5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Václavíková 7.1.2011 18:43

Autore, je to marnost nad marnost!

U nás se užitečným idiotům obzvláště daří.

Z. Novák 7.1.2011 16:16

Milí Pražáci!

Máme z vás nepříjemný pocit! Hnízdo korupčníků, podvodníků, zlodějů, mafiánů, politiků. Vypadá to, že ti schopní se buď bojí, nebo spí,nebo jich je málo. Když v Praze někdo dělá, tak jsou to Ukrajinci nebo Slováci. Strašíte defenestrací, vyhrnete rukávy, jdete na to a vyrazíte sklo na ministersvu vnitra. Obdivovali jste Radka Johna a teď do něj kopete když se opravdu o něco snaží jak zprava, tak zleva,i když amatérsky. 20 let jste obdivovali ODS i s jejich principálem a ti se u vás tak zahnízdili, že je máte všude a jen tak se jich nezbavíte, mají vliv, jsou bohatí a vědí jeden na druhého, zkrátka nejdříve to byli 50 let komunisti a teď to budou 50 let ODS. Máme obavy co z té Prahy ještě přijde. Jo a ta TOP vyvolá pravicové i levicové odstředivé síly - uvidíte, jen co se zlepší počasí, tak to začne.

M. Martinovská 7.1.2011 15:28

Dobrý článek, díky, houšť, atd.

S. Ševeček 7.1.2011 15:44

Re: Dobrý článek, díky, houšť, atd.

Přání pana Vaňka?

M. Martinovská 7.1.2011 21:55

Vy to víte! No jo, vy víte všechno.. tak už není co tajit

Jasně. Právě mi volali z Hnízda H, že V-jednička říká, ať to zařídí V -dvojka a do médií to dá Okruh sedm - normální klidová štafeta "standard", bez rezerv.

E. Kůrka 7.1.2011 14:49

Urban

jako vždy blábolí, článek nestojí za dočtení.

J. Malá 7.1.2011 14:48

Primátor...

Proč vlastně magistrát, stejně jako jiné úřady, zaměstnává právníky a současně si najímá úprávní kanceláře za těžké prachy?Nemělo by se i s touto praxína všech úřadech v celé republice skoncovat? V Ostravě např. právě Drobilova kancelář pracuje pro magistrát.                A k panu Svobodovi? On dobře věděl, proč se o tuto funkci tak rval.Pomáhat mu budou všehoschopní Březina a Hulínský. Ještě že v čele opozice zůstal Tůma,který sliboval, jak jim všem bude šlapat na paty.Tak teď se může předvézt- jen se bojím, že se toho nedočkáme.A co VV?Ti přece ví, jak na korupci a vše s ní spojené. Takže, pane Urbane, klídek, oni to přece vyřeší.

J. Řezníček 7.1.2011 11:40

Škoda,

že pan doktor při řešení "zásadních" problémů magistrátu ( ani další naši úředníci) nemá čas na takové "prkotiny", jako je včerejší a dnešní - dlouho předem avizované - náledí. Kolik to stálo stresu, nehod  a úrazů...

V. Hajková 7.1.2011 12:54

Re: Škoda,

To je ale žvást!   Myslíte, že za tuto  oblast služeb  má zodpovídat PRIMÁTOR??? 

F. Šimek 7.1.2011 14:39

Re: Škoda,

je mi moc líto, že jste doposud nepoznala, že primátor Svoboda je neuvěřitelnej lhář!

S. Ševeček 7.1.2011 15:45

Re: Škoda,

Zajisté, paní Hajková.

Anebo - taky Klauz, ten ďábel pruhovaný!

J. Matuška 7.1.2011 10:15

Dokud to nevysvětlí, bude nutné mít za to, že korupci kryl.

Argumentace z dílny skupiny P@L. Samozřejmě, že primátor Svoboda vše vysvětlí. Hozené bláto ale pošpiní tak jako tak. A o to jde. Mnohdy to u nás funguje jako za bolševiků. Média suplují orgány v trestním řízení, rozsudky vynášejí na počkání. Jedná se o prachsprostý lynč na úrovni bulváru.

V. Hajková 7.1.2011 12:55

Re: Dokud to nevysvětlí, bude nutné mít za to, že korupci kryl.

tAK TO vÁM PODEPISUJI NA 100%

V. Skalová 7.1.2011 9:56

To nic, jen roztleskávač pravdolásky Urban plete bič z exkrementu

Primátor Svoboda: Tendr na čističku zrušit, nebo přepracovat

http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/185234.aspx

.

Věc není tak jednoduchá, při nepostavení čističky hrozí Praze velké penále, o což zřejmě TOPláskovci usilují. Proto čističku všemožně zpochybňují, proto "kauza Drobil", kterou vyvolali bývalí Tůmovi spolupracovnící Knetig a Michálek. A vina by byla na Svobodovi. Prostě pomsta za Tůmu, ať to stojí, co to stojí, že... Oni to holt blbci daňoví poplatníci zaplatí.

J. Šimek 7.1.2011 10:50

Re: To nic, jen roztleskávač pravdolásky Urban plete bič z exkrementu

Takže zveřejněné nahrávky jsou podvrh a Knetig je fakt jen brepta, kterého Drobilovi vnutil na post hlavního poradce nějaký nepřítel ???

A to placení těmi blbci máte na mysli těch 500 miliónů na Drobila nebo celých 3.5 mld za předraženou zakázku ???

V. Skalová 7.1.2011 11:22

Re: To nic, jen roztleskávač pravdolásky Urban plete bič z exkrementu

Otázky zní - kdo připravil celý projekt a kdo a jak ví, že byl předražen? Drobil to nebyl, bylo to za předchozích ministrů. O tom se kupodivu nemluví, zřejmě příliš složité na naše "vysoce erudované" novinářstvo, že ?

