3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Bibabu 11.9.2008 16:50

Re: Re: P. Bobošíkové první komunista

A Bobo je stážný anděl, který bojuje se satanem. Neotírej se o Krista.

Bibabu 11.9.2008 16:46

Re: Bobo

Z čeho by Bobo dělal svoji propagandu, nebýt těch hříšníků. A Bobo se prezentuje jako poslední bílý anděl, který nás chce zachránit. Jsou i takoví, kteří ji ve svém vlastním zoufalství uvěří. Holt někoho polapí sekta, jiného Bobo .

ČXtenář 11.9.2008 11:41

Re: Re: Tak vida,

Po těch jejích projevech se stalo co - byl nějaký výsledeK?

tosz 10.9.2008 22:43

Vážení diskutující.

Napřed nadáváte p. Bobošíkové a pak sami sobě. Velmi dobře si pamatuji jeji kandidaturu a také její návrh postavit si vlastní radar (nejlevnější je dřevěný po kalamitě) a její další excesy. Smutné je to,  že má  pravdu. To je jedna věc.

Všichni politici, počínaje fojtem na vesnici, přes primátora, senátora, poslance až po prezidenta, berou tuto funkci, jako svůj džob. Chtějí zabezpečit v první řadě sebe a svoji rodinu a občan, ten je někde až na konci v nedohlednu. Proto ten neustálý boj o koryta. Život je krátký. Doporučuji knihu Ladislava Mňačka " Jak chutná moc". I v Bibli některý z proroků se o tom zmiňuje a kritizuje to. Před čtyřmi tisíci lety byli mocní úplně stejní jako dnes.

Zkusme si každý položit otázku: Jak bych se choval JÁ? Unesl bych sílu a chuť moci a funkčních požitků?

Hezký večer.

Herakleitos 10.9.2008 20:21

Re: Bobo bravo!!!!!!!

Prý ale předseda senátu Sobotka má problémy s alkoholem. Tak nevím, kdo by v té partě stál za to. Možná Němcová. Hahaha, hihihi;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D

Ladislav N 10.9.2008 19:58

Bobo provádí sebereklamu, aby jí i manželovi hloupí voliči přidělili další sladká léta nicnedělání v EP za peníze daňových poplatníků...

Z hlupáka mudrce neuděláš a o ženách to platí stejným dílem. A těmihle kydy nás pravidelně zásobuje osoba, která měla dělat šéfku zpravodajství ČT... ;-D Ještě že ji vyhodili...!!

Bejkovec 10.9.2008 19:47

..Bobo a jeji predobraz Topolanek a Spol. ................

No tak myslim,ze ma J.B.pravdu.Ale nezametla si pred vlastnim prahem.Vytyka Topolankovi a jeho vladnim gaunerum,to ceho se sama dopustila.Bohuzel tak to je.Jinak si myslim,ze ve svem mladi,ci stari je politicka mrtvola a nebude dale na vysluni vyssi politiky.

babinnna@seznam.cz 10.9.2008 19:09

Bobo bravo!!!!!!!

Topol zatlouká i to con jsme slyšeli na vlastní uši- že Dalík fotky má a k čemu mu jsou když je ODS  tak slušnou stranou? Odejde Topol příjde další blbec  Bém patolízal Klause lhář a obdivovatel komunistických šedých budov. V ODS je pouze jeden slušný člověk předseda senátu Sobotka a ten nemůže zachránit  celou stranu lhářů podvodníků a zbabělců. Je jednoduché svalit vše na Tlustého a chránit padoucha Dalíka a lháře Tluchoře za kterého se postavila celá ODS ale proč se divit tato strana vždy chráníla hajzlíky. Všechny strany mají problémy ale co předvádí vládní strana je hnus. Vymést je z parlamentu a senátu.

jirka.s. 10.9.2008 18:42

Re: Re: Re: Souhlas - a kopanec do Štěpánka

No u tebe, to ..vole nepřekvapuje! Kdo už by měl více tíhnout ke stádu než ty! ;-)

jirka.s. 10.9.2008 18:40

Re: Re: Re: Paní Jano, perfektně jste to vystihla!

