6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Zaorálek, nevládní organizace a Gaza

Černínský palác zveřejnil v pátek 8/8 na svém webu informaci o setkání šéfa diplomacie Lubomíra Zaorálka se zástupci nevládních organizací (NGO). Probíral s nimi situaci v Pásmu Gazy.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F. Lesniak 13.8.2014 18:36

A co tohle?

Celkem 247 židovských občanů státu Izrael, kteří přežili nacistickou

genocidu, jednomyslně odsoudilo masakr Palestinců v Gaze a vydalo k tomu

veřejnou výzvu společně se svými rodinami:

http://e-republika.cz/article2742-Izrael-ti-ob-ane-p-e-iv-i-holocaust-ve-ejn-odsoudili-ad-ni-v-Gaze

J. Cimbálník 13.8.2014 21:36

Re: A co tohle?

Clanek pochazi ze serveru Pratele Palestiny, titulky jsou v arabstine, v originalnim textu je jen jedno jmeno a udajne 33 dalsich podpisu - neuvedeny...

O duveryhodnosti cele teto akce se da s uspechem pochybovat...

Jen tak dale pane Lesniaku...:-)

Co tam mate dal?

J. Cimbálník 13.8.2014 21:41

Re: A co tohle?

Puvodne je clanek prevzat z IJAN:

http://ijsn.net/

Necht si kazdy udela nazor sam.

L. Severa 13.8.2014 15:24

Je vůbec pro Izrael nějaké řešení ?

Ie to jakoby se dva nepřátelé smířili a podali ruce. Ovšem ten jeden má v úmyslu toho druhého zabít ( a ani se s tím netají). A okolí, které jen radí cosi o smíření, mu fandí.

L. Severa 13.8.2014 15:25

Re: Je vůbec pro Izrael nějaké řešení ?

Sapristi, místo I  J.

A. Valešová 13.8.2014 12:27

Za Zaorálka

a jeho vystupování se hluboce stydím!

V. Kain 13.8.2014 15:37

Re: Za Zaorálka

Splnil se jim sen Jak Zaorálkovi tak Sobotkovi a dalším.Jenom tihleti dva si ani na chvíli nepřipustí,že na to nemají.Všechno jenom ožvaní.Zaorálek dělá to, co mu velí z Bruselu.On sám žádnou svoji myšlenku nemá.A že mu je líto těch arabů kteří přišli o život? Tak to ani náhodou.Na ty ministry zahraničí jsme vůbec měli smůlu.Ten před Zaorálkem byl taky pěkný tydýt.Největší ostuda je,že ti mektáci umektaní neumějí žádný cizí jazyk.Bez překladatelů by neuměli ani pozdravit.

L. David 13.8.2014 10:35

A kolikrát si soudruh Zaorálek předvolal na kobereček

velvyslance (toho neexistujícího státu Palestina), aby mu vyjádřil "hluboké znepokojení" nad soustavným terorismem Palestinců vůči Izraeli.

Nebo snad po tom tragikomickém úklidu knížek Džamálem Muhammadem Džamálem už na palestinském velvyslanectví nikoho nemají?

Z. Švrček 13.8.2014 9:15

Zaorálek

ani nepláče dobře, ani na správném hrobě. Je třeba politicky izolovat teroristický Hamás a především se všemi cestami snažit i o jeho izolaci ekonomicku - rozuměj podstavit jej od zdrojů a dodávek všeho druhu. To je těžký úkol, protože prolínání Hamásu a civilního obyvatelstva neumožńuje, aby humanitární pomoc neskončila v rukou teroristů a proto Izrael správně dělá to co dělá a je to jedinou cestou k cíli. Jakékoliv výzvy k ukončení konfliktu jen dají Hamásu oddechový čas a umožní mu doplnit a přeskupit síly k nové agresi. Tlak musí být stálý a i "civilním" obyvatelům Gazy musí dojít, že s teroristy je žádné štěstí nečeká (pokud ovšem u nich již plně nezvítězila zvrácená ideologie smrti za víru, pak jich není škoda - cynické, ale je to tak).

Z. Bureš 13.8.2014 10:30

Re: Zaorálek

ANO, máte úplnou pravdu - je NUTNO odstavit HAMÁS od všech zdrojů peněz i jídla ......a to i s tím rizikem, že hlady vymře celá Palestina !!!

Vše ostatní je pouze "krmení" teroristů !!!

Z. Bureš 13.8.2014 7:10

To mne by zajímalo................

.....jak byl s.Zaorálek "hluboce znepokojen"......když viděl v TV záběry palestinských dětí se samopaly v rukou.....které křepčí radostí a slastí nad smrtí židů - civilistů, brutálně povražděných sebevražednými atentátníky !!!

P. Lenc 13.8.2014 7:59

Re: To mne by zajímalo................

Ano, ale to chcete po soudruhovi moc.

M. Stuchlik 13.8.2014 0:20

ZaOrálek bude skuhrat nad tisícem palestinců

a posílat jim prachy na humanitární pomoc a o pár kopců dál umírají desetitisíce lidí ale výzvy k umírněnosti islamofašounů se nedočkáme? Na čí straně vlastně Zaorálek je? Na křes´tanskou civilizaci to nevypadá.