27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Diskuse k článku

PRÁVO: Hygienické normy VV

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Kos 16.9.2011 22:04

Pan Křeček jako vždy Chytrý !

Co dělal celou dobu co zahříval židli v Parlamentu, že ještě teď je schopen radit ? Nechtěl by si na Vinohrady vedle svého bytu nastěhovat pár, no tak průměrně 14 přátel ?

J. Kadeřábek 16.9.2011 15:49

Co čekat od strany

z které pochází taková inteligence jako je Kočí, Huml nebo Škárka.

P. Čech 16.9.2011 10:36

Problém?

Tento "problém" existuje u nás opět pouze u cikánské populace. U žádné jiné, u nás žijící entity toto neexistuje. V tomto případě je možno cíleně prohlásit, že v bytě může bydlet pouze jedna rodina (otec, matka a jejich děti) a nikoliv jejich bratranci, strýcové, tety , vnoučata a jejich děti. Rodina, mající v bytě trvalé bydliště, odpovídá za to, že návštěvy výše zmíněných nebudou zneužívány. V případě, že návštěva přesáhne dejme tomu 3 měsíce, ztratí nárok na bydlení v tomto bytě všichni, včetně rodiny původní. Jinak stanovovat normou počet obyvatel v bytě je opravdu nesmysl, pokud neexistuje obecný trh s byty, což je náš případ. Jeho vzniku totiž dlouhou dobu úspěšně bránil m.j. autor článku, pan JUDr Křeček a to obhajobou nesmyslné státní regulace nájemného.

J. Kadeřábek 16.9.2011 15:53

Re: Problém?

Nápad VV je naprostá pitomost i když chápu jeho motiv. Na to se musí jít jinak. Domovní řád, noční klid a jeho vynucování. Jenže u nás policie buď mlátí domorodce nebo vybírá pokuty a úplatky.

P. Čulík 16.9.2011 8:50

A máte lepší řešení?

Užasné je rozdávat knížecí rady, jak se to dělat nemá, lepší by bylo, navrhout, jak se to tedy udělat má. Že byt 1+1 obydlený čtyřmi přihlášenými nájemníky a dalšími 12 hosty na dobu dočasnou jednoho furta je nepřijatelné, to snad dá sedlácký rozum, na to nemusím být pseudodoktor ani poslanec. Ostatní obyvatelé domú za ně platí zvýšený odběr vody, odvoz odpadu a hlavně musí snášet bordel, který tam dělají. Pak Křeček nám to rozebírá zákony, proč to nejde. TAK CO TEDY DĚLAL 20 LET V PARLAMENTU, KDE JEHO PRACÍ BYLO A JE TY ZÁKONY TVOŘIT! Jestli teď máme zákony, které umožňují zneužívání bytu, tak tedy za těch 20 let udělal užitečného h***o. Ve vinohradském domě, kde platí regulované nájemné evidentně cikáni nikdy nebyli.

S. Trkola 16.9.2011 9:46

Re: A máte lepší řešení?

S článkem p.Čulíka , souhlas !!!

O. Uživatel 16.9.2011 10:22

Uživatel požádal o vymazání
V. Michl 16.9.2011 1:07

Pane Křečku,

Vy rostete. Za těch cca 15 let je to letos už druhý článek, s kterým plně souhlasím. Není jich ještě moc, ale jen tak dál, nakonec si Vás i začnu vážit.