29.5.2024 | Svátek má Maxmilián, Maxim


Diskuse k článku

POLITIKA: Zelené pučení

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Badaxe 25.7.2008 10:56

Re: Re: Nulová soudnost Jihočeské Milky !

Bohužel jsem zelenou soudružku v rakouském dresu potkal v debatě naživo a měl tu dosti pochybnou čest ji slyšet, její jméno by se mělo psát Kuh tová, aby to vystihlo její oblíbené kamarády i její schopnosti. Myslím že srovnání s fialovou reklamní maskotkou je pro ni docela lichotivé.

JAN 25.7.2008 10:54

Re: Re: Znamena to, ze se jedna o celosvetove koordinovany utok na demokracii???

Opravdu vidíte blbě!!!!!

Badaxe 25.7.2008 10:52

Re: Re: soudím...

Že vy jste volil SZ před tím US a před tím ODA nebo něco podobného? Tedy ty, kteří s plnou hubou ideálů vždy ukázali že mají v zásadě jen jeden ideál, udržet se u koryta a to s kýmkoli. To by odpovídalo tomu tesknění po "zelených" kterých jsou jen dva druhy, jeden jako Kuhtová, tedy bezskrupulózní kariéristé a druzí nadšení blázni kteří si neuvědomují že těm prvním jen slouží jako výtah k moci. Zatím co zelení a jejich ministři udělali bylo opravdu excelentní, když nikdo jiný tak Stehlíková (tedy ta co neumí ani pořádně česky) vymýšlí nesmysly že to je i v čechách neobvyklé, Kuhtová se taky předvedla, no opravdu banda vyžírků cítících že jejich loďka jde ke dnu (konečně)

Malý Aston 25.7.2008 10:52

Re: Re: soudím...

Zelených mi líto není.V jejich programu jsem nenašel nic,co by bylo reálné a proveditelné.Jejich jediný nepřítel,který za všechno může je člověk,který čoudí a vypouští plyny a potřebuje nějakou energii pro ukojení svých potřeb.Podle Zelných je jediná možnost jak zachránit Svět a to  redukce lidí na přijatelný počet.S takovým programem nemohu souhlasit.:-D

JAN 25.7.2008 10:50

Re: Nulová soudnost Jihočeské Milky !

Vážený/á , ne že bych byl horlivým zastáncem paní Kuchtové, ale váš způsob vyjadřování dává tušit, že k těm žlabům budete asi patřit především vy!A ke změně vyjadřování vám bude stačit připojit nad u ve vaší značce  kroužky!Myslím, že jste to docela trefil/a!!!!

JAN 25.7.2008 10:37

Re: soudím...

Souhlas, jako zkušený politický turista má určitě bohaté zkušenosti!"Zelených" je mi ale líto!Doplatí na to , že dali důvěru lidem ,pro něž je osobní prospěh povýšen nad jakoukoliv morálku!Pokud se nepoučí , čeká je osud US, ovšem v daleko ostudnějším vydání

Jura Jurax 25.7.2008 10:01

Re: Re: jsem zvědav,

Zelení jsou sami o sobě zelenorudý spolek - melouni zvenku zelení a uvnitř rudí ...

A nedělejte si iluze - lidovci dělají už dlouho v zásadě totéž co zelení první sezónu - totiž okopávače kotníků toho, s nímž vládnou. A prochází jim to, protože socani se ještě furt stydí otevřeně pozvat komanče k moci a tudíž bez vyděračských pidistran nelze dosíci většiny.

Jura Jurax 25.7.2008 9:57

Re: jsem zvědav,

R^R^R^

Jura Jurax 25.7.2008 9:56

Re: Re: Re: Re: Nulová soudnost Jihočeské Milky !

No a taky partičku, u které snažně doufám, že splní aspoň část volebního programu - ne partičku, u níž se děsím, že by své sliby mohla plnit ... ono to vcelku vyjde nastejno - předvolební sliby nesplní bohužel a naštěstí ani jedna. ;-)

whaler 25.7.2008 8:51

Re: Re: Re: Re: Nulová soudnost Jihočeské Milky !

