11.5.2024 | Svátek má Svatava


Diskuse k článku

POLITIKA: Zdravý nemocný Miloš Zeman

Předseda senátu Miloš Vystrčil (ODS) prý zvažuje variantu, že by se Senát oficiální cestou dotázal na zdraví prezidenta. Podle Vystrčila by bylo vhodné, aby Miloš Zeman vzhledem k blížícím se sněmovním volbám informoval o svém stavu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. Vacek 7.10.2021 6:38

Že Zeman stárne a není tak hbitý jako ostatní se snad vědělo. Přesto v konkurenci mnohem mrštnějších konkurentů v přímé volbě 2x získal nejvyšší funkci ve státě.

Třeba to je proto, že čeští voliči jsou zaostalí a nehodnotí politika podle toho, jestli udělá kotoul, ale podle něčeho jiného.:-)

D. Stirsky 7.10.2021 5:36

Zvláštní je, že vedle autora se ke zdravotnímu stavu prezidenta vyjadřují Ovčáček, Klaus, Vystrčil, Stehlíková, Mynář, Babiš, autor článku, já... A tisícovky dalších. Jen Miloš Zeman mlčí. Celé mně to připomíná poslední dny některých panovníků: Z ložnice se vynášely prázdné talíře, přinášely se plné (s jídlem), a přitom panovník už spal spánkem spravedlivých. Jen jejich intimové pletichařili, intrikařili...

V. Heidlerová 7.10.2021 3:31

Ke zdravotnímu stavu pana presidenta Havla byla vydávána médii, hlavně TV, patřičná komuniké za účasti nejbližších spolupracovníků a lékařů. Myslím, že to hodně lidí zasáhlo, že jsme panu VH drželi palce, zajímalo nás jeho zdraví a sledovali jsme informace o jeho stavu. Jistý Havel už vstoupil do historie jako positivní osobnost, světově je uznáván a ctěn, jeho duchovní dílo se šíří světem. Jak ubohý bude odkaz jistého MZ!!! Vypouštíte do světa své pokřivené vidění světa a ne realitu, ale svá toužebná přání, která se skutečností nemají spojitost, bulíku.

V. Bok 7.10.2021 2:31

Zvláštní. když trávil jistý Havel podstatnou část svého presidentování v nemocnici, nikoho to nevzrušovalo a vlastně nikomu nechyběl... :-) Autor je bulík, řekl bych slušně. Neslušně to neřeknu.