15.5.2024 | Svátek má Žofie


Diskuse k článku

PRAHA: Jednoduchý příběh

Život bez písmenek je krušný: mám spoustu volného času, ale nemám ho jak rozumně strávit. Věřím hodné paní doktorce, že se všechno zase spraví, mám dokonce vymyšleno, jak se zařídit, kdyby se to nespravilo.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F. Eliáš 27.8.2012 14:12

V demokracii by se nemělo volit

Naši voliči věří každému nesmyslu. Sází v hernách nebo na sportovní výsledky, chodí na předváděcí akce, čtou bulvární tisk a věří novinářům. Potom může být zvolený jakýkoli podvodník, jen když se o něm pěkně píše. Zastupitelé by měli být losováni nebo bychom se měli modlit za návrat monarchie. Monarchie, která byla dána přirozeným vývojem společnosti. Současná "demokracie" vznikla nepřirozenými a brutálními úchylkami od evoluce.

P. Pruner 27.8.2012 10:40

pěkný příspěvek

Pěkný příspěvek. Pan primátor to má nahnuté, kmotři vítězí. Doufejme, že alespoň policie stihne obvinit ještě v předvolební době některé lidi z dozorčí rady a vedení DP.

Smůla je, že většina voličů má stále ještě pravolevé uvažování a zatím hodlá volit některou z parlamentních stran.

J. Stejskal 27.8.2012 10:17

Mysleme na to při volbách.

To se hezky řekne. Myslel jsem na to při každých volbách a stejně to nikdy netrefilo. Ono opravdu není koho volit. Je na to moc příkladů. Pokud nechcete volit exoty jako Bobo, nebo Macha, zbývají vám buď exoti ještě větší, nebo strany tradiční. Ti první jsou švorc, takže se budou snažit nebýt a ti druzí nebudou chtít cokoliv pustit. Většinou si vyštudovali školu finanční a správní.

A. Bocek 27.8.2012 8:58

Re: Svoboda nepadne, Bradáčová je už na dohled!

Zdá se , že těch slušných zastupitelů je v Praze málo, Svoboda ,Tůma , Diennstbier - ti to nepřevrátí, snad p. Bradáčová se nezaseká ?

P. Pavlovský 27.8.2012 5:20

Svoboda nepadne, Bradáčová je už na dohled!

Padne-li  primátor Svoboda vinou pražské ODS, poterstají tuto stranu voličové úplně ve všech krajích bez výjimky a ve Středočeském obzvlášť, i když tam musí zároveň trestat ČSSD za Ratha. Vyhraje tam pak TOP 09 nebo KSČM?

Nepodrží-li Svobodu TOPka, potrestají voličové i ji.

Nabízí se alternativa: Co kdyby jej podržela Dienstbierova (nikoli Hulínského!) ČSSD, jakkoli jej, jako svého pražského lídra, hned po volbách smetla?