16.5.2024 | Svátek má Přemysl


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Tužil 18.4.2011 16:43

Zahřmělo....

Také si myslím, že je to pregnantně řečeno. Abyste se ve vážné diskusi odlehčili, přidávám dva fóry, které už začínají kolovat na netu.

1) Sedí dvě mícy na stromě a mňoukají si. Jedna: Hele, my kočky jsme pro lidi strašně důležitý. Moje panička tuhle doma říkala, že kvůli nějaký kočce je hroznej binec ve vládě a padne ňákej ministr jen proto, že našla v pelechu štěnici. Druhá: Štěnice neznám, ale mě se stalo, že když jsem si to posledně rozdala s tím kocourem od sousedů, tak na mně ta moje našla blechu. A to byl kravál a teprve bude, až ta moje zjistí že ten kocour nebyl čistokrevnej a já budu mít koťata.Ta pak padne do mdlob.

2) Další mail:Johnovi: Nejsem iniciativní blb, jsem dobře placenej mediální investigavec. Takže hlásím:  Klasnová má v notebooku shodu podmětu s přísudkem a Pythagorovu větu, protože chce jít místo Dobeše na školství, Sobotka postává v beranici u okna na balkon a mumlá, že se právě vrátil z hradu a pan prezident všechny jeho návrhy přijal, Vondra si furt hraje s nějakým čudlíkem vod mikrofonu za 21 kaček co má vod toho promopra, Kalousek nosí na kalhotách lampasáckej vopasek co chybí v inventuře na genštábu, Nečas mluví v šifrách Quo usqe tandem abutere Tluchoř patientia nostra (prej je to latinsky, ale to nás v e škole neučili), Parkanová zkoušela v duetu s Jandákem internacionálu, až se to votočí, tak se jim prej u Filipa bude hodit. Pane John, eště něco seženu.

Pokud se týče představ o odvolatelnosti poslanců, vyrovnaném rozpočtu ap., jedná se o čirou scifi. Těm hochům a taky holkám (abych respektoval rovnoprávnost pohlaví), co tam tzv."nahoře" spolu mluví, jsme my dole co jdeme jednou za čtyři roky k urnám, pro srandu králíkům. Howgh.

J. Malá 17.4.2011 17:43

Zahřmělo...

Skvělá úvaha. Jen mě vysvětlete, proč už dávno neexistuje zákon nebo usnesení o odvolatelnosti poslanců?Pí.Kočí nás bude dál okouzlovat v lavicích poslanecké sněmovny za 150tisíc měsíčně po tom všem co si o ní celý národ myslí a co už není zástupkyní strany, za kterou byla zvolena.Vím, že už v minulých obdobích - je to tak proto, že vládnoucí garnituře to vždycky vyhovuje? A že si takový stav připraví? To je demokracie???

J. Urban 17.4.2011 18:43

Re: Zahřmělo...

Paní Kočí bychom asi měli být vděčni. Ve své nabubřelosti a tuposti dám dala nahlédnout do každodenního zákulisí "velké politiky". Tak se to holt dělá a věřtě tomu, že Tluchořové, Topolánkové, ale ani Grossové, Rathové a Svobodové na tom nevidí nic špatného. Za špatné považují, když se to dostane ven. Je to asi jako když by usvědčený pedofil pořádal tiskovku na téma " je přece nepodstatné, že jsem píchal tu malou holku, ale na moje usvědčení použili odposlech - a to - a jenom to! - je svinstvo". 

L. Kubeš 17.4.2011 15:59

Iniciativní blb

zůstane blbem, ať se ta aktivita vylíhla v jeho makovici profesionálního fízla a nebo byl někým úkolován, ostatně ministrova hlava není o nic méně prázdná.

J. Urban 17.4.2011 18:37

Re: Iniciativní blb

Zato vy jste chytrej. Ten "iniciativní blb" může být kdokoliv z PS včetně bufetářky a uklízečky a napsal jen to, to se vědělo a už dávno i psalo v Blesku i jinde. Ale proč neodvádět pozornost od vlastních svinstev k prkotinám a nesmyslům - vrtěti psem - že?

I. Kudrnová 17.4.2011 11:33

Zahřmělo a zadunělo

Máte  pravdu,  výborně. Myslím si, že my všichni co  dáváme do st. rozpočtu své  těžce vydělané peníze, jako zaměstnanci  nestátních  podniků  nebo jako podnikatelé víme, jak je to těžké. Kdyby  si st. zaměstanci    zkusili  vydělávat  peníze  jako my  a ne jenom   brali ze st. rozpočtu naše peníze ať už stát prosperuje nebo ne, hned by mysleli a  mluvili jinak.  Jsou to i  vládní      činitelé, poslanci, učitelé,  profesoři, strany     atd .   st.    zaměstnanci,   A my namísto toho, abychom se  dívali  jak šetrně se s našimi penězi  hospodaří,  díváme se na  vládní hrátky a   nemůžeme do toho  mluvit. . Nevládněte, ale řiďte tento stát tak, aby se nepropadal do dluhů,   intrik a podrazů.  Myslím si, že pan Petr Mach asi uhodil hřebíček na  hlavičku. Vláda se nemůže dohodnout na ničem .    Co dělají poslanci, které jsme si zvolili,  aby nás     zastupovali?  Mohli by navrhnout  ústavní zákon o vyrovnaném rozpočtu. Žádné dluhy, žádné intriky kdo víc a kdo méně. Všichni méně.  To by se potom  divili všichni ministři jak budou muset  s  našimi penězi zacházet, pěkně vyrovnaný rozpočet a dělat dluhy - to bude potom  na vyhazov. To bych nám všem přála.

P. Novotný 17.4.2011 9:33

Jemelík na úvodník NP

Opět pregnantně sesumírováno. Důležité zvraty v našem politickém cirkuse poskládány a okomentovány do sebe. Pan Neff nebo Doležal jsou proti vám pisálkové základní školy.

P. Jášek 17.4.2011 8:50

Máte v tom chybičku!

Pořád je dělíte na pravici a levici! Já už je dělím jenom na velké nebo průměrné zloděje! A Nečasův výraz o iniciativním blbci bych okomentoval takto: ten byl aspoň iniciativní... :-(

J. Urban 16.4.2011 3:03

Nečas

se po celou dobu krize jen ztrapňuje a dává najevo svou impotenci. Ale z ods není sám, kdo si nechce nebo neumí dát dohromady 2 a 2. Hradní pán se choval až dosud uvážlivě a právě Nečas by mu za to měl líbat (_._), protože až se VK na§ere, pojede Nečas jak dráha a s ním nejspíš celá slavná modroparta.