7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Rpuť 7.3.2006 6:12

Pan Bursík domnívá se býti Machiavellim, což ovšem uvěří mu jen úplný trouba.:)))

68 7.3.2006 3:52

Re: I muži mohou kojit

A nemohla byste (na požádání) sama dělat kojnou pro ty homosexuály, kteří ještě kojit nemohou? At už z jakýchkoliv důvodů? Nikoliv všem, samozřejmě. Jen jako příklad, ukázat cestu a najdou se pak další a další kojné a možná ještě lepší a co to pak bude registrovaného štěstí v komuně!
IS 7.3.2006 1:17

I muži mohou kojit

Jednou ze snah vůči registrovanému partnerství je zamezit jím výchovu dětí, i když adopce osamělou osobou je možná. Přesto současné vědecké poznatky a pokroky ve zdravotnictví umožnili, aby dvojice žen měla potomka, aniž k tomu potřebuje bezprostřední pohlavní styk. Jedna věnuje vajíčko, které se oplodní ze spermabanky a vloží do dělohy druhé ženy. Ta je donosí a porodí. V podstatě jsou obě matkami.
Méně je známo, že existuje dosti mužů s vyvinutými prsy (gynekomastie) natolik, že by mohli kojit po určité stimulaci. Jsou často orientováni homosexuálně. Není ale vyloučeno, že by svým spermatem mohli oplodnit vajíčko, které by jim na objednávku porodila nějaká žena.  Kojení by obstarali sami.
Samotná výchova dítěte dvojicí osob stejného pohlaví se v podstatě příliš neliší od výchovy osamělým rodičem. Protože se hodně  manželství rozvádí (někde až polovina), matka nebo otec vychovájí pak děti sami,  nejedná se o nějak mimořádný jev.
Příroda je poněkud složitejší a neměli bychom bránit i osobám  odlišným od průměru prožit trochu lidského štěstí.