30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Diskuse k článku

PRÁVO: ČAK proti Istanbulské úmluvě

V úterý 16. října 2018 se na půdě Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR uskutečnil seminář, jehož pořadatelem byli poslanci Pavla Golasowská a Aleš Juchelka.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Kotas 25.10.2018 6:25

To tak referendum, na co

bychom měli pak ty volené " politiky " !

J. Hruška 25.10.2018 6:10

Re: Společnost jako celek by asi také

Zejeďte se tam podívat, Dušane, a poznáte kdo koho a co okupuje! Máte strach? Zdař Bůh.

F. Žůrek 25.10.2018 6:06

Hlavní slovo mají mít ženy anebo muži? O to zde jde!

Četl jsem před chvílí názor, že sexuální ochrana žen před početím vlastně "umožňuje" převahu žen nad muži. Něco asi na takovém názoru bude... Co si o tom myslíte "chlapi"? Jsou zde vůbec ještě na světě nějací chlapi? (Jsou zde jen trubci vůči ženám?)

Tož nevím.

J. Strakoš 25.10.2018 6:03

Rozpor a další vlna

V článku je dobře vystihnut rozpor - podpisem se vlastně nic nemění, je to formalita a zároveň je kriticky důležité podepsat.

A možná jsem příliš pesimiostický, ale předpokládám, že dojde k podpisu. A až dojde k podpisu a začnou se zavádět změny do našich zákonů, bude to další vlna generovaných změn do každé oblasti života, což vytvoří další a další paskvily a množství možných výkladů.

Nakonec se naučíme žít s pocitem, že neustále porušujeme aspoň nějaký zákon a když bude kdokoliv chtít, může si nás odsoudit.

D. Polanský 25.10.2018 5:50

Re: další mně sympatický postoj k IÚ

Doufám, že alespoň jednou stihli uvařit švestkové bramborové knedlíky, jelikož již jejich sezóna končí. Dnes mě to čeká. A pak že gender.

D. Polanský 25.10.2018 5:48

Společnost jako celek by asi také

odmítla naši okupaci Afghánistánu, ale okupujeme dále. Takže se dovolávat společnosti jako celku, když se to hodí, se mi jaksi nezdá fér.

M. Moravcová 25.10.2018 5:47

další mně sympatický postoj k IÚ

https://splitkova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=684507

Feministky vymknuté z kuchyní šílí

J. Kovaříček 25.10.2018 2:52

Lék

Tak se jeví, že západní svět postihla choroba rozkladu zdravého rozumu. Obzvláště některé ženy, infikované divokým feminismem, jsou jí postiženi. A tak ten islám asi musí přijít jako lék na ony neduhy. Netřeba zdůrazňovat, že léčba to bude drsná, něco jako kombinace chemoterapie s amputací všech důležitých orgánů. Muslimové mají na zlobivé ženy osvědčené metody. Máte se na co těšit, děvčata. Bohužel postiženy budou také rozumné ženy. A postihne to i nás, tedy muže, kteří takové ženy milujeme a obdivujeme.