5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

POLITIKA: Zapomínání ring volný

Z relevantních kandidátů první etapy "Přespolního běhu o Pražský hrad" vysloveně nevydržel s dechem kandidát ODS. Suverénně nejsilnější kuřák mezi účastníky, MUDr. Přemysl Sobotka, který vzal účast po skeptické Miroslavě Němcové.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Kanioková 20.1.2013 15:24

"Přímo zvolený prezident = prezident zvolený na základě mediálních kampaní a sponzorů, které nikdo z nás nevolil, a na které nikdo z nás nemáme žádnou páku"

nezvratný fakt..

P. Lenc 19.1.2013 9:10

Bla, bla, bla...

Jako vždy.

J. Veselý 19.1.2013 7:14

Hm

Bohužel tento národ, který za totáče ve většině využíval co se dalo(kdo nekrade šidí rodinu) bude volit člověka, který sloužil komunistům v prognosťáku. Jen nevím jaký druh Indulony používal když jim někam lezl. Ve stejné době lidé režimu nepohodlní někde za pár set vrtali studny nebo byli vyvezeni za hranice.

V. Kain 19.1.2013 8:15

Re: Hm

Co řekne pan Zeman to platí o tom jsme se mohli několikrát přesvědčit když byl v politice činný.Pan Schwarzenberg se mnohokrát otočil a velice rychle změnil názor.Dneska nám tady předvádí komedii jak miluje ČESKO,ale opak je pravdou.Ten se sem přijel jenom napakovat a češi mu jsou u zádele.

J. Vyhnalík 19.1.2013 12:34

Re: Hm

Zeman nastoupil do Prognosťáku až po listopadu 1989.

Jinak Prognosťák byl místem, kde se ekonomové zamýšleli nad tím, jak z toho socialistického průšvihu ven. Podobně jako v 60. letech vzniklo centru pozitivní deviace ve Státní plánovací komisi, kterou si po roce 68 už komunisté hlídali, takže lidé, kterým nebylo jedno, co s touto zemí bude se soustředili jinde. Někdo se zabýval Platónskou jeskyní a jiný studiem ekonomiky a fungování trhu.