15.5.2024 | Svátek má Žofie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kajan 5.12.2007 13:33

Orgány činné v trestním řízení v České republice nekonají.tak, jak mají ! V tom je náš největší problém !!! Dzp.

Jarin 5.12.2007 13:10

Perfektní

Perfektní R^R^R^

gogol 5.12.2007 13:18

Re: Perfektní

Jo, jo - kdyby takhle umeli vsichni novinari .....R^

tatina 5.12.2007 12:39

Pane Urban,

copak Vám není známo,že s.Paroubek si na nic nepamatuje,a to se netýká jen této kauzy?

Bert 5.12.2007 10:36

Jestli Jan Urban svoji žádost podá, zajímalo by mě, jaký bude výsledek

http://www.ec.europa.eu/anti_fraud/index_cs.htm

Bert 5.12.2007 10:41

Re: Jestli Jan Urban svoji žádost podá, zajímalo by mě, jaký bude výsledek

http://www.ec.europa.eu/anti_fraud/index_cs.html

Bert 5.12.2007 10:43

Re: Jestli Jan Urban svoji žádost podá, zajímalo by mě, jaký bude výsledek

Omlouvám se za chybné uvedení adresy - ta spodní je správná

jirka.s 5.12.2007 11:26

Re: Jestli Jan Urban svoji žádost podá, zajímalo by mě, jaký bude výsledek

Tak to mne tedy také!

Kubeš 5.12.2007 12:06

Re: Re: Jestli Jan Urban svoji žádost podá, zajímalo by mě, jaký bude výsledek

Mne a mnoho jiných také.

Dan 5.12.2007 11:57

Re: Jestli Jan Urban svoji žádost podá, zajímalo by mě, jaký bude výsledek

Pane Urbane, fandím Vám. Obdivuji Vaši energii a důslednost reagovat na snůšky nesmyslů, které pan Paroubek hlásá.

Jarin 5.12.2007 13:11

Re: Re: Jestli Jan Urban svoji žádost podá, zajímalo by mě, jaký bude výsledek

jaký pan, snad soudruh!

franta 5.12.2007 10:24

A hlavně si pamatujme jedno !

Presumpce neviny platí jen pro politiky z ODS, politiky koaliční, pokud jsou ve vládě s ODS a speciálně pro pane Čunka ! Pro ostatní platí zásadně presumpce viny ! To je totiž základ spravedlnosti, měřit všem stejně !   

Starý J. 5.12.2007 10:34

Re: A hlavně si pamatujme jedno !

U Čunka platila presumpce neviny? Víte vůbec, co to vlastně je? Čunkova kauza byla odložena a přesto Paroubek čeká, zda půjde do vlády, aby měl další důvod jej urážet! Tomu Vy říkáte presumpce neviny u Čunka? Víte, o čem mluvíte? Paroubek naprosto v tomto případě neuznává rozhodnutí státního zástupce a nejvyšší státní zástupkyně! Což je popření nezávislosti orgánů, činných v trestním řízení.

Ještě že uznal výrok státních zástupců v případě biolíh, Klimkovičová a dalších! Která kauza Paroubkových šibalů se dostala k soudu přes státní zástupce? Ani jedna! Všechny byly odloženy. Ale to asi bylo v pořádku, že? V kauze biolíh si aktéři místo úplatků navzájem PŮJČOVALI 15 milionů, že?

Starý J. 5.12.2007 10:59

Re: Re: A hlavně si pamatujme jedno !

Omlouvám se za dvojí otištění! Tento první příspěvek se dlouho neobjevoval!

čtenář zdrojů 5.12.2007 11:03

pane Starý

kauzy Paroubkových šibalů byly odloženy stejně jako kauza šibala Čunka.

A pokud jde o to urážení : Paroubek byl před volbami a těsně po volbách obviněn Topolánkem v televizi v přímém přenosu z toho, že prý organizoval nájemní vraždy a že je spolčen s organizovaným zločinem. Když mu Paroubek řekl aby se mu za tato obvinění omluvil, Topolánek sdělil, že se omlouvat nebude, protože má důkazy. Ty důkazy dodnes nepředložil, přestože se k tomu zavázal ve smlouvě s voliči.

Starý J. 5.12.2007 11:34

Re: pane Starý

Paroubek s Rathem urážejí na potkání! Naposledy včera celé odpoledne!

Jinak Kubiceho zpráva o prorůstání org.zločinu do státní správy se potvrzuje postupně (viz Šlouf). Topolánek nemluvil o Paroubkovi, ale ČSSD. Je ale fakt, že Paroubek měl Šloufa u sebe, a to si neodpáře ani omylem! Že ho vyhodil, až už nebylo možné ho udržet, nic neznamená! Každého ze šibalů vyhodil, až to na něj prasklo,( a rychle se distancoval, aby nemusel nést za něj odpovědnost), pak ho uklidil z očí, aby ho později vracel zpět (vis Kakaový Bob). Dnes chce, aby Topolánek odstoupil kvůli Čunkovi. Sám Paroubek neodpovídá naprosto za nic! Paroubek nevzal na sebe odpovědnost za rozkradené fondy PHARE, a hází to jen a jen na náměstka!

Kubeš 5.12.2007 12:09

Re: Re: pane Starý

R^

Starý J. 5.12.2007 10:57

Re: A hlavně si pamatujme jedno !

