2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Halladin opravdový 28.9.2006 8:26

Honzíku, díky za reklamu,

náš blog se stává slavným :-)

Honza 28.9.2006 10:05

Re: Honzíku, díky za reklamu,

Tak to Vám gratuluji,to bude asi tou Vámi uplatňovanou cenzurou a nebo tím,že Vám to dost často stojí :-)Na to dámy,ale i někteří pánové strašně letí :-)

Halladin 28.9.2006 2:17

Žádám okamžitý zásah redakce NP !!!

Pokud redakce okamžitě nezamezí zablokováním IP Zdeňku Jičínskému,přístup na NP a nadále bude vydávat jeho propagandistické až úchylné články,věřte,že s vlkem svojpelešníkem rozjedeme druhé kolo odvety !Na našem blogu PvF na NP napliveme ještě víc než doteď !Máme nové úderné redaktory Jarouška a Bédu,ti Vám teprv ukáží zač je toho loket !

Čest cenzuře !!!

Mislead 28.9.2006 7:24

ale Honzíku,

tohle přece není váš styl:-))))))))))))))))

Honza 28.9.2006 10:08

Re: ale Honzíku,

Jaký je vlastně můj styl sladká Misleadinko ?

I.L. 27.9.2006 20:45

Paroubek, nebo Zeman ?

Zajimalo by mne hlavne, zda tahle roztrzka je skutecna, ci treba trochu hrana...

CSSD jsem po odchodu Zemana a nastupu Spidly

a Grosse nesnasel. Kdyz ale vidim "uroven"

druhe strany, vyjadrenou i zdejsimi nenavistnymi prispevky (dokonce i lidi, o nichz jsem

se domnival, ze pres svuj hura "antikomunismus" jsou schopni racionalni uvahy) konstatuji, ze pan Jicinsky ma o jednoho trvaleho sympatizanta a CSSD o jednoho potencialniho volice opet vic. (I kdyz bych Zemana pred Paroubkem jasne preferoval.)

brabus 27.9.2006 20:33

Soudruh Jičínský

Komunistický zločinec soudruh Jičínský varuje Zemana, aby nepoškozoval vélkého vůdce soudruha Paroubka. Opravdu smutná situace 17 let po revoluci. Na druhou stranu: co si Havel v roce 89 uvařil, tak to právě jímeRv

Melein 27.9.2006 20:11

Pane Jičínský, proč se mi zdá váš poslední odstavec podinvý

Totiž, zdá se, že máte nějaké indicie o tom, že v ČSSD se děje něco nedobrého a všichni příznivci Praoubka by se měli setknout v ten správný úderný paroubkovský šik. Nebo má jenom mámení a vidím věci, které nejsou?  Že vy tam čujete nějakou neplechu v těch vašich semknutých šicích?:-D

divana 27.9.2006 20:24

na s. jičínského cenzura není?

a paroubkova úderná pěst pere milicmundůr

Haf 27.9.2006 19:34

Příspěvek rektálního horolezce, senilního bolševika Jičínskýho

(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)

Kobylka Lajda 28.9.2006 10:21

Re: Příspěvek rektálního horolezce, senilního bolševika Jičínskýho

Tož do tolika zas néééé, ve vyšším věku stačí jedna (Y). I tam se bude s obtížemi dostávat.;-D;-D

Šerlok Homeless 27.9.2006 17:53

Zeman a Paroubek

http://www.virtually.cz/ilustrace/zeman.gif

Jara London 27.9.2006 17:07

Na rozdíl od své obvyklé praxe

tentokrát přispívám, ač jsem nečetl. Nechci si kazit zatím poměrně úspěšné odpoledne. Mám návrh, který určitě v souvislosti s Jičínským nezaznívá poprvé, ale myslím si, že jeho lhaní a převracení skutečnosti už jde nade všechny meze. Zbavme se tohoto prodejného bolševika tím, že na jeho výplody nebudeme reagovat. Aston snad poté začne odmítat články od "autora" s nulovou nebo minimální odezvou. Jsem demokracii vděčen za svobodu slova - bohužel se s ní vezou i Jičínští, Pehe a další, pro které slova "demokracie" a "svoboda" jsou jen prázdnými pojmy.  Tato svoboda nám naštěstí umožňuje slova svobodně napsaná odmítnout. Neříkám nečíst, protože člověk si musí nejprve udělat svůj názor na jejich pisatele. Už nechci zažít povinné studiuk klasiků marxismu-leninismu a jejich vykladačů, mezi které pan Jičínský viditelně stále patří. Mám také dost totalitních praktik Paroubků a dalších bolševických guru KSČSSD, kteří, sami se vezouc na vlně svobody, zapříčiňují mj. odvolávání jednoho nepohodlného redaktora za druhým - naposledy pana Zuny z Novy. Zbavme se jich, protože jim nejde o nic jiného, než vládnout námi a hlavně našimi penězi ve prospěch sebe a "těch správných firem".