;-D;-D;-D Už sis ucvrkl, hamerskej? Vzteky nebo díky prostatě? ;-D;-D;-D

novaz 10.9.2008 18:20

Re: Re: To novaz

Co to tady trousíš za bláboly, omyle? Já jsem snad europoslanec placený z peněz daňových poplatníků? Si upad ne? A přímo na hlavičku. Napiš sem jeden jediný její dobrý čin, který vykonala pro republiku v tom Bruselu. Jednak tam téměř není a když tam náhodou a pouhým nedopatřením je tak sedí jak slepice a těší se až vypadne po nákupech. Ona je tak inteligentní, že ani si nepamatuje název toho pořadu o kterém píše. Je to pouhá hrabavá prospěchářka, kterou vytáhl Železný do velké politiky, za což se mu odměnila tím, že ho podvedla a podrazila. Kope za nás v tom Bruselu tak dobře a odpovědně, že se může kdykoliv sebrat a na zavolání komoušů přijet si zakandidovat na prezidenta. Už aby ji čerti vzali, baba je vyčůraná jak díra do sněhu, jenom hrabe pod sebe a výsledky žádné.  Nevím proč bych ti měl nebo neměl něco dokazovat nebo vyvracet, můžeš mi i s Bobošicí skočit šipku rovnou do řitě.

arnal 10.9.2008 18:03

hm

Nechtěla byste, paní europoslankyně, jednou napsat podobně ohnivý článek o sobě?

Dodo 10.9.2008 18:02

Bobošíková se může tvářit jako svatoušek!

Naletět jí může už jenom blbec!

Herakleitos 10.9.2008 18:02

Re: Re: Paní Jano, perfektně jste to vystihla!

Ty jsi trouba, co nic nepochopí. Komunisti ti dali zabrat za šmelinu a ty vyskakuješ jak pominutý, ty pavlačová drbno.

MK 10.9.2008 17:58

Re: To novaz

Chtělo by to trochu  nadhledu, protože fanatická zášt kalí rozum. Samozřejmě, že paní Bobošíková vždy hájí vlastní zájmy, stejně jako každý. (Vy své zájmy nehájíte?) To jí však nebrání, aby přitom nemohla hájit zájmy země, odkud pochází. Také mi vadí její svazácká angažovanost. Inu, co s tím? To jí kvůli tomu máme hloupě upírat právo na to, aby měla své názory na dění kolem sebe? A když se s jejím názorem ztotožním a vidím to stejně, mám to popřít? Ač jsem pravicový volič, nemohu jí upřít, že je  inteligentní a že za nás v Bruselu kope dobře. A její postřehy z pořadu Natvrdo jsou dle mého názoru důkazem toho, že to není slepice, která se nechá opít rohlíkem.  Vyvraťte mi slušně a argumenty, že se mýlím.  

jirka.s. 10.9.2008 17:52

Re: Paní Jano, perfektně jste to vystihla!

Už sis vzpomněl, heraklite, jak se vlastně jmenuješ? ;-D;-D;-D

Re: Re: Re: Re: Smysl článku je jasný. K jeho pochopení stačí umět číst:

Autor: Hamerský IP: 82.113.57.xxx Datum: 24.03.2008 02:29

Vidíte pod dojmem hlubokého omylu jsem místo nicku vyzradil moje příjmení.

jirka.s. 10.9.2008 17:49

Re: "Jsi pořád docela přitažlivá a inteligentní."

Mám ten dojem, že pár dam s Vámi popisovanými přednostmi byste našel klidně i v Perlovce, tudíž nemusíte až do Bruselu! ;-)

Herakleitos 10.9.2008 17:45

Paní Jano, perfektně jste to vystihla!

