4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Zaorálek nám dělá ostudu

Podle českého ministra zahraničí Lubomíra Zaorálka Izrael torpéduje blízkovýchodní mírový proces výstavbou židovských osad na palestinském území.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Adler 11.6.2015 2:04

Re: Zeman ví i to, že kouření je neškodné od 27 let věku.

nerad vam do toho kecam, ale s tim kourenim se to ma hlavne tak, ze nejskodlivejsi cigarety, neb v nich je tabak zabalen v papiru, a ten plodi dehtove zplodiny ... doutniky? dymky? kdepak ... a to vam rikam jako clovek, ktery donedavna kouril - prave ty dymky ...

J. Jurax 11.6.2015 0:43

Re: Palestinský stát

Není. Nutnou podmínkou je zmoudření palestinců a uznání Izraele jako státu.

J. Jurax 11.6.2015 0:41

Re: zaorálek

Naopak, typický socan ...

J. Jurax 11.6.2015 0:40

Re: Zaorálek je typický socan

Co volič neudělá pro tři pětky ... nebo koblihu ...

J. Jurax 11.6.2015 0:39

Souhlas

On sprostný lid přezdíval Zaorálkovi Zaostálek už dřív; jak patrno, ne neprávem.

F. Pavlis 10.6.2015 20:32

Soudní lidé

naštěstí vědí, že politici nejsou věční. Z parlamentních diskuzí si také s. Zaorálek odnesl punc, o němž se  i v jiných zemích ví. Někomu to vyhovuje, jiný si počká na kvalitnějšího partnera. Zda budou takoví u nás po příštích volbách ale netuším. Mám spíš obavy vzhledem k nesmírné kvalitě volebního elektorátu dnes vůdčích stran.

P. Adler 10.6.2015 19:17

Re: Zaorálek tam byl jako mouřenín,

inu, je videt, ze v ramci moznosti ... pokud jde o pana zaoralka, mezi jeho prava nepatri vyjadrovat sve vlastni nazory ... nezastupuje tam sebe ...

B. Rybák 10.6.2015 19:16

Re: Zaorálek tam byl jako mouřenín,

Současné vládnoucí západní politické "elity" jsou nepřítelem "křesťansko-židovské" kultury doma i v zahraničí, protože pro vytvoření své neosocialistické "zelené" říše nezbytně potřebují prosadit morálně relativistické, multikulturní, politicko-korektní náboženství, které je s ní naprosto neslučitelné a ona je téměř jedinou silou, která se mu nyní může postavit!

Proto jsou ochotni se nyní spojit i s muslimy a jsou proto akutním smrtelným ohrožením demokratického státu Izrael ve prospěch zkorumpovaného prolhaného "palestinského" hnutí, které nedokázalo ani přimět své teroristické složky, aby uznaly právo Izraele na existenci (což se jasně projevuje v jejich předběžných požadavcích)!

Bibi je nesporně velký státník. Občané Izraele ho znají velmi dlouho a jistě vědí lépe než Vy, proč ho (navzdory H. Obamovi) postavili do čela svého státu v době smrtelného ohrožení svého národa i státu!

E. Erat 10.6.2015 18:51

Re: Zaorálek tam byl jako mouřenín,

Ano,jsem informován-v rámci možností.Rád čtu informace z více zdrojů.To Vám asi chybí.A hlavně nemám potřebu někoho urážet, a nazývat ho stvořením apod.,když má jiný názor než já.Tento způsob vyjadřování svědčí pouze o inteligenci toho,kdo se němu sníží.Přeji hezký večer.

L. David 10.6.2015 18:13

Je to k smíchu i k pláči zároveň, když nějaký Zaorálek

poučuje izraelského premiéra o tom, jak by měl být Izrael hodnější na palestinské teroristy - tu satanskou svoloč, která má jediný hlavní cíl: vymazat Izrael z mapy světa!

Je to od Zaorálka nesmírně ušlechtilé gesto - když může zdarma rozdávat z cizího bez vlastních obětí.

P. Adler 10.6.2015 17:17

Re: Zaorálek tam byl jako mouřenín,

pane erate, vy jste, koukam, zatracene informovan ... vy vite veci, ktere snad ani ti levicovi darebaci v eu netusi ... blahopreju vam pred nastoupenou jednotkou ...

J. Šimek 10.6.2015 17:14

Zeman ví i to, že kouření je neškodné od 27 let věku.

Takže vaše vývody jsou skutečně srandovní.

P. Selinger 10.6.2015 16:46

Zaorálek je typický socan

Proč jste volili socany?

D. Nováků 10.6.2015 16:29

Re: Zaorálek

Nic není zadarmo...

Š. Hašek 10.6.2015 14:16

Zaorálek jest zoufalec.

J. Novák 10.6.2015 12:38

Proč by měl

Zaorálek řečený Zao Tse Tung vracet školné? Vždyť ho, jak je vidět, na jeho alma mater naučili tu marxisticko-leninskou filozofii skvěle.

P. Bryndza 10.6.2015 11:50

zaorálek

dělá ostudu vždy..jednou hysterickými výkřiky proti americkému radaru,jednou hysterickým voláním po totální izolaci Ruska,nyní si vybral Izrael..Ačkoli Sobotku nijak nemusím,je mi ho líto..to snad i ten Hašek byl pro něj méně nebezpečný..Leda,že je Zaorálek do ČSSD nasazaný aby ji zlikvidoval....