Krááásně řečeno. ZasloužíteR^R^R^!!

frenk 25.7.2008 8:24

soudím...

... že Bursík vyhraje a DK do 1/2 roku asi i s těmi kolegyněmi přeskáče k ČSSD, ale ne zjevně, aby to nevedlo k novým volbám, protože tyhle figury jsou do budoucna v jakékoliv straně nezvolitelné. Prostě budou u krmítka do poslední chvíle. Mladý Stropnický se stane šéfem nebo poradcem spolku NE RADARU a zelení v příštích volbách ani s Bursíkem nezopakují vstup do parlamentu. Pak bude zajímavé, co Bursík udělá, neboť ambice má a ta zelenost je jenom jeho momentální šance jak jít výše. Možná založí nějaké "jiné" zelené, kde už o zelenost tolik nepůjde, něco jako US-DEU....?

honzak 25.7.2008 8:14

Re: Re: Re: Nulová soudnost Jihočeské Milky !

nejmenší zlo. Jedna dobrá a poctivá strana nikdy neexistovala a existovat nebude.

Přeloženo do hovorové češtiny, volím partičku, o které si myslím, že hýzlové v ní obsažení jsou snesitelnější, než hýzlové, obsažení v ostatních stranách.

yton 25.7.2008 8:09

Re: Re: Nulová soudnost Jihočeské Milky !

Ale koho???

čtenář 25.7.2008 7:49

Re: jsem zvědav,

honzáku, ty znáš asi jen dvě barvy. Co pořád pleteš dohromady zelenou s rudou? To máš neustále rudo před očima? To sis ještě nevšiml, že žádná strana by nešla se zelenými trotly do koalice, protože by to byla její sebevražda? Na příkladu ODS se poučily všechny. To raději půjde ČSSD s ODS do koalice než se zelenými. Nějaké sliby ČSSD Kuchtové? Kopli by je pak stejně do zadku, takové ústupky jako jim udělala ODS by jim neudělali, radši by vládli jako menšinová vláda, než strkat hlavu do oprátky.. Nejsou přece blbci. 

Pešek 25.7.2008 7:42

Re: Re: Re: Znamena to, ze se jedna o celosvetove koordinovany utok na demokracii???

Jenom technická k té práci hlavou - říká se sehnal jsem, ne sechnal.... ;-)

Bomba 25.7.2008 7:24

Re: Nulová soudnost Jihočeské Milky !

Líp to ani nejde napsat, využijte čas do voleb a požádejte své blízké a známé , AŤ PROBOHA NEVOLÍ ZELENÉ !!!

PETR 25.7.2008 7:17

Re: Re: Re: Znamena to, ze se jedna o celosvetove koordinovany utok na demokracii???

Ja si to nemyslim,to je pouze manipulace.

PETR 25.7.2008 7:15

Re: Re: Znamena to, ze se jedna o celosvetove koordinovany utok na demokracii???

Jeste dodatek,omkouvam se,jsem profesionalni vojak,a praci neschanim.Bavi me uz jenom prace hlavou.A o0chranit ten zbytek demokracie.

BuBu 25.7.2008 7:14

Nulová soudnost Jihočeské Milky !

Neschopná ministryně školství České republiky . . . hájící za cizí peníze Rakouské žájmy v ČR. . . blbá jako troky . . . s viděním světa hodným neandrtálců . . . . . . se chce ucházet o křeslo ve straně ?!?!?! 8-o8-o8-o Kde jen bere tu neskonalou drzost !8-o8-o8-o Takové Milky, jako je ona, Zubová a Jakubková - tak takové patří do budov, které mají žlaby !

Ale já jsem člověk přející ! Já jí vítězství přeji - alespoň bude v příštím parlamentu od Zelených teroristů konečně pokoj !

Bude to taková pěkná tečka . . . . a konec dalšího "koně" Václava Veškrny Havla !  OH - s bolševikem Jiřím Dietsbierem na palubě - jsme již pohřbili ! :-)

PETR 25.7.2008 7:07

Re: Znamena to, ze se jedna o celosvetove koordinovany utok na demokracii???

PISKOSLAP,ZIJU NA bALKANU.   Vubec se nevzrusujte,lidska blbost  nezna mezi.

