že v normální zemi by policajti k podání informací občana zdvořile vyzvali, jak trefně píše autor článku, aby se dostavil na služebnu, a vůbec by nevážili cestu k němu domů. Vůbec by je nenapadlo, že se tím připraví o možné indicie nepravostí, samozřejmě pokud nějaké vůbec existují, jejich důkladným zametením. Všichni by ctili až do skonání věků presumpci neviny.

Opravdu takové normální země existují? Bože, kde?

Za sebe konstatuji: možná, že všechno s Íčkem a okolo něj opět vyšumí, možná, že budou padat omluvy a platit se odškodné. Nevím. Ale přesto se nemohu ubránit pocitu, že to, co se děje, se děje dobře. Protože konečně se všem potenciálním vykutálencům vyrýsoval na vnitropolitické scéně faktor nejistoty. Výstraha. Něco se děje. Z toho či onoho by mohl být průser. A ta představa, možná zcela zcestná, je mi příjemná.

J. Hruška 15.10.2015 14:26

Re: Palec nahoru

To nestojí ani za Dobrý den. Zcestná představa Vám je příjemná?? Asi budete muset onen strach pocítit na vlastní kůži až Vás "gestapo" Šlachta vezme na výslech. Zdař Bůh, Josef.

J. Urban 15.10.2015 15:48

Re: Palec nahoru

Bojím se i já. Vloni jsem koupil na burze starý kameninový hrnec za 5 Kč a teď ho ze mně za kilo vydyndal jeden sběratel těchhle věcí... no, jsem na tom procentuelně líp než Gross! Kdybych takhle obdobně zobchodoval nějakých 10 milionů kameninových hrnců...

J. Kulheim 15.10.2015 17:26

Co tak obvinit vás, pane Jiří Brome?

Stačí nechat vás ve vazbě trochu "vyměknout" a přiznáte se k čemukoliv. Lidé s takovým myšlením jako vy, tady už vládli. Aby nebyla nuda zavírali občany, kteří se ničím neprovinili do vězení, některé popravili, jiné poslali do lázní Jáchymov.

J. Brom 15.10.2015 18:06

Re: Co tak obvinit vás, pane Jiří Brome?

Mohl byste, prosím, upřesnit, jaké je to moje "takové myšlení" ? Pokud byste snad naznačoval, že jsem v minulém režimu patřil ke kámošům a měl havaj, no tak jste zoufale vedle, že to víc ani nejde. Prosím rozviňte svou myšlenku. Děkuji předem.

J. Kulheim 15.10.2015 19:32

Re: Co tak obvinit vás, pane Jiří Brome?

".., co se děje, se děje dobře. "

Znáte něco, co se týká kauzy kolem pana Langra? Pokud ano, tak se se mnou o informace podělte. Já nic konkretního nevím, takže nemůžu napsat, že je dobré, že jsou lidé obviňováni. Vláčeni po soudech, v mediích jsou spekulace, co kdyby. Nemůžu souhlasit s tím, aby orgány činné v trestním řízení obvinily lidi, jak se jim zachce. Pokud to dělají, tak jsou buď neschopní nebo je v tom ještě něco horšího. Když vyrábí opakovaně zmetky např. soustružník, tak ho zaměstnavatel vyhodí nebo mu dá práci, kde nebude škodit.

Nevím, jestli jste zažil padesátá léta minulého století. Pokud ne, tak v té době se dělo něco podobného, aby lidé měli strach. Zavírali lidi také, "aby se něco dělo". Bylo moře poseroutků, kteří říkali, že je to dobře. Říkali to do té doby než zavřeli je. Ono se vždycky něco najde za co vás můžou zavřít. Život má každý jenom jeden.

J. Václavíková 15.10.2015 19:27

Re: Palec nahoru

Naprosto přesně!

T. Czernin 15.10.2015 11:19

Tak co?

Kolik tahle monstrsranda bude na odškodném daňové poplatníky zase stát...??

J. Svoboda 15.10.2015 13:07

Re: Tak co?

