3.5.2024 | Svátek má Alexej


Diskuse k článku

POLITIKA: Závadné děti

Tak si tak čtu zprávy – a nejednou se vyděsím, že jsem zaspala půl roku a zapomněla, že už je prvního dubna. Ta na první pohled seriózně se tvářící zpráva přeci nemůže být míněna jinak než jako nejapný aprílový pokus o fórek.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. Gramblička 6.11.2017 8:40

Re: Moc si to k srdci neberte,

no jo no, v době vašeho mládí nebyli k dispozici moderní holící strojky určené na mimohlavové partie, tak se to nedělalo. Dnes je jiná doba, proti gustu žádný dišputát a samozřejmě mohu mluvit jen za sebe, ale mně to tak vyhovuje

V. Student 6.11.2017 8:57

Re: Moc si to k srdci neberte,

Pro určité lidské orgány není dobře, když nastydnou. Příroda to řeší ochlupením a vlasy. Není už třeba, protože máme čepice, bundy, kalhotky, punčocháče atd.

Pro rozmnožování lidí příroda rozdělila lidi na ženy a muže a učinila je vzájemně přitažlivými. Není už třeba, protože máme umělé oplodnění, však jste si všimli jak na čétéčku jedou pořady na umělé oplodnění, ne? Číňani dělají dětí moc, my zas málo...tyhle nahodilosti, dané zhusta něčím tak nepředvídatelným jako je láska, už by se měly jednou pro vždy vyhodit oknem!

Láska, milý pane, to je vůbec problém. Narušuje plánování, ovládání lidí, je nepředvídatelná! A protože pro zachování lidského druhu není vůbec potřebná, je třeba ji vymýtit!

Sluníčkář.

M. Valenta 6.11.2017 9:13

Re: Moc si to k srdci neberte,

Máte pravdu. Ženský zcela vyholený klín je asi tak sexuálně přitažlivý jako Babišovo oškubané kuře.

M. Koutný 6.11.2017 9:59

Re: Moc si to k srdci neberte,

vyholování intimních partií není žádný nový objev. Holily se už vznešené římské dámy, zřejmě z hygienických důvodů, ve středověku a raném novověku to zase bylo zvykem u lehkých ženštin, určitě ze stejného důvodu (snížení rizika přenosu parazitů) . V některých časech za renesance se holili i muži, být chlupatý (kdekoliv) bylo známkou buranství. Typické to bylo třeba pro období vlády Jindřicha III. - někdy se to dává do souvislosti s celkovým extrémním zjemněním mravů, navazujícím na zženštilé chování samotného krále, pravděpodobně homosexuála nebo přinejmenším bisexuála.

P. Selinger 6.11.2017 11:01

Re: Moc si to k srdci neberte,

Holení bych považoval za vhodné u prostitutky, která na pankejtu nemá jiný hygienický zdroj vody na opláchnutí mezi jednotlivými zákazníky než PET lahev. Vzhledem k mému věku je tato záležitost již neaktuální, ale při případném sexu s oholenou bych si připadal jako pedofil.

J. Fridrich 6.11.2017 6:50

Ano, je třeba malé chlapečky konečně odnaučit čurat

Ano, je třeba malé chlapečky konečně odnaučit čurat ve stoje a holčičky připravit na zajímavou kariéru popelářek, hornic a ocelářek..

Ze světa odchází ZDRAVÝ LIDSKÝ ROZUM, smysl pro vnímání REALITY, znalost a poučení z Historie - a přichází IRACIONALITA. Velký podíl na tom má nadprodukce levicových " intelektuálů " z universit a vysokých škol Západních zemí..

Přibývá lidí kteří věří zcela přihlouplým konspirativním teoriím, čtenářů Blesku, sledovačů primitivních seriálů a stupidních reklam v televizi, odmítačů očkování svých dětí a naopak příznivců rodit děti v obýváku a pod..

Hodně lidí věří všemu co " objeví " na NETU např. Američané nebyli v r. 1969 na Měsíci ( ten radarový odražeč a vozítko Lunar Rover tam asi poslali Američané poštou ), WTC si odpálili atomovou pumou sami - jak napsal jeden Ruský akademik..

D. Polanský 6.11.2017 6:58

V SSSR ženy po válce vykonávaly

mužské profese, nakonec i za války, což bylo logické, muži bojovali nebo padli, ale teď již raději chtějí být opět ženskými.