Kobylka Lajda 27.9.2006 16:33

Mít trošinku soudnosti a vkusu

V nedávné diskusi nad článkem p. Jičínského zveřejnil nick jirka s. citaci článků z nějaké publikace z 50. let od soudruha Jičínského.  Kdyby s. Jičínský měl jen trochu soudnosti, vkusu, studu a sebekritiky, už by nikdy nic nepublikoval, ani v podobě kratších článečků na NP. Já bych se tak styděla, že bych chodila ven jen za tmy, hlavu v podpaží jak bezhlavý rytíř, nechala všech funkcí a tiše užívala důchodu pod změněným jménem a v neznámé obci. Jenže komunisté jsou lidé zvláštního ražení...;-D;-D;-D(Y)

Šerlok Homeless 27.9.2006 16:30

Mám za to, že

Zeman se svou formální autoritou nakládá obezřele. Na rozdíl od Paroubka, který se svou formální autoritou zachází neobezřele.

Kecal 27.9.2006 16:20

Senilita

Zapomíná,že lidé nezapomínají.

ACHJO 27.9.2006 15:56

pane,zaspal jste dobu

už nežijeme v reálném komunismu,vy vládnout nebudete.;-€

LV 27.9.2006 15:48

leader nebo Vůdce?

"Paroubek se (prý) stal uznávaným leaderem ČSSD..." Proč ten ostych? Proč to nepřeložit? Což leader není Vůdce? Ano, vím, zatím to zní tak jaksi cize sluchu levicového voliče. Ten, ačkoli jednoduchý až prostý (jinak by je nevolil) přece jen nejasně tuší, že slovo Vůdce je jaksi nevhodné. Ale je tak výstižné! I ten, kdo jej poprvé použil jako svůj oficiální titul, měl "plnou podporu vedení strany". Taky měl plnou hubu socialismu (a časem plné kriminály a hřbitovy svých oponentů). Co do ega, přirozené demokratičnosti, schopnosti naslouchat jiným, vrozené skromnosti, lásky k pravdě, přímosti a nezáludnosti - tak to je asi nastejno. První byl asi maličko hezčí, což není v tomto případě tak obtížné. Tak proč ten titul znovu nezkusit v originálním znění??

karbous 27.9.2006 15:46

Mandát Jičínského

vyjadřovat se k dění, uspořádání a etice demokratické společnosti je asi takový jako mandát tabákových společností organizovat hnutí proti rakovině plic.

Malý Aston 27.9.2006 15:26

ČSSD před likvidací?

Když začne i soudruh Jičínský nabádat pana Zemana aby držel hubu,musí být situace v ČSSD vážná.Já se tomu důchodci z Vysočiny nedivím. Postavil ČSSD z nevolitelného místa na nohy,vyhrál volby a ČSSD zde 8 let vládla.Pak přijde Špidla,Standa a Paroubek a zničí vše,co Zeman vybudoval.Pro záchranu svých koryt neváhá ČSSD a spojí se s KSČM,tím vyvolá velkou nevoli všech těch,kteří volili levici a ne KSČM.Dnes je to již jedno,hlas pro ČSSD to byl hlas pro Filipa. Protože Zeman není v Praze,nežije mezi těmi,kteří žijí jen mezi sebou,vnímá nálady ostatních občanů jinak.Je rozdíl,když přijde Paroubek do svého sekretariátu a tam mu mažou med kolem jeho huby a rozdíl žít mezi normálními občany jako žije Zeman.Pan Zeman byl levicový ekonom,ale nebyl to žádný zastánce komunistické ideologie. Takže rada pana Jičínského aby držel hubu je dobrá zpráva.Možná,že se někteří socani i když zatím žádného neznám začnou myslet,pročpak nás nemají rádi?Je  problém Paroubek,nebo program,nebo Zeman?

