3.5.2024 | Svátek má Alexej


Diskuse k článku

POLITIKA: Zemanův výstřel z děla

„Politická prohlášení by měla zaznít jako výstřel z děla,“ pravil ve čtvrtek (9/3) večer na Pražském hradě prezident Zeman a vzápětí oznámil svým příznivcům, že bude znovu kandidovat na funkci hlavy státu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Vlček 11.3.2017 10:07

Re: Já jsem v tom projevu Zemana uslyšel hlavně toto:

Pane Michale, pokud vám slova sdělení, která ve svém příspěvku sdili pan Klepetko nic neříkají a zavrhujete jejich význam jen proto, že je vyslovil prezident Zeman, pak zřejmě patříte k těm, kteří na hlavu státu mohou svobodně štěkat jako ratlíci, kteréžto prezident nechá v klidu vyštěkat a pak jim s úsměvem utře hubu, protože na štěkání ratlíků nemá cenu reagovat a oni nic jiného, než štěkat neumí.

K. Vyšata 11.3.2017 9:45

Re: Nedá se nic dělat pane Stejskale,

Já bych měl z nové situace docela strach. Přestavte si, že Zeman tím, že odmítnul účast na tragikomediích v režii Moravce, zbude pro mnohé jen jezdit za Zemanem na jeho setkání s občany. A protože jich bude, těch Stejskalů a různých novinářů tolik, že náves nebude stačit, na místní se nedostane. Ale Stejskalovi bych židovské zapálení nevyčítal, v demokracii je svoboda slova a díky všem bohům lidstava zatím i u nás.

B. Michal 11.3.2017 9:24

Re: Já jsem v tom projevu Zemana uslyšel hlavně toto:

Jestli čekáte, že jakákoliv Zemanova slova mají nějaký význam, tak jste asi nepoučitelný. Zeman je ochoten říct cokoliv, o čem má dojem, že mu to přinese pozornost, politické body, ocení to posluchači nebo co (jeho motivy neznám).

Nejvýraznější asi je, že každou chvíli nějakého občana zneuctí svými slovy, ovšem dělá to z pozice nežalovatelného úřadu. Poslední obětí je karlovarský primátor, veřejně obviněný z chátrání lázní, které ovšem jsou v majetku kraje a město, ač se snaží, s tím nemůže nic dělat.

V. Klepetko 11.3.2017 8:59

Re: Já jsem v tom projevu Zemana uslyšel hlavně toto:

"zadařil" :-)

V. Klepetko 11.3.2017 8:56

Já jsem v tom projevu Zemana uslyšel hlavně toto:

"Přál bych si, abychom dalších pět let vyhráli v čele svobodných lidí s vlastním rozumem, vlastním svědomím a vlastní sebeúctou. Nepřál bych si, abychom byli poraženi těmi, kdo se bojí říci vlastní názor, zahalují se do politické korektnosti, která neznamená nic jiného než fráze, a mají charizma lahve od okurek. Snažme se vážit si svobody včetně svobody těch, kdo mají jiný názor, než máme my. Nevažme si těch, kdo žádný názor nemají. Pevně věřím, že svobodní lidé tuto bitvu, kterou máme před námi, vyhrají".

Dobře řečeno! Výstřel se zařadil. Už jen kvůli těmto slovům, které se v záplavě komentářů daji v tisku jen těžko dohledat! A nějaké vyjádření Ovčáčka je pak úplně podružné.

J. Fridrich 11.3.2017 8:52

K Zemanově nekritičnosti vůči sobě

K Zemanově nekritičnosti a nesoudnosti vůči sobě raději NIC.....

J. Dusitko 11.3.2017 8:16

Tisková konference byla pro ty pomalejší

Na té si, mimo jiných jemu podobných, pan Stejskal ověřil informace, kterými si nebyl z předchozího večera zcela jist...

F. Houžňák 11.3.2017 8:11

No a proč se ptáte ausgerechnet tady?

Nebylo by lepší zeptat se na Hradě? Jste docela zábavný skákač na špek.

J. Dusitko 11.3.2017 8:11

A copak vy, pane Vašátko?

Zase na vás zapomněli? Podívejte, i to vaše umývání hrnců v hradní kuchyni je záslužné...

M. Těhanová 11.3.2017 7:39

Re: Vaše starosti bych chtěla mít...

A navíc, nikdo o tom nepochyboval, že si tu funkci nedá vzít takže žádná novina to nebyla

F. Lesniak 11.3.2017 7:35

Re: Nedá se nic dělat pane Stejskale,

Já bych řekl, že milovník izraelského sportu Stejskal je střelený už dávno. Ale díky bohu za Zemana, protože jinak by Stejskal psal svoje bláboly jen a jen o židech. Tak je občas alespoň trochu změna.

V. Němec 11.3.2017 7:33

Re: Nedá se nic dělat pane Stejskale,

Dobrá rána do čela! Jak jsem jej nevolil, tak držím palce!

E. Vašátko 11.3.2017 5:36

Jakýpak výstřel z děla.

To si konečně ta skvadra kolem Zemana rozdělila budoucí funkce, kašpárka nadopovali a napsali mu projev a pustili mezi lidi. Určitě na něj dávali dobrý pozor, aby nežblebtnul něco nepatřičného (i když tohle se jako obvykle nepodařilo), no a teď budou pracovat zákulisní tamtamy. Jaképak volby.

P. Boublíková 11.3.2017 5:12

Vaše starosti bych chtěla mít...

Vždyť na hradní merendě byla přítomna ČTK, jste úplně mimo...

K. Vyšata 11.3.2017 1:13

Nedá se nic dělat pane Stejskale,

vystřelil a trefil. Jak jste dokázal svojí reakcí taky do Vás. Jak se říká u nás v té IV. cenové, namáznul si Vás na chleba. A počítám, že takové jako Vy bude až do zvolení ukusovat a vychutnávat. Ke svému a hlavně našemu pobavení.....