11.5.2024 | Svátek má Svatava


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Urban 28.6.2011 7:40

Bože, pane Jemelíku

jeden kriminálník nás stojí denně přes 1000 Kč - ani péče o nedonošené dítě v inkubátoru nestojí tolik, na jednoho bachaře připadají max. 4 vězni - O ČEM to tu krafete???

P. Sulc 26.6.2011 23:18

Ti Cesi, ti maji bajecne napady !

Soukrome soudnictvi, soukrome veznice. Co jeste soukroma popraviste? Tatik da synka vyucit katem, na dvore mu da postavit sibenici,  vedle v boude gilotinu a je v businessu. Vedle nejakeho Cikanova by se kseft mohl dobre hybat a ani ucebni doba by nebyla dlouda, synek by mohl brzo zacit vydelavat.

T. Pansky 25.6.2011 17:31

Rad bych se zeptal autora: jak jsou zanedbane veznice?

... Vezeni ma byt necim, kam se nikomu nechce.  S tim bude asi spojeno i urcite nepohodli.  Ze by se vezni vzbourili?  Proc?  Skoda, ze nam autor nesdelil duvody.  ...  Dale me zarazila zminka o veleni ostrahy veznic.  Ze clanku jsem dostal pocit, ze veleni veznic samo nic nedela a nechce delat a stridajici se ministri do toho nechteji rypat.  ... Dalsi vec: soukrome veznice.  To je neco tak postaveneho na hlavu jako je jina objevujici se myslenka v Cesku - privatizace soudnictvi.  Co bychom meli privatizovat jsou napriklad Ceske drahy.  Spravedlnost a soudnictvi - to asi tezko, ale v Cechach je mozne vse, ze? 

J. Mrázek 25.6.2011 15:36

STAV ROZPOČTU DOMÁCNOSTÍ není důležitý....

Důležitější je sauna a posilovna a komfort ve věznici...? Jak to říct slušně...?

S. Ševeček 25.6.2011 8:49

Peníze! Dejte nám peníze! Potřebujeme peníze! Kde je vzít a nekrást ...

Zanedbaní věznitelé, zanedbané věznice, zanedbaní vězňové.

A co tak zanedbaná občanská společnost? Nic?

J. Urban 28.6.2011 7:38

Re: Peníze! Dejte nám peníze! Potřebujeme peníze! Kde je vzít a nekrást ...

Občanská společnost? No fuj, to bylo velmi, ale opravdu velmi falešné!

M. Trhlík 25.6.2011 5:12

Zanedbané vězeňství.

Nedokáži se vyjádřit k tomu,proč máme nedostatek míst pro vězně,protože jsme si asi mysleli,že kriminály byly jen pro odpůrce režimu.Dnes pociťujeme velký nedostatek věznic,protože nároky potrestaných se zvyšují,ale vesměs se jedná o "fešácké" vězení,zejména u lidí,kteří si určité věci mohou zaplatit.Co nechápu je  strašně dlouhé uvedení použití náramků pro lidi s domácím vězením.Dnes se nabízí na trhu celá řada těchto náramků pro děti,či psy ,řádově v rozmezí pár tisíc korun.a pokud se týká vězňů,tak se tento problém vleče strašně dlouho a jak je vidět jen tak brzy vyřešen nebude.Kontroly,které provádí pracovníci probační a mediační služby jsou řešením,hodně zaostalým.Pracovník provede kontrolu a nikdo už nezjistí,zda kontrolovaný člověk se po kontrole nevzdálí z místa pobytu.