E. Erat 10.6.2015 11:15

Re: Zaorálek tam byl jako mouřenín,

Nejsem v tomto případě ani Sparťan ani Slávista. Řešení vidím pouze v dohodě o dvou státech.A už je opravdu nutné,svět má zcela jiné a závažnější problémy, a řešit něco desítky let je už trochu chucpe jak říkají Židi.

E. Erat 10.6.2015 11:11

Re: Zaorálek tam byl jako mouřenín,

Ano,to je právě to pravé ořechové.Když někdo kritizuje Izrael,ale ani ne tolik Izrael,ale Bibiho tak je to okamžitě antisemita.Tak to vidí i Bibi.Potažmo když někdo kritizuje Obamu,je to rasista ? Starý dobrý potkane.

R. Kluzák 10.6.2015 10:43

Re: Zaorálek tam byl jako mouřenín,

Antisemité typu Erat už zase vylézají z děr jako krysy

Z. Rychlý 10.6.2015 10:41

Re: Zaorálek tam byl jako mouřenín,

Asi máte pravdu, já se tomu problému moc nevěnuji, takže to vidím jen obecně. Vidím nekritické stranění palestinským Arabům - jenže ta tvář ublíženého neviňátka je falešná. Urovnání by vyžadovalo kompromisy na obou stranách, ale když jde jedné straně o zachování existence, tam moc prostoru pro ústupky není. A k tomu přičtěte názor arabské strany, že ústupek Izraele je vnímán jako slabost, které je nutno okamžitě využít. Řešení nevidím, jsem však na straně Izraele.

R. Kluzák 10.6.2015 10:39

Odvolat neschopného Zaorálka!!

Nyní se znovu ukazuje, jak hloupé jsou snahy gaunerů typu Kalousek, Schwarzenberg i jim přizvukujících sociáldemokratů typu Dienstbiera, aby prezident neměl co mluvit do zahraniční politiky. Neschopný Zaorálek dokazuje, že v současné situaci jen prezident Zeman má dostatek znalostí a inteligence, aby správně zaměřil českou zahraniční politiku.

E. Erat 10.6.2015 10:08

Re: Zaorálek tam byl jako mouřenín,

S vaším názorem na EU zcela souhlasím.V referendu o přistoupení jsem volil NE.Kdyby bylo referendum o vystoupení volím ANO, a to i kdyby ho vypsalo ANO,kterou opravdu nemusím.Myslím si,že Izrael stále naší podporu má. A to je dobře.Otázka ovšem je jestli jí má mít i Bibi.Je řada lidí kteří mají rádi USA,ale kritizují Obamu.Takže podpora či sympatie ke státu nemusí být přímo úměrná současné vládnoucí reprezentaci.Koneckonců to co řekl Zaorálek,řekl před pár lety ministr zahraničí Karel Sch..Dobře si pamatuji jak ho zde za to kritizovala vášnivá philosemitka sl.Lukešová.Ovšem Karel to zdůvodnil,tedy když mám i nejbližšího přítele,tak je moje povinnost mu říct,že něco dělá špatně,tedy pokud to tak cítím.A s s tím se dá souhlasit.Přítel není nekritizovatelný,tedy pokud je to opravdu přítel.

J. Slanina 10.6.2015 9:56

Jaké že "školné" by to mělo být.....

...zaostálkovi vráceno????? Nemýlím-li se jeho marxistické "studium" bylo placeno i z mých prachů, tudíž bych o jejich oprávněnou restituci měl právo požádat já a celá naše bývalá bolševická "společnost".

J. Marešová 10.6.2015 9:52

Zaorálkovy názory na Palestinu

Těžko můžeme chtít od absolventa sice Filosofické fakulty, ale obor marxisticko-leninská filosofie a ekonomie, nějaký zasvěcený názor na vztah Arabů - Hamásu a Izraele.

Chápu, že se podivuje nad troskami v Gaze, ale Izraelci by je měli už dávno odklizené a stavěli nové domy, zatím co Arabové budou na troskách naříkat a čekat na humanitární pomoc ještě dlouhá léta - měl také říci, kdo s tím bombardováním začal? Teď se snad dá Hamás s Izraelem dohromady proti IS, který je oba ohrožuje - nad tím může zvítězit snad jedině Izrael se svojí perfektně vycvičenou armádou - Arabů jako by se to ani netýkalo, v nejhorším případě i přeběhnou.

Z. Rychlý 10.6.2015 9:38

A to se Zaorálek (zarytý marxista)

ve funkci ministra docela mírní !!

Z. Rychlý 10.6.2015 9:37

Re: Zaorálek tam byl jako mouřenín,

Máte to promyšlené a vypadá to věrohodně. Přesto bych nad Bibim hůl nelámal. Řada unavených EU zemí jsou dekadentní demokracie prolezlé socialismem a socialisty, kterým se prostě Židé eklujou, a budou podporovat každého nepřítele Izraele. Ten fakt, že je to širokodaleko jediná slušná země na Blízkém východě jim nic neříká. Přitom už jen z tohoto důvodu by tato země měla mít naši podporu.

E. Heusinger 10.6.2015 9:33

Palestinský stát

je podmínkou nutnou, nikoliv postačující pro klid na tomto území.

A. Alda 10.6.2015 9:20

Tlučhuba je prostě tlučhuba.

Když chlap mele páté přes deváté jako ženská, není mu co věřit.

K. Janyška 10.6.2015 9:15

Celá vláda dělá ostudu. A ještě jí bude.

Zejména s Babišem... Dzp.