17.5.2024 | Svátek má Aneta


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Josef 29.10.2009 13:35

Pěkně jste to zhodnotil,

také to tak vidím, jen bych to neuměl tak brilantně vyjádřit. R^

juma 21.10.2009 19:25

Autore, že se nestydíte

Pane Hvížďalo, absurdní výrok je nesmyslný, odporující rozumnému myšlení (tolik Slovník cizích slov). Ve Vašem textu označujete leccos za absurdní a jako podklad či důkaz používáte otřepanosti a polopravdy. Že byste snad něco dokazoval či dokázal, se při nejlepší vůli opravdu připustit nedá. Absurdní Váš článek není – myšlení, byť nerozumné, nepřipomíná ani trochu. Při prvním čtení jsem byl ochoten považovat Váš text za obyčejnou politickou agitku. Ale nedá se. Je to obyčejný kec nebo spíš plivanec. Čerta starého je mi po tom, na koho, proč a za kolik chcete naplivat. Ale je to sprostota a ke cti Vám to neslouží.

strejda 21.10.2009 20:14

Re: Autore, že se nestydíte

Proč tak příkrý odsudek? Je to jen čtení plné známých hodnocení. Takové jednoduché shrnutí pro jednoduché. Hodí se do rozhlasu. Za víc dnes již Zeman nestojí. A bez Zemana jsou směšní. Melčák, Bobošíková, Šlouf. To je sešlost!

juma 21.10.2009 22:13

Re: Autore, že se nestydíte

Moje milá babička říkávala - a už je to mnoho let - že poloviční pravda je největší lež. Až teď dokážu smutně zhodnotit, jak velkou a trvalou pravdu měla. Zemana nehodnotím (býval to frajer a teprve uvidíme, co se z něj vyklube teď), ale plesky pana Hvížďaly se mi eklujou.

astor 21.10.2009 18:11

Zbožné přání materialistického novináře dneška.

Pan Zeman je nesporně přitažlivou figurou pro naše žurnalisty.Jeho vtip je kousavý,jeho bonmoty břitké a padnoucí.Bude se o něm dobře psát.Ale myslet si,že odčerpá voliče Paroubkovi mi přijde více jako přání "nezávislých" novinářů,než jako skutečná reakce levicové části volebního spektra.Levicový volič má před očima jen jeden cíl - a to zbavit se Topolánka a stylu jednání,který provázel jeho vládnutí.Pro tento cíl je levicový volič ochoten zapomenout na to,že že tento styl pomáhal ze všech sil nastolit i Paroubek.Ale pamatujte si jedno,členové a sympatizanti ODS -jestli chcete opravdu sebrat Paroubkovi hlasy,odvolejte svého velkohubého náčelníka z Vidlákova.Nahraďte jej někým,když ne rozumným(já vím,není kde brát,ale jinak to nejde)tak alespoň slušným.Levičáci se pak nebudou houfovat na svoji obranu a budou se diferencovat.Taková vize,že se těch 30% hlasů pro levici rozdělí alespoň do tří subjektů je jistě lákavá.Ale obávám se,že na to vám chybí ta odvaha postavit se alfa samci ve stádu.Zeman nakonec ty své tři procenta dostane,ale ne od ČSSD.To budou ty tři procenta protestních hlasů,které při minulých volbách dali levicoví voliči straně Zelených za slib nového stylu politiky.Konec konců na tom takhle vydělá i Paroubek.

Maja 21.10.2009 17:42

Účel světí prostředky

To pozitivní na tom je,že ubyde voličů do ČSSD.Jinak,pokud se bude p.Paroubek tak šklebit i na svého potomka,jak v dnešních novinách,chudák dítě.  To ostatní tu bylo řečeno.Přehlídka ztraceného času.

