9.5.2024 | Svátek má Ctibor


Diskuse k článku

PRÁVO: Abyste pak neříkali, že vás nikdo nevaroval…

Cestou do práce jsem se zastavil ve své oblíbené kavárně pro kávu s sebou. Smutná a zdrcená paní kavárnice mi přes stoleček ve vchodových dveřích podala objednané espresso a bezradně krčila rameny na můj dotaz, jak ekonomicky ustojí to, že prakticky nemá zákazníky.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
D. Müller 21.3.2020 1:35

Pane Vlku, podle čeho soudíte? Odsudek je tak snadný. Jak říkali mé děti: "Prosíme, výklad". Já už bych se nedivil ničemu... máme/nemáme, přivezu/nadsázka, rozdáme/ušijte si, pomůžeme/??? ... Každý ať si doplní sám podle nátury. Zatím se mi to jeví tak, že je pesimismus na místě.

R. Gramblička 21.3.2020 10:21

autor vlastní již přes 25 let firmu zaměřenu na zahraniční obchod. Čím se můžete pochlubit vy?

V. Dudák 21.3.2020 11:02

No to je skvělé. 25 let zkušeností s firmou v zahraničním obchodu. To autor zcela jistě již v lednu prozíravě nakoupil roušky a respirátory v dostatečné zásobě na půl roku pro své zaměstnance, že.

S. Rádl 21.3.2020 11:32

Argument podobný, jako kdyby někdo řekl, že Babiš vybudoval a vlastnil Agrofert. Nic moc proti němu a jeho chování v této krizi nemám, ale jako argument bych to nebral. Záleží na to, jak zvládne tuto krizi. A když plká člověk, který založil a vybudoval Microsoft, tak není na závadu říci, že plká.