27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jura Jurax 23.3.2006 14:15

Re: Sundejte si modré brýle a čtěte znovu

Jsem zde profláknut co ateista, bezvěrec a neznaboh - to probůh berte jen jako citoslovce úděsu.
Pavla B. 23.3.2006 9:26

Re: Je třeba položit si otázky:

1. všichni budeme povinně nosit khaki trenýrky
2. všichni budeme povinně nosit khaki trenýrky
3.  všichni budeme povinně nosit khaki trenýrky
4 . přesunu brněnského nádraží
Saša 23.3.2006 9:38

Bingo

Žel, obávám se, že jen u těch khaki trenýrek to nezůstane. Budeme toho muset mít na sobě mnohem více (ale nesmí to být z kůže a kožichů), abychom přežili zimu, když všechny elektrárny vyjma větrných se zruší, na pevná paliva se napálí nebetyčná daň, i na plyn bude "ekologická daň" a pod. A přitom budeme chodit pěšky, protože autoprovoz se úplně zakáže. A povinná bude jen rostlinná strava, ovšem "ekologicky" pěstovaná.
Pavla B. 23.3.2006 10:26

Re: Bingo

Myslím že ne, Sašo. Zelení se stejně jako ostatní strany v parlamentu a ve vládě střetnou s realitou. (ČSSD také musela značně slevit ze svých původních představ, zastupitele z řad ODS v evropském parlamentu do značné míry přešlo jejich protievropské běsnění.) Možná by skutečně prosadili Vámi zmíněné daně (ostatne Topolánek dal najevo v tomto bodě vstřícnost, prý to není v rozporu s konceptem rovné daně /čemuž nerozumím, ale to nevadí:-)/), možná postaví pár dalších větráků, a to bude asi tak všechno.
Saša 23.3.2006 12:26

Tohle si mysleli

v roce 1932/33 mnozí Němci a v roce 1947/48 mnozí Češi.
 
Pavla B. 23.3.2006 12:36

Re: Tohle si mysleli

K nástupu totalitních režimů došlo v obou případech v krizových situacích, které byly důsledkem světových válek. Teď se máme jako prasata v žitě, jedině že by skutečně došla ropa a plyn (eventuelně vtrhli mohamedáni nebo Číňané). Pak by se opravdu mohl stát z Bursíka druhý Hitler. A pravděpodobně by přehodnotil svůj názor na jadernou energii:-)
Alois Novák 23.3.2006 7:50

VOLÍM ZELENÉ!VOLÍM ZMĚNU!!!

Dnes SZ je nejlepší politickou silou v ČR
Ivan Nový 23.3.2006 7:51

Re: VOLÍM ZELENÉ!VOLÍM ZMĚNU!!!

Volíte jistotu desetinásobku :-)))
Antonín Hrbek 23.3.2006 9:32

Re: Re: VOLÍM ZELENÉ!VOLÍM ZMĚNU!!!

Vážený příteli,
zapoměl jste připomenout "cen energie"
S pozdravem
Ivan Nový 23.3.2006 9:55

Pane Hrbku,

nepochybně :-))) A třeba také zákaz dodávek teplé vody do domácností, nejprve v létě, pak celoročně. To by se ušetřilo energie.
LOJR 23.3.2006 7:58

Re: VOLÍM ZELENÉ!VOLÍM ZMĚNU!!!

Poránu by to chtělo nějakou legraci, zkuste proto milý Lojzo ten svůj výkřik nějak vyargumentovat. Mimochodem - zkuste se zamyslet nad větou "ne každá změna je automaticky změna k lepšímu".
milan007 23.3.2006 8:58

Re: VOLÍM ZELENÉ!VOLÍM ZMĚNU!!!

Podle Parkinsona dokonce platí pravidlo  KAŽDÁ ZMĚNA JE K HORŠÍMU
jakovy 23.3.2006 9:23

Milane 007, to "Každá změna je k horšímu" platilo za socíku.

Dneska dvojnásobně.
Jura Jurax 23.3.2006 10:24

Re: VOLÍM ZELENÉ!VOLÍM ZMĚNU!!!

To si mnozí mysleli v šestačtyřicátém o komundírech taky ... blahopřeju
Tomáš 27.12.2008 2:56

Re: VOLÍM ZELENÉ!VOLÍM ZMĚNU!!!

To jsem si myslel taky a taky jsem ty zmrrrrdy volil.

A dnes 27.12.2008 toho hořce -přehořce lituju.

Zelení to je zahuštěný kondenzát toho nejhoršího  co se na plitické scéně vůbec vyskytuje.

Ivan Nový 23.3.2006 7:15

blairizace ČSSD spočívá

jen v mediálním nátěru, je to stejné jako zbursíkovatění Zelených. Strana Zelených je stranou pro pitomce, stejně jak byl Harvardský fond Koženého. Pracují stejnými metodami.
LOJR 23.3.2006 7:02

Že strana Zelených bude stranou inteligence může napsat jenom někdo, kdo nečetl jejich volební program.

josef 23.3.2006 6:17

transformace bude ukončena,

až se Uhl stane ministrem zahraničních věcí
Netřeba 23.3.2006 7:05

Re: transformace bude ukončena,

Petr Cibulka ministrem vnitra, John Bok ministrem spravedlnosti atd.
odborar 23.3.2006 5:02

Zelení - Zakuklení levičáci? Nebo strana s nepřijatelným programem? Následovníci Kremličky?