M. Krátký 6.11.2017 8:36

Re: V SSSR ženy po válce vykonávaly

když jsem v roce 1980 nastoupi v Bulharsku na sedmiletý služební pobyt ( technický delegát PZO ) tak jsem viděl něco podobného zcela běžně - na hlavní silnici ze Sofie k moři ( podbalkánská magistrála ) stál hlouček chlapů okolo výmolu v asfaltu a dvě - tři ženské s krumpáčema kopaly tu díru a chlapi jim radili co a jak.l

V. Kotas 6.11.2017 5:40

Stačilo by, aby na týden vypadl el. proud a

začne se ukazovat, kdo je chlap, ženská a to. Zatím je ta mlčící většina zticha, ale to nemůže trvat do nekonečna. Je to i důsledek školství - současná ( už delší dobu trvající převaha )nadvláda humanitních směrů, kde vznikají tyto nesmysly. K tomu lze přičíst i absenci školních brigád ( chmel, atd. ), základní vojenské služby ( alespoň 1/2roku ), o politické korektnosti a masáži médií nemluvě.

S. Rehulka 6.11.2017 5:25

Paní Šichtářová.....

....cítím a souhlasím s Vámi, ale tenhla jed, je rozšiřován stejnou svoločí i v Austrálii !

Skrývá se to pod názvy "Safe Schools", tedy školy, kde budou rozdílné děti chráněny před "bullying" (utlačováním silnějšími), ale doopravdy to je od malička vymývání mozečků dětí, aby jim připadala nejen homosexualita "normální", ale i ti LBGTXF vyšinutí.

Myslím, že je to jen pokračování světového Marxismu jinou formou !

D. Šimáček 6.11.2017 3:48

paní Šichtařová

vážím si vás, ale zde možná řešíte zbytečnosti, po roce 2050 možná ještě dříve, až v evropě demokratickou cestou zavládne šaría, vezme veškerá tato snaha za své. Nebojím se, že by ji musulmanští nájazdníci přijali za svou..... a zbytku evropské populace, to pomůže sklopit hlavu a přijmout svůj úděl dhimmí.... sakra, takže to není zbytečnost, jen už se lidé musí rozhoupat a začít aplikovat článek 23 listiny základních práv a svobod. A zmařit tak veškeré snahy i islamizaci evropy, nebť ta vede přímo k zavádění práva šaría a tudíž porušení základních lidských práv.

J. Vintr 6.11.2017 2:47

Jenže cca 99℅ rodičů

své malé předškolní děti svěřuje (a rádo) do kolektivních úschoven, kde jim přesně tyhle a ještě další zvrhlosti začnou tlouct do hlaviček a nepřestanou, dokud dítě neopustí poslední vzdělávací instituci. Pravděpodobnost, že mu po téhle soustavné masáži ještě v hlavě zůstane špetka zdravého rozumu, je hodně malá.

A. Holík 6.11.2017 2:33

Hm

Nejake konkretni pripominky k projektu by nebyly ? Pac tohle vypada jen jako dojmy.

P. Dvořák 6.11.2017 3:18

Jaké "Hm"?

A jaký dojem z toho máte vy? Vám to nepřipadá dost konkrétní? Spadl jste z nějaké planety nebo žijete v akváriu ve věži ze slonoviny? Co byste tam chtěl, rodná čísla těch idiotů, co tady svým gendero-korektním přístupem zdeformují myšlení minimálně jedné generaci?

Nebo už patříte ke generaci těch, co ve škole "humanitního zaměření" o všem diskutují, ale bez odkazu a následném vygůglování se o ničem nemůžou bavit, protože nic nevědí a neumí používat vlastní myšlení a mozek?

T. Major 6.11.2017 0:56

genderová rovnost = bezpohlavnost.

Navrhuji děti hned po narození vyřezat. ( pro méně chápavé - odstranit pohlavní orgány). Pak se jim může říkat to.

Ten kdo vymyslel genderovou rovnost je slabomyslný. Já říkám lidově že má nasraný v hlavě.

J. Prikner 6.11.2017 2:34

Re: genderová rovnost = bezpohlavnost.

Když už má nasráno v hlavě, je to jeho věc, bude-li zasedat v 'gendrrové' komisi. Ale ať do dělá 1.zadarmo 2.a svou činností neotravije lidí.