J. Šimek 7.1.2011 11:40

Re: To nic, jen roztleskávač pravdolásky Urban plete bič z exkrementu

Pardon, nenacházím odpověď na mé dotazy ???

V. Skalová 7.1.2011 13:54

Re: To nic, jen roztleskávač pravdolásky Urban plete bič z exkrementu

Ani já na své.

J. Matuška 7.1.2011 13:49

Re: To nic, jen roztleskávač pravdolásky Urban plete bič z exkrementu

Pane Šimku, předčasným uveřejněním odposlechů v MF DNES došlo k hrubému narušení vyšetřování. Do dneška např. Knetig ještě nebyl obviněný, tak je všechno jasné. Škoda, mohli jsme se dozvědět, jak to skutečně bylo. Kroupa dal přednost zvýšenému prodeji jeho novin. Postupoval jako novinář, ale ne uvážlivý občan.

J. Šimek 7.1.2011 16:38

Re: To nic, jen roztleskávač pravdolásky Urban plete bič z exkrementu

Možná máte pravdu, ale že by to byl podvrh a Knetig byl nasazený hlupák, tomu asi nevěříte ?

S. Ševeček 7.1.2011 9:42

Pane Urbane, běžte na policii

nebo to, co máte, ty důkazi, spalte, ale neopruzujte.

I. Pařízek 7.1.2011 9:17

Tak hluboko klesli.

Stále více se ukazuje,kočko-pes v podobě koalice ODS a ČSSD v Praze je jen pro ostudu obou politických stran.Voliči mohou jen očekávat jak hluboko jsou schopni klesnout

v očích veřejnosti a balancovat na hraně zákona.Tím vytvářejí vhodný prostor pro seriozní politické strany,které je mohou nahradit např.Strana svobodných občanů.Pokud se tak nestane nebudeme mít koho volit a nastane patová politická situace.

J. Hejna 7.1.2011 9:06

Jak často píše pan Macek:

a defenestrace se stále nekoná.

P. Manda 7.1.2011 8:36

píšete" další usvědčenou figurkou kauzy Drobil"

asi nestačím sledovat děj. v této zpackáné novinářské záležitosti byl někdo usvědčen? Jste

přinejmenší  podivín, hůře však, spíš lhář. A kdo lže ten krade a korumpuje. U novinářů a jejich donašečů je to velmi pravděpodobné.

K. Janyška 7.1.2011 8:27

Urban a Vy jste pořád ten samý případ něšťastníka ! Dzp.

R. Houška 7.1.2011 8:18

Pane Urbane, připravte se na pořádný kartáč.

ODS utratila už nejednu desítku milionů, aby smyla špínu z Pavla Béma a bývalého vedení(i když na to by nestačila ani cisterna Čikuli, či jak se ten totalitní touleno-benzino-aceton jmenoval), a Vy se jim navezete do přímo ikony čistoty.

Pan docent, kterému díky věku hrozilo, že se v brzku stane emeritním docentem, si primátorstvím přilepšuje, aby jeho přicházející důchod neznamenal šešup po společenském žebříčku mezi prostý lid. A Vy mu takhle mydlíte schody. No fuj.

K. Pořická 7.1.2011 1:07

To jste se ale rozváchnil,p.PT autore. jen jset nám ale předložil

plný pytel doměnek apředpokladů ,co by mohlo,kdyby bylo.už mě nebaví ty zdroje,co nechtějí být jmenované,ale do médií navypráví věci až hrůzostrašné,jen na policii,ačkoliv podléhají oznamovací povinnosti, jim fakta jaksi dojdou..... Moc bych si přála,aby se už konečně jednou tento gard obrátil.Nejdříve na policii,ať zajistí stopy,svědky,doklady a pak exkluzivní článek.  Jenže to už by po večerech nešlo sólkapry vycucávat z prstů.

E. Seibert 7.1.2011 1:17

Re: To jste se ale rozváchnil,p.PT autore. jen jset nám ale předložil

Vy asi neumíte číst - jde jen o pořadí kroků a datumy před zrušením tendru a souislosti jsou jasné. Omezené fíše jistě ne...

J. Švarda 7.1.2011 5:20

Re: To jste se ale rozváchnil,p.PT autore. jen jset nám ale předložil

Pane Urbane, na Vašem článku je zřetelně vidět "nestrannost" na úrovni oddaného příznivce pražské TOP 09,která stále nemůže překousnout prohru v rozdělení vedoucích míst na radnici.Primátor Svoboda má snahu ODS v Praze očistit, ale určitě to nejde brát jako běh na krátkou trať. Bylo by dobré si uvědomit,kdo hlásá tu ukřivděnost. Vždyť vystupování pana Laudáta jako hlasatele čistoty,po desetiletém působení v čele ODS na Praze 5, věrně, nebo nevěrně, ale po boku pana Jančíka, nyní recyklovaného jako předsedy TOP v Praze to všechno ovlivnilo.  Nejsem volič ODS, ale zatím nelze házet na nové vedení všechno, rozhodně souhlasím s náročností, ale to co představitelé VV  a TOP předvedli po obecních volbách v Praze 1,kde ODS bez skrupulí obešli, to jim v té velké Praze tak překáží.Za těch pár měsíců má primátor Svoboda rozhodně pozitivní výsledek, korupci bych mu nezazlíval, ani její krytí. 

V. Grycz 7.1.2011 0:31

Začíná se to vybarvovat

obávám se, že TOPka bude držet basu.