Stačí se podívat na jejich nepřijatelný volební program:
1 Přehodnotit adopci dětí u homosexuálů, Prohlásil Bursík pro media v souvislosti se zákonem o pratnerství 2 Nahnat k urnám i nedospělé 16 leté teenageri, aby si zvětšili šance.3 Mateřská dovolená i pro otce do šestinedělí rodičky To sice už je, ale pouze při špatném zdravotním stavu rodičky na OČR a tak by to mělo také zůstat, nikoli z toho dělat paušál. 4 Odstranit do roku 2010 topení uhlím. není známo, zda to mají být pouze občané, kterým naordinují k topení drahou elektřinu a plyn, či i tepelné elektrárny.Tímto návrhem by pohřbili i energetiku státu, když jsou i proti atomové energii 5 Platit paušál za léky, tedy opět pumpovat více peněz bezúčelově do systemu. Opravdu pro nástupce Kremličků zvednete ruku? Zelení jsou mediální bublina, která u voleb rychle splaskne. http://www.odborar.webzdarma.cz
Jan Zachrta, Dán (jzd) 23.3.2006 4:59

Moje zkušenost

Šestnáct let se zlepšuje životní prostředí v naší operetní republice bez sebemenšího pozitivního vlivu Strany zelených a ekologických aktivistů. Do řek se vrátily ryby a raci, bobři už zase hryžou stromy a dravé ptáky vídám za barákem. Jediné společenská aktivita výše jmenovaných subjektů sestává z blokování výstavby obchvatů měst pd záminkou výskytu broučka (doneseného v pravou chvíli na pravé místo ve škatulce od sirek) a nebo tokaniště tetřívka (kdyby měl uletět, asi přestane tokat...). Ekologové, zelení a další NGO si zvykly hájit práva obyvatel, ať chtějí nebo ne (dobro se musí lidem vnutit). Tak například Děti země v Plzni nutili tisíce lidí bydlících okolo průtahu městem dýchat smrady z kamionů, protože se jim nelíbil tunel skrz naprosto pitomý vršek. Výsledek: Po sedmi letech se parchanti vytratili jako smrad a celá věc se nesmyslně zpozdila. Proč to všechno uvádím? Protože mám (zkušeností) odůvodněné obavy, že celá politika zelených po jejich volebním úspěchu bude stejná jako počínání ekoteroristů: Prudit, rozeštvat všechny a nakonec se jako smrad vytratit zadními dveřmi s úsměvem na rtech a větou "Já nic, já ekolog" !. To je můj důvod, proč nedám Bursíkovi hlas, přestože mě zatím neokradl,   ani nezklamal a jako old skautovi je mi sympatický.
A.S. Pergill 23.3.2006 7:47

Re: Moje zkušenost

Nemáte pravdu. Na všech těch pozitivních změnách se podíleli zelení přinejmenším tím, že jejich agendu částečně převzaly další politické strany, aby přitáhly jejich potenciální voliče. Ten brouk ve škatulce od sirek je sice často vznášené obvinění, ale chtělo by to doložit nějaký konkrétní prokázaný případ. V praxi se ale prokazatelně setkáváme s opakem: účelově zfalšovanými zprávami o biologickém a archeologickém výzkumu lokalit budoucí stavby. Jsou zcela běžné a faktem také je, že "znalci", kteří je vypracují, zpravidla nebývají nijak postiženi, ba dokonce ani zbaveni možnosti "znalcovat" dál. S těmi tokaništi tetřívků (nebo tetřevů) je to ještě složitější: Oni si totiž nové tokaniště vybírají jen velmi neochotně a připravit jim nějaké umělé nejde, protože dosud nerozumíme tomu, jaká k výběru tokaniště používají kritéria. A netokající tetřívci se nerozmnožují a vyhynou. A na začátku kausy "plzeňský obchvat" stálo porušení zákona ze strany městských úřadů, které se rozhodly vést trasu jinudy, než bylo schváleno územním plánem. Tato kausa je spíše ukázkou totální impotence našeho justičního a státního aparátu, které nedokáži dokopat úředníky k elementárnímu dodržování zákonů. Ona ta trasa "skrze kopec" totiž někomu (zcela jistě konkrétně dohledatelnému) přinesla nemalý výdělek za jeho probagrování.
Ivan Nový 23.3.2006 10:15

A.S. Pergille,

nemáte pravdu, na živtoní prostředí se dbá proto, že je po tom autentická poptávka, která se zelenými nemá nic společného, vyvolali ji komunisté svými brutální zásahy do přírody.
pop 23.3.2006 13:39

Re: Re: Moje zkušenost

Na JM Chodov měla začít stavba jakési adminbudovy, OŽP se proti tomu ostře postavil, protože v lokalitě byl jakýsi mokřad s jakousi kuňkou a několika bylinkami. Výsledek, stavba zastavena. Po několika letech vodárny zjistily silný únik vody ze své třístovky, opravily potrubí a kde je dnes mokřad.
Jurgen 23.3.2006 4:58

?

Dnes a denne, v Praze jako v Brne vydelavate na: rude komance, oranzove socialisty, cernoprdelniky, modre straky - tak proc ne na zelene komicke kone .......
křovas 23.3.2006 1:51

bojím se,

že jsme si na zelené komické koně v parlamentu ještě nevydělali. Takový luxus.