Víte vůbec, o čem mluvíte a co je to presumpce neviny? Ta platila pro Čunka? Čunkův případ byl odložen a přesto Paroubek čeká, zda půjde do vlády, aby jej mohl znovu urážet! Paroubek žádnou presumpci neviny u Čunka nectil a nectí! Napadá rozhodnutí státních zástupců a nejvyšší státní zástupkyně. Hlavně, že souhlasil s rozhodnutím státních zástupců v kauze biolíh a dalších. V kauze Biolíh si šibalé navzájem PŮJČOVALI 15 milionů místo úplatku, na který se telefonicky domlouvali a byli odposlechnuti!

Kolik z kauz Proubkových šibalů se dostalo přes státní zástupce k soudu? Kromě Doležela ani jeden!!! Všechny byly odloženy! Ale to bylo bezesporu, na rozdíl od Čunka, rozhodnutí správné! A ani Doležel nebude odsouzen, protože sám Paroubek mluví o "kódované řeči"!

Jura Jurax 5.12.2007 11:08

Re: A hlavně si pamatujme jedno !

No, ono obecně presumpce neviny platí pro individua spřízněná s momentálně u koryt a moci jsoucí politickou garniturou. Pro opozici platí presumpce viny. Demokracie však - díky občasné rekorytarizaci následkem volob - zajišťuje záměnu těchto skupin; je to mimochodem jeden z důvodů, proč se nikdy nic nevyšetří.

Další důvod pro nevyšetření je, že je to všechno jedna pakáž napříč stranami, ale voličům se to nesmí prozradit naplno - mohlo by se jim tak nárazově potvrdit, co dávno vědí, což by voliče frustrovalo a mohlo způsobit nežádoucí politické otřesy, což by poškodilo papaláše všech partají.

doktor 5.12.2007 10:19

Jan Urban

se mi zdál divnej už v roce 1989.

Starý J. 5.12.2007 10:26

Re: Jan Urban

No byl takovej divnej - měl kopyto a rohy a v ruce držel pivo Kozla!

Doktor má příspěvky na této úrovni? Čehopak jste doktor? RSDr? Asi!

Frank 5.12.2007 9:59

Pohádka o hodných disidentech a špatných politicích.

Ani na vteřinu nepochybuji o tom, že politici jsou gauneři včetně Paroubka. Stejní gauneři jsou ale novináři a disidenti. Jenom nechápu, když má Urban takové přesvědčivé důkazy, pro nepodá na Paroubka několik trestních oznámení. Nestranný Salichov ve spolupráci s Veseckou si jistě poradí padni komu padni. Politici lžou, novináři lžou a disidenti?

Starý J. 5.12.2007 10:25

Re: Pohádka o hodných disidentech a špatných politicích.

K Salichovovi se takové podání nikdy nedostane! To odloží již policie na nejnižším stupni, jako postupně odložili Kakaového Boba, Klimkovičovou s Rathem, biolíh, Unipetrol, Gripeny a další a další! Vždyť Urban píše - státní zástupce nepovolil otázky na Paroubka, které by ho mohly kompromitovat!

Bert 5.12.2007 10:29

Re: Pohádka o hodných disidentech a špatných politicích.

Urban správně usoudil, že podávat trestní oznámení v Česku nemá smysl. Vše, co se týká politiků se zametá pod koberec. Jan Urban hodlá podat formální žádost  protikorupční agentuře Evropské unie OLAF.

Von 5.12.2007 10:30

Re: Pohádka o hodných disidentech a špatných politicích.

Franku - odpověď na Vaši otázku je jednoduchá - podávat v takovýchto kauzách trestní oznámení u nás, nemá vůbec žádný smysl. Doufám, že důkazy pro toto mé tvrzení nepotřebujete a vlastně jste těmi uvedeným jmény dost naznačil. Nakonec pan Urban zřejmě bude pokračovat v této kauze na mezinárodní úrovni, což povede k další naší ostudě. A to mu zřejmě tunajší diskutéři mají za zlé, aniž si uvědomují, že zcela klasicky zaměňují následek za příčinu.

Jura Jurax 5.12.2007 9:49

Zase nám našeho Jyrku zlolajné huby osočují

Ale co řekl či napsal Jyrka, nemůže být nic než čistá a čiročirá pravda. Důkaz: no přece Jyrka by nikdy nelhal! Je to přece tuzemský politik a předseda ČSSD!

libero 5.12.2007 9:43

Paroubek a jen devět lží?

Tak to měl hubu zalepenou flastrem a svázané ruce!

Alena 5.12.2007 9:51

Re: Paroubek a jen devět lží?

Jirka je proti Topolánkovi břídil. Topolánek lže rávo,  v poleden i večer. Každý občan to ví. Svoje lži předseda ODS i písemně podepsal před miliony TV diváků jako smlouvu s voliči.

jirka.s. 5.12.2007 10:02

Re: Re: Paroubek a jen devět lží?

Nejsem právník, ale co je pravdy na tom, že aby smlouva byla platná, tak na ní musí být alespoň dva podpisy? Pokud jsi, Alenko, svůj podpis nepřipojila, nemusíš si dělat starosti! ;-D

StandaT 5.12.2007 10:07

Re: Re: Re: Paroubek a jen devět lží?

Nemusí být podpisy, ale souhlas vyjádřen být musí. Kdo nesouhlasil, zcela jistě ODS hlas nedal. To je ryze mezi ODS a jejími voliči. Kdo nedal hlas ODS, nemá co kecat o smlouvě.