7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Že by se i u nás objevila gelotofóbie?

Jsou na světě věci, které pochopit nelze ani při nejlepší vůli. Včera vyšla agenturní zpráva, že jedna naše politická strana hodlá započít svoji krajskou a senátorskou volební kampaň ve čtvrtek 30. srpna pochodem z Hostivic do Buštěhradu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
I. Fencl 24.8.2012 22:08

Oprava

Kniha Absurdní proces, kterou David napsal ve vězení, nebude prvotina, ale už jeho šestá kniha, když nepočítám odborné práce, ale jen beletrii. Více i viz Slovník českých spisovatelů-lékařů, o kterém jsem psal zde na Neviditelném psu před několika týdny. 

I. Fencl 24.8.2012 22:11

Re: Oprava

Oprava opravy: Ne, koukám, že Absurdní proces bude už sedmá Rathova kniha. http://neviditelnypes.lidovky.cz/kniha-slovnik-ceskych-lekaru-spisovatelu-fgt-/p_kultura.asp?c=A120705_114403_p_kultura_wag 

B. Rybák 26.8.2012 12:45

Re: Oprava

Netušil jsem, že je to takový gigant. Otázkou ale je, kolik z nich jich napsal opravdu on (za pouhý 1 "meloun" se určitě dá pořídit aspoň 5 takových knih) a pokud nějaká taková kniha opravdu existuje, zač stojí.

P.S. Nepochybuji o jeho schopnostech (je schopen všeho). Pochybuji o tom, že by chtěl peníze získávat prací (on tedy určitě ne).

V. Vlk 24.8.2012 9:46

Mám dotaz

kde jste pane kolego četl o té podpoře? Pár oslů jako Dryml se chtělo zveřejnit,ale jen hubou a pak couvli, ,  ale jinak Rátha má většina národa ráda asi jako osinu v puheli.

V. Vlk 24.8.2012 10:24

Re: Mám dotaz

Aha. Tak tohle já nečtu . A jak jsem si to projel,asi ani nebudu.  

P. Andrle 24.8.2012 10:31

Re: Mám dotaz

Samozřejmě. Ovšem jestliže o tom vím, neznamená to, že je to mé oblíbené čtení před spaním. O některých věcech by se mělo vědět, že aby nás někdy nepřekvapily. Proto se na ně sem tam upozorňujeme, aniž bychom s nimi souhlasili. Ba naopak.  

P. Kolář 24.8.2012 7:58

Kdyby ty důsledky

nebyly tak smutné,řekl bych ,že se jedná o velmi jemný humor.Ale v současné době je touto poruchou nakažena většina našich spoluobčanů.Ztrátu soudnosti vidíme na každém kroku.Ale stejně si myslím,že nás čeká další porce.Až začne mluvit Ráth,až budeme přímo volit,až se začne Sobotka třást,až si přestane Nečas hrát na hrdinu,no prostě- až!Myslím si,že máme všechny předpoklady k tomu,aby se celý národ nakazil tou psychickou poruchou.Naši politici prro tento cíl dělají všechno možné.