Pane Czernine, monstrsranda a demokracie zlášť vždy něco stojí. Leda, ža byste dmokracii za mrzký peníz prodal.

F. Netopil 15.10.2015 10:58

Proboha, kam ten náš stát spěje ?

Už se tady zavírají i mafiáni, hrůza !

M. Moravcová 15.10.2015 11:21

Re: Proboha, kam ten náš stát spěje ?

už přišli i k Vám?

J. Svoboda 15.10.2015 13:08

Re: Proboha, kam ten náš stát spěje ?

Možná, že i vy se nadějete, že vás navštíví, třeba jen proto, aby vám to nebylo líto.

R. Langer 15.10.2015 14:06

Re: Proboha, kam ten náš stát spěje ?

A nebo navštíví vás, to bude sranda! :-D

M. Prokop 15.10.2015 11:52

Re: Proboha, kam ten náš stát spěje ?

"Sprostí podezřelí", na ty se musí tvrdě.

J. Svoboda 15.10.2015 10:52

Opravdu tu někdo kecá,

ale je třeba místo zbytečného mlácení ústy (nebo na klávesnici) říci kdo. Myslím, že pan Štěpánek se také díky nedostatku infiormací, kterým se účelově brání, také kecá. Mohl by totiž vědět, že policie a SZ nejsou jediní, od koho mohou informace unikat. Je to tedy věcí nastavení soudních procesů. Panu Štěpnkovi to však pomáhá v plnění špínou kýblů, které potom lije kolem sebe.

P. Vaníček 15.10.2015 12:00

Re: Opravdu tu někdo kecá,

Na ty dva klauny-zrzka šíleného Ištvána a zastydlého Šlachtu-je spolehnutí.Udělají ze všeho tyjátr a z pytlíků jako je Pepa Svoboda čumily s otevřenou pusou.A když vidím tu praštěnou konspirátorku Slonkovou,je jasné,že právem patří do stejného pytle sJankem Kroupou a tajuplným Klímou.

J. Svoboda 15.10.2015 13:02

Re: Opravdu tu někdo kecá,

Čumil s otevřenou pusou jste spíš vy, soudruhu Vaníčku.

M. Moravcová 15.10.2015 15:34

Re: Opravdu tu někdo kecá,

Vy máte taky hned ve všem jasno. Jako ta povedená dvojka Ištvánovská.

J. Svoboda 15.10.2015 16:18

Re: Opravdu tu někdo kecá,

Rozhodně nemám ve všem jasno. Jasno ale určitě máte vy a vám podobní přisluhovači kritiků konečně trochu fungujících policie a soudů. Když někdo něco dělá, dopouští se samozřejmě chyb. Někdo to takto bere, někdo na chybách druhých rajtuje, protoře je to v módě.

Vezměte si příklad z dnešní přílohy Mf Dnes, kde odpovídají lidé na otázku "Vyhodili byste učitele, který dá žákovi pohlavek?" Mimo jiné odpovídá neurochirurg, pan Vladimír Beneš, ketrý zdravě kašle na politickou korektnost a odpověděl: "Za zachování zdravého selského rozumu nemůžeme trestat." Není vám divné, že 99% lidí této společnosti odpoví, že ano? Není to daleko horší, než Ištvan se Šlachtou?

Podle mého názoru si pan Beneš zaslouží úctu hlavně pro jeho odvedenou práci a názory. Rozhodně víc, než pan Langer, který má lví podíl na stavu, kdy má ODS mezi 6 a 7 %. Byl jsem voličem a zastupitelem za ODS. Už mi otrnulo a vás to snad ještě čeká.

V. Mlich 15.10.2015 10:31

S rozsudkem je shoda náhodná

Myslím, že spouštěčem akce je spíš fakt, že se nějak moc začlo mluvit o roli Sobotky v privatizaci OKD, tak ať se psy trhají o jinou kost.

M. Pivoda 15.10.2015 10:30

Klaus se sice "vrací", ale další amenstie už nebude

Takže teď buď a nebo.