Je vidět, že jste profesonální novinářka. Nedělejte si nic z těch zoufalých, zuřivých reakcí zdejšího publika. Jejich výklad demokracie by mohl fungovat tak v některé z banánových republik. Zdejší udavači a křiklouni bubu a Jirka s. se šli již nejméně 3x přebalit ze samé zlosti. Myslím, že je dorazí výsledky  nastávajících voleb. Půjdou do šaškecu!;-D

jirka.s. 10.9.2008 17:43

Soudružka bobo má starosti o diskreditaci Topolánka!

;-D;-D;-D

http://www.ceskenoviny.cz/index_view.php?id=296493

jirka.s. 10.9.2008 17:36

"Stará se jen o vlastní usmolenou existenci. "

Kdože, soudružko Bobo ?

http://www.novinky.cz/clanek/133052-komuniste-posilaji-do-boje-o-hrad-bobosikovou.html

skrap 10.9.2008 17:28

trochu pravdy

Tak paní Bobo jak velký archyv takovýchto špinavostí vlastníte????

milan007 10.9.2008 15:32

Re: Re: Svůj vynikající

zkuste v oslovení vynechat onu charakteristiku levičáků

Xaver 82.117 10.9.2008 15:27

Soudružko Bobošíková, že vás hanba nefackuje...

Na rohu ulice....Rv!!

sára 10.9.2008 14:53

Re: O Tobě soudružko Bobo . . .

nestydíš se takto vyjadřovat, zřejmě by jsi se uplatnil v ODS. Paní bobošíková, přestože mám výhrady, je schopná se slušně a tvrdě vyjádřit, zatímco o diskutérech k tomuto problému se říct nedá. Je to nechutné a myslím, že většina z aktérů této diskuze nechápe situaci jak je velmi vážná. 

novaz 10.9.2008 14:47

bobošice má nemoc šílených krav

Bobošice zalezlá v Bruselu jako jezevec zavětří vždy, když se doma něco děje a okamžitě ohřívá si svoji vlastní polívčičku. Chce být vidět a slyšet za každou cenu. O jejích skutečných morálních kvalitách pak nejlépe vypovídá její kandidatura na presidenta za rudé zloděje a vrahy a přihrání sta tisíc měsíčně vlastnímu manželovi jako sekretáři. Někdo dole napsal, že za nás v Bruselu dobře kope a dobře hájí naše zájmy. Pravdou je však pravý opak. Bobošice jako vždy hájí zejména vlastní zájmy a zájmy své famílie. Kdyby v Bruselu nebyla, tak by se nestalo vůbec nic.

mlad.k. 10.9.2008 14:11

Re: Re: Tak vida,už i morava

nech naši moravu na pokoji tady je to o lidech a tijsou všude dvojí dobří a hnoji

milan 10.9.2008 14:06

Re: Svůj vynikající

Tak si ty tro.bo vytáhni všechny její články za půl roku a řekni nám,kde neměla úplnou pravdu.To není jedovatá slina,ale konkrétní poukázání na hrubé nedostatky v konání předních politiků,narozdíl od pánů Procházky nebo Bartoně.

Ja 10.9.2008 13:52

Svůj vynikající

"základní instinkt" prokázala Bobošíková, když kandidovala na presidenta za komouše. Takový člověk normálního a slušného člověka absolutně nemůže nijak oslovit. Z každého jejího příspěvku je cítit jen a jen jedovatá slina.

MK 10.9.2008 13:45

Re: Tak vida,

Když ona paní Bobošíková mívá dost často pravdu. I v tom Bruselu dobře kope za náš český rybník. Stačí se jen o to zajímat a občas si přečíst její bruselské projevy. No, a dnes se trefila opět do černého. Bohužel. Zdá se , že dokud budou u vesla nenažranci z Moravy, bude naše politická scéna stále jen žumpou. A to platí pro všechny politické strany. Nevím, čím to je, ale většinou to, co pochází z Moravy, špatné jest.

Jakub S. 10.9.2008 13:40

Ale L i b u n o - !

Trochu si zopakuj pravopis z obecné, to předně. A pak rozum do hrsti, a vlastní. Není každý, kdo má jiný názor, každý blbeček, víš? To vypovídá o tobě. A běž na dvůr, teď začala hospodyně sypat!