Landys 21.10.2009 19:26

Re: Účel světí prostředky

:-/Vy asi ještě nevíte, že nejlépe placený flek v našich médiích je flek vyhledávače fotek, na kterých Paroubek vypadá co nejblběji. Hned po něm jsou to fleky pisálků píšících co nejkritičtěji o Rusku - za něco "hezkého" navíc o Putinovi, je pak zvláštní prémie. Co by se jen našlo krásných fotek  s Topolánkem ... a hlavně panem knížetem ! U toho vždycky autor musí speciálně uvést, že je to pravý výraz aristokrata a šlechtická noblesa, jinak by chudáka okamžitě odchytili a podrobili duševnímu zkoumání !

lary 21.10.2009 23:56

Re: Účel světí prostředky

Vyhledávat fotky kde blbec vypadá jak blbec nemůže přece nikdo dobře platit.

strejda 21.10.2009 20:15

Re: Účel světí prostředky

Zkuste se podívat na vaše vlastní, tak zvané nepovedené fotky. Snad pak pochopíte. ;-D

Josef 29.10.2009 13:40

Re: Účel světí prostředky

Když by novináři chtěli a když byste stála za to, tak by vám zachytili tolik vašich šklebů, že byste raději chodila kanálama.

Gardnes 21.10.2009 17:27

Oprava...

....... Když se stejné dělo asi ve 2Oti případech na pravici.....

Gardnes 21.10.2009 17:22

Proč ta skepse

Hvížďala není první ani poslední novinář, který dává veřejně najevo svoji averzi k vytváření nové strany na levici. Když se stejné dělo asi ve 20ti případech vzniku pidistran nalevici, tak buˇ(d zaznívalo souhlasné pobrukování, minimálně "zaznívalo" minimálně ticho. Člověk by si skoro mohl namlouvat, že je tomu tak proto, že oslabovaným subjektem je ODS. Oslabení Paroubka stranou Zemana je také ve prospěch ODS a tak skrytí i otevření nepřátelé pravice píší, co píší, a to jak na internetových novinách, tak v rozhlase i Buchertem v MDF.téměř v totožném stylu a obsahu.

Bartolom 21.10.2009 16:42

Jednou hroch, jindy slon

Ve hnoji si hoví,  paměť má však sloní. Jeho Bamberg, či Kavan se svým sekretářem Srbou, nebo přítel Šlouf zaujímá v kategorii "žumpa české politiky" vedoucí postavení. Kdo se domníval, že když ho vlastní soukmenovci spláchnou hradní kanalizací na Vysočinu, zaleze a bude objímat stromy, šeredně se zmýlil. Bombarďák Zeman, obletován Tančící vzducholodí Volfovou a komunistickými prďoly, načechrává opět krovky. K čemuž mu dopomáhej proletářka Bobo-šukavá, která nepohrdne žádnou mršinou.

takyodbornik 21.10.2009 12:29

O co jde Hvizdalovi

Z clanku je toliko patrno, ze fandi toliko Radku Johnovi a Veci verejne a obava se, ze dalsi pidistrany mu odtahnou tolik potrebne hlasy.

? 21.10.2009 11:54

Nojo, vedle nových namodralých hambinců s velezkušenýma věky osvědčeným personálem

vznikají i ty narůžovělé. Potřební si vyberou, otázka je, kolik jich bude.:-)

Jara 21.10.2009 11:46

Nové tváře

No, když čtu populistická hesla z "čisté "kampaně Radka Johna, tak takové nové tváře raděj ne.

go.west 21.10.2009 11:21

autore

Proevropská orientace za současného odporu proti LS se nevylučuje. To se jen zdá v současné mediální masáži. Existují ale lidé, kteří si myslí, že by základní dokument federace mělo vypracovat zvolené ústavodárné shromáždění a ne několik panáků, kteří jsou staří kamarádi od dob Mezinárodního svazu studenstva s centrálou v Moskvě.

Hanák 21.10.2009 11:05

moc, die Macht

V němčině se moc, die Macht, odvozuje od starého gótského kořene magan.

Nejen "v němčině", ale i české (spíš všeslovanské) slovo pochází od tohoto kořene.

YaYa 21.10.2009 10:53

Kdo je asi bude volit

Kdo asi může dát hlas těmto zombíkům -

Zeman - zakladatel obřího státního zadlužování, nálezce záhadných kufříků, první neurvalec a křupan české politiky,

Fencl - začachroval výhodně zemědělské pozemky pro svoji rodinu,

Šlouf - vývalý komunistický prominent,

Bobo - bojovnice proti EU za peníze EU pro celou rodinu, spojí se s kýmkoli a potom ho podrazí, ... atd., atd.