Ptica z Modrej 27.9.2006 19:41

Re: ČSSD před likvidací?

Miloš Zeman je natolik chytrý že ví se stoprocentní jistotou,že opření se páně Paroubka o KSČM

znamená pád,ne tak rychlý jako u p.Kalouska,ale zato více prožitý.ČSSD se bude muset znovu kultivovat a nekotetovat se zločinou organizací-KSČM.

AeroKarel 27.9.2006 15:15

Je to útok na autora článku,

prohlásím-li ho za rudého dědka?

LV 27.9.2006 15:33

Re: Je to útok na autora článku,

Nikoli. Je to pravdivé konstatování.Kůň je prý jednou hříbětem, člověk dvakrát dítětem... Jó v těch padesátých letech, to byla jará síla mládí, to se to s buržousty točilo; tak rázně, po bolševicku. To se to s mladistvým elánem právnicky teoretizovalo, jak buržuovi zatnout tipec! Pak léta šedi, sklamání, rezignace... No a teď najednou, na stará kolena - jaký to svěží duch v zatuchlém kapitalismu!! Toť jirka Paroubků a s ním ozvěny mládí! Slova a činy tak milé zas hladí duši bolševikovu... Nedivme se té nadšené odezvě, když leninskému kmetu zazněly tóny mládí !!!

Malý Aston 27.9.2006 15:38

Re: Re: Je to útok na autora článku,

Bez komentáře.R^

felipe 27.9.2006 14:51

Proč jsou děti pravicové?

http://felipe.ic.cz/?text=82-zasadni-problem-cssd

Šerlok Homeless 27.9.2006 20:06

Re: Proč jsou děti pravicové?

Takový Křeček musí být pro děti a mladé manžele, hledající bydlení, opravdovým magnetem. (Y)

lola 27.9.2006 14:43

ach jo !

ideální je u Zemanova domu nainstalovat maringotku s gorilami a Paroubek se svýma podržtažkama  bude povolovat Zemanovi návštěvníky a témata rozhovoru.Jičínský,Zeman už je velikej a bez vašich rad se určitě obejde .A co takhle vaši myšlenku :Socialistické právo a zákonnost v lidově demokratickém Československu - Rudé právo 1956, autor Zdeněk Jičínský

Buržoazní právo a s ním i licoměrná zvetšelá buržoazní ideologie o nadtřídním právu je odklizena na smetiště dějin proletářskou revolucí, v níž se vytváří nové, revoluční proletářské právo, které otevřeně prohlašuje, že je právem proletářským, usilujícím o likvidaci nepřátelských tříd.

Socialistické právo a zákonnost v lidově demokratickém Československu - Rudé právo 1956, Zdeněk Jičínský

Vládnoucí dělnická třída odnímá pomocí socialistického práva nepřátelským elementům různá práva a svobody, kterých by mohly využívat k působení na pracující vrstvy, k boji proti socialismu. Zbytky svržené buržoazie jsou zbaveny možnosti legálně politicky působit, je jim zakázáno se politicky organizovat, konat schůze, vydávat vlastní tisk a podobně. Socialistické právo otevřeně prohlašuje, že politická práva a svobody slouží pracujícím, nikoliv však buržoazii.

Dobrý názory od demokrata Jičíského,že?

Melein 27.9.2006 21:49

Re: ach jo !

To tedy je.R^

mno 27.9.2006 14:25

tenhle pán si nezaslouží psí cenzuru???

Melein 27.9.2006 21:43

Re: tenhle pán si nezaslouží psí cenzuru???

A proč?:-( Je snad odpad žumpy? Podle mě se tomu pžibližuje, ale nebráním se opačnému názoru. Jičínský je prostě jaký je. S tím nicnenadělám. Je to tzv. "gerontos"¨. A to je ten problém, že asi má nějakou tu úchylku pořád ty ostatní cpát do nějajkého stáda jako ovce a pak s nimi manipulovat, Má na to pžece nejlepší doporučení! Proč jinak by budoval tu vedousí úlohu strany, že!;-( Takovýho blba hodit prasatům je podle mě záslužná činnost!!! Nezlobte se, ale tuhle kreaturu prostě nemusím. Jenom mě těší, že to vypadá, že dostává z Miloše vítr (a nejen on). To je velmi dobré znamení.:-D