26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mgr. Milda 30.6.2009 18:42

Český ústavní soud se už vyjádřil, německý právě také, oba shodně.

Jelikož ty úpravy, které hodlá doporučit německý ústavní soud už máme, je z této strany vše vyřízeno. Pochybuji, že by ti tři Klausovi strejci, kteří chtějí znovu podat ke stejné věci stížnost na ústavní soud, najdou něco, co Klausovi ušlo, takže jde pouze o obezličku. Naše suverenita ovšem vyžaduje, abychom se nenechali řídit z Irska, Německa nebo Ruska, vše, co děláme, je naší věcí, jak pravil kdysi Gorbačov: éto váše dělo!

Jiná věc je presidentská funkce a docela jiná, kdo se do ní podvodnými akcemi prosadil. Zrušit presidentskou funkci je nesmysl, ale odvolat nesolidního hochštaplera, který si hraje na imperátora, to je nutné!

Kulak 30.6.2009 18:56

Re: Český ústavní soud se už vyjádřil, německý právě také, oba shodně.

Pane magistře majore,

jestli umíte číst trochu v tom, tak mi jistě dáte za pravdu, že dnes vydaný závěr ustavního soudu znamená: ať si cokoliv schválí podle LT špidloiti, musí ještě potvrdit zákon podle bundestagu. Takže jestli Špidla řekne, že sociální dávky budou dostávat pouze ti, co při pohledu na bílé mlíko budou tvrdit, že je fialové, v Německu si mohou odsouhlasit to, že dávky mohou dostávat i ti, co nebudou barvoslepí. Ale hlavně to nebudou tupci, kteří se při své nenávisti ke Klausovi, který jim každým svým "arogantním" výrokem ukazuje, že jsou to tupci. A tupec se vyznačuje tím, že není schopen sebereflexe. Jeden zrovna vede největší "pravicovou" stranu. A ta její pravicovost je stejná jako to fialové mléko.

clay 1.7.2009 0:52

Re: Český ústavní soud se už vyjádřil, německý právě také, oba shodně.

dovoláváte se umění číst a sám číst neumíte. Německý ústavní soud říká totéž, co ten náš. Že tu musí být právní záruka, že se vláda nemá šanci pokusit obejít parlament a postoupit pravomoci na EU bez souhlasu parlamentu....my už tu záruku přijatou máme, ačkoliv ji soudruh préza odmítl z trucu podepsat, takže právo veta našeho národního Parlamentu je neotřesitelné. Totéž se chce v Německu. Přitom platí, že po všech ratifikacích platí LS všude, ikdyby se německý ÚS soud rozkrájel. Mezinárodní smlouvy jsou už dnes podle mezinárodního práva nad národními ústavami...