Minutus 21.10.2009 12:47

Re: Kdo je asi bude volit

Já. Mám po krk zkorumpovaných politiků z ČSSD, ODS nebo KDU. TOP09 mě taky nepřesvědčuje, o Kalouskovi mám silné pochyby.

Standa 21.10.2009 10:23

Slušný článek,

slušná analýza reality.

gerontusinza 21.10.2009 9:48

Ne pane Hvížďalo ....

zatím se směšným nestal..... ano může se tak stát, ale trošku předbíháte že.......  avyse se svými soudy směšnosti nebojíte? Jste dost čitelný (to neznamená čtivý...;-)) tak že lze vaše statě i skákat ... ani zkrátit je neumíte...:-/

čtenář 21.10.2009 10:31

Re: Ne pane Hvížďalo ....

vy jste ten 4%?,vůbec by se člověk nedivil.Rozum by se vám asi vytratil někam jinam.:-/

gerontusinza 21.10.2009 13:17

To víte rozum jsem nikdy neměl.....Re: Ne pane Hvížďalo ....

zvláště od té doby když jsem před 4 mi roky začal diskutovat na tomto portále......;-) ale brzy jsem se poučil a už 3,5 roku nediskutuji, ale posílám do (Y)... není to tak zdlouhavé a má to fakt stejný efekt jako ta diskuze......;-D

von 21.10.2009 17:07

Re: To víte rozum jsem nikdy neměl.....Re: Ne pane Hvížďalo ....

No - zdá se, že v tomto příspěvku pěkně konečně opravdu nediskutujete ....!

havránek 21.10.2009 9:33

Fakt nevím

čím by nás tito zlí dědulové mohli obohatit; omlouvám se , zapomněl jsem na Bobo s kozíma nohama a prdelínou tak velkou, že i ty největší bombarďáky na ní vypadají jako tanga, ale ta bere vše    třeba Stranu demokratických kanibalů ( jedí jenom pravoslavné ):-D

gerontusinza 21.10.2009 9:51

a co vy ....Re: Fakt nevím

poskytněte nám pohled na sebe..... ať vidíme jestli duševní ubohost tak zjevná se rovná i ubohému zamindrákovanému troubovi.....:-/ 

čtenář 21.10.2009 10:28

Re: a co vy ....Re: Fakt nevím

Dobře řečeno.R^:-DR^

Libor.w 21.10.2009 9:04

Ať je to jak chce.

Ať je to jak chce.Zeman zpět v politice znamená nějaká procenta ztráty pro Paroubka a to je rozhodující.Se Zemanem se dá mluvit a dohodnout je to chytrý člověk a ctí pravidla.To že podpořil Klauze ve sporu s EU a našimi eurohujery je přirozené.Zájem republiky je sjednocující napříč politickým spektrem.Proti jdou jen bezpáteřní a prodejní Bruselští trafikanti.

Malý Aston 21.10.2009 8:55

Jsem pro Evropu.jsem proti Lisabonské smlouvě a fandím Milošovi!

Pokud nemám pravdu, tak proč je Paroubek zlostí bez sebe, že bez jeho dovolení bývalý předseda ČSSD zakládá novou politickou stranu?  To samé bylo na pravici, když se trhl Kalousek od Lidovců a nechal Cirilka samotného. Náhodou dvě nové politické strany, které netouží po nějaké koalici s KSČM jako Paroubek nejsou špatné. Tak mám dojem, že ta Světová hospodářská krize v kombinaci s nenažraným Paroubkem udělala pro naši politickou situaci hodně dobrého. Krize hospodářská odejde jak přišla, ještě to čeká Paroubka,Ratha,Sobotku a Topolánka s některými z ODS a možná to nebude špatné. Jak pustí Zemana do televize, tak bude aspoň sranda a první utkání by mohlo být duo " Miloš proti Jirkovi" a pískat by to mohl Moravec od Janečka.:-P