4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

PRÁVO: Díky Vám, chlapíku statečný!

Bůh i čtenář mých občasných článků jsou mi svědky, že policajtům zas tak moc nestraním a občas si tu do nich rýpnu. Proto by mi mohla být přiznána jistá vyváženost, když se některých z nich chci zastat.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Frank 11.7.2012 9:34

Re: Kdo jiný, pane Frank?

Jo, když obvinili a soudili Miladu Horákovou, takových jako vy chtělo pro ni smrt stovky. Já jsem s tím srozuměn, mezi jakou svoločí žiji. Stejná rétorika, stejné argumenty, stejný druh lidí.

V. Linhart 11.7.2012 9:23

Kdo jiný, pane Frank?

Taky za ta obvinění můžou ČSSD a Svaz železničářů. Ta nevinná arizonská pěnice za nic nemůže. Totalita se plíží do našich domovů... Co je to za právní stát, kde si dovolují orgány činné v trestním řízení obvinit čestného pravicového politika ze zanedbání povinností? To je přeci možné jen na Ukrajině!

P. Schuster 11.7.2012 8:33

Re: Jak je chytrý, tak je hloupý

Pan Kalousek byl již podle medií "politická mrtvola", když v roce 2006 chtěl vládnout společně s ČSSD a s podporu komunistů. Otřepal se a jede dál.

Zítra s největší pravděpodobností bude paní Parkanová zbavena imunity, takže další problém bude odstraněn. Nemám křišťálovou kouli jako Vy, ale nemyslím si, že tato "kauze" bude mít nějaký vliv na říjnové volby do krajů a už vůbec ne na volby v roce 2014.

M. Frank 11.7.2012 8:14

A co je soudce Kabelík za svini se dočtete zde:

http://www.christnet.cz/diskuse/archiv/tema_842.html

M. Frank 11.7.2012 8:07

V každém národě

je poměr šmejdů a slušných lidí zhruba 1:1. Pokud se šmejdi šikují, je třeba, aby se dali dohromady slušní lidé a zabojovali za své svobody. Nikdy v historii ale slušní lidé nedělali švanice - podle toho se poznají - nejsou jako ONI - tedy ti šmejdi. Račte se zařadit.

I. Schlägel 11.7.2012 8:01

Re: Nyní je důležité, aby to dostal soudce bez vazeb na KSČSSD.

Ještě že máme bezúhonné politiky, nekomunisty průkazkou i myšlením, kteří nás od té policejní svoloče uchrání. No vida, hned se mi ulevilo, mne vlastně chrání samotný ministr financí. Dobro došli...

M. Frank 11.7.2012 7:50

Nyní je důležité, aby to dostal soudce bez vazeb na KSČSSD.

Kalousek není mým oblíbencem, ale pokud je pravdou co tvrdí o obvinění, pak máme opravdu policejní stát a celá ta smečka hyen má o požírání mršin postaráno. A tou mršinou se může stát úplně každý občan. Je potřeba si uvědomit, že 90% současných podplukovníků a plukovníků policie bylo členy KSČ a v pohotovostních plucích mlátili bezestudu občany pendreky. Tito lidé se neštítí ničeho. A politiky, kteří jim sáhli na platy si s chutí podají. Také soudci, jejichž členství v KSČ nařídila zveřejnit tato vláda nikomu nezůstanou nic dlužni, že autore příspěvku - soudče? No a pak přijdou na řadu další.

P. Pruner 11.7.2012 7:10

Re: Jak je chytrý, tak je hloupý

STaN budou zřejmě hlasovat pro vydání píParkanové. Jen se divím, že se od potápějící se TOP09 nedistancují veřejně, protože při volbách by jim bylo lépe samotným. Jejich politická značka ještě není pošpiněná.

P. Pavlovský 11.7.2012 4:04

Jak je chytrý, tak je hloupý

Mám Kalouska za nejmazanějšího našeho polistopadového politika, proto mu také už 22 let všechno více-méně procházelo. Zrod Topky a její uvedení do parlamentu, to byl majtrštyk, zázrak, ve který předem věřilo opravdu málo lidí (já rozhodně ne - mýlil jsem se).

Teď je ovšem konec, Kalousek je potápějící se politická mrtvola a Topku stahuje s sebou - kniže se od něj nedokázal distancovat. Kdo nedokáže včas přeskočit na sesterskou loď STaN, zmizí pod hladinou s ní.

Koho chtějí bohové zničit, toho napřed zbaví rozumu (latinsky jsem to už zapoměl). Kalousek kolem sebe kope jako umírající kobyla, až je mi ho, darebáka, málem líto.

No, kdyby nic jiného, zůstane tu po TOPce dnešní vláda nad pražským magistrátem, díky Bohu (i Kalouskovi) za to.

M. Stuchlik 11.7.2012 1:01

Re: Inu, vaří se voda na bratra howado -

Ale houby. To je jen odvádění pozornosti od Ratha. Opoziční banda gangsterů vytahuje špínu na vládnoucí gangstery jako pomstu za to, že Rathovu kauzu nezametli včas pod koberec. Navzajem se takhle budou držet pod krkem dokud se na obě kauzy nezapomene a potichu se to společně nespláchne.

J. Urban 11.7.2012 0:12

Inu, vaří se voda na bratra howado -

a bratr howado to dobře ví, proto ten řev.