Umeni zivota jeste nikdo neumi prednaset.Tohle pouze drazdi city.Zasadni je,zustat demokrat,a to je pro mnoho lidi nezname slovo.Jak pravi jedno prislovi-Nejlepsi soused je 4dny jizdy na koni.-Ale zacina byt prelidneno.Mozna to je blbost,co pisi ale ja to jinak nevidim.  Preji hezky den.

BuBu 25.7.2008 6:58

Re: Matka Kuchtova

R^R^R^ . . . a dodávám, že troky jsou proti této "dámě" . . . učiněný inženýr ! Kde jen ta Kráva bere tu drzost - to nechápu !

vorel 25.7.2008 6:31

Matka Kuchtova

Clovek musi stejne obdivovat, jakym sebevedomim ta zenska disponuje. Pasuje se do pozice lidra strany, ale jakoby uplne zapomina na tu skutecnost, ze ona sama, v poslednich volbach, ve svem volebnim obvode v C.Budejovicich, TOTALNE PROPADLA - prec vubec neprosla do parlamentu! Jsu presvedceny, ze v dalsich volbach tomu nebude jinak, protoze v CB ma utrum za svuj postoj k Temelinu.

honzak 25.7.2008 6:19

jsem zvědav,

kolik mých spoluobčanů je dostatečně šílených, aby dali svůj hlas libovolnému zelenorudému spolku. Ne že by ostatní strany nebyly dostatečně hnusné, ale parametrů těch zelených magorů naštěstí zatím nedosahují.

Na ČT2 dávají  (patrně recyklované) pořady o odbojářích z WW2 a jejich osudech po válce. Každému, kdo jen koketuje s myšlenkou volit melouny vřele doporučuju tyto pořady sledovat. Záběry z koncentráků jasně ukazují kam až vede snaha o vítězství ideologie nad selským rozumem a fyzikálními zákony. Voliči komančů a jyrkovo příznivci se mohou dívat taky!

Borek@exil 25.7.2008 3:52

Re: Re: Sledoval jsem v TV projev kandidatky Zelenych v USA Cindy McKinney......

Jo, lucinopse, Gore je šarlatán světového kalibru. Po fiasku ve volbách si našel prima způsob, jak se zviditelnit, vytřískat víc peněz, než  si jakožto pouhý VP dřív ani nedovedl představit. Teď konečně  je patřičně slavnej slavnej, děti v jeho superbaráku přehazujou prachy vidlema z kouta do kouta aby ty prachy nezatuchly a děcka se aspoň naučí makat. jeho palác -  barák spotřebovává tolik energie jako menší osada.

mik 25.7.2008 1:35

Znamena to, ze se jedna o celosvetove koordinovany utok na demokracii???

Jo, bohužel, je to tak.

lucinapes 25.7.2008 0:42

Re: Sledoval jsem v TV projev kandidatky Zelenych v USA Cindy McKinney......

no, u nás je rozumným lidem jasno už dávno, že  zdroje jsou tytéž jako u Greenpeace, Dětí duhy a dalších potrhlíků, jen u nás v tom zazmatkoval Havel z nechuti vůči ODS a u vás Gore - od nás to vypadá, jako že se chytil skvělého, i když ne košer kšeftu, a přivedl ho k dokonalosti - i když se, doufejme, už začíná trochu drolit - ten kšeft, teda.

Borek@exil 25.7.2008 0:25

Sledoval jsem v TV projev kandidatky Zelenych v USA Cindy McKinney......

Pri tom projevu mne napadlo neco, co jsem si drive neuvedomil. McKinney buracela nadsene o tom, ze je strana Zelenych mezinarodnim hnutim. Skutecne...tytez symboly..slunecnice...tytez reci....Tak mne napadlo, ze se u strany Zelenych muze vlastne jednat o mezinarodni organizaci typu....jak ze se tomu rikalo? ...aha...Internacionala..pamatujete??? Ze by i zdroje fondu byly podobne? Jak muze pronikat do vlad suverennich statu clenstvo mezinarodni organisace??? Znamena to, ze se jedna o celosvetove koordinovany utok na demokracii???