J. Chaloupka 15.10.2015 9:27

pánové Ištván a Šlachta jsou nešťastníci

jsou přece tak aktivní a tak se snaží , i vládu už jednou pomohli sklácet a ona jim přesto většina lidí nevěří a nechápe je. Čím si to probůh vysloužili , vždyť oni se tak snaží . Rozhazují široké sítě na velké ryby a ty jim na potvoru vždy někam uplavou a výsledek snahy žádný. nyní tedy opět vyrazili s bubnem na medvědy . Uvidíme jak to dopadne .Myslím že z toho opět moc nezůstane. TROCHU MI TO PŘIPOMÍNÁ MÁ ŠKOLNÍ LETA V HODNÁCH KRESLENÍ. Bože jak já se snažil ale vždy z výkresu vylezlo něco jiného něž jsem chtěl ( šišaté jablko, nahnutý domek atd) . Paní učitelka byla shovívavá a tak jsem vždy dostal 3 či 4 za snahu. Mé malování na rozdíl od malování fantazii obou pánů ovšem nestálo daňové poplatníky ani korunu a nikoho nepoškodilo. Aktivity obou pánů nás ovšem stojí obrovské peníze takže v případě dalšího propadáku již nebude žádná shovívavost na místě.

J. Svoboda 15.10.2015 10:58

Re: pánové Ištván a Šlachta jsou nešťastníci

Já, pane Chaloupko, vidím ve Vašem projevu snahu o přifackovávání skutečnosti a snahu o vymývání mozků některým lidem. Rád bych věděl, kde jste vzal to přesvědčení, že jim většina lidí nevěří. Jste také přesvědčen, jako pan Kučera, že podvodníky a zloděje od určité úrovně je třeba chránit a pomáhat jim?

F. Vejr 15.10.2015 12:10

Re: pánové Ištván a Šlachta jsou nešťastníci

Pane Svobodo jsem přesvědčen, že pan Chaloupka má pravdu. Z toho monstr-procesu s panem Nečasem, poslanci ODS ( Šnajdrem, Fuksou a Tlučhořem), a dalšími, ty metráky zlata a peněz v bankách a jiné, byla jen bublina a velká blamáž. Jak nyní tak tehdy i když to bylo v přísném utajen,í byly štáby televize připraveny aby nakrmily bulvár. Nakonec jde jen o tašky pani Nečasové co po všem zbylo. Vznikla důkazní bída. Vždy u toho je Slonková jako například na JM před volbami odstranit kandidáta na hejtmana z ODS, po volbách malá omluva že to byl omyl, dále po návštěvě Nečase v Rusku odstranění jeho vlády. Nyní už není nic jiného, tak zase televizní obrazovky plní I. Langer. To jsem zvědav co bude následovat dále. V tomto justičně-mediálním prostředí nastává strach o něčem rozhodnot, abych se neznelíbil a nešel do tepláků. Jak jinak hodnotit ištvána a Šlachtu, když se za nimi tahne psedokauza.

J. Svoboda 15.10.2015 13:31

Re: pánové Ištván a Šlachta jsou nešťastníci

Já jsem přesvědčen o tom, že ne, stejně jako vy jste přesvědčen o opaku. Stajně, jako všichni zastydlí komančové používáte mantru, že veškeré utajené věci se profláknou. Žádalo by to od vás rozumné a spravedlivé uvažování. To, co se dostane do médií, nemusí být jen vina policie a SZ. Vám ještě nedošlo, že všechny utajované informace znají i advokáti?

Ze stíhání poslanců ODS zbyla bublina, protože NS do toho nepředvídatelným zůsobem hodil vidle. Troufnete si říci, že byste za rozhodnutí NS před jeho uveřejněním dal krk?

Slonková opravdu něco dělá a svůj krk už několikrát nastavila, zatímco vy z úkrytu chráníte a pomáháte podvodníkům a zlodějům.

Jsem také přesvědčen, že se někomu už podařilo vám vymýt mozek, protože na zkladě médií, kterým zároveň nadáváte, si vytváříte názor (pokud je váš), že největší zloději jsou